Lasten mallisto

Suositut filtterit
253 tuotetta

Zalandolla on muhkea valikoima New Balance -merkkisiä lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka piristävät mukavasti lapsesi pukeutumista - esimerkiksi kouluun tai vapaa-aikaan. Lapset kasvavat ja kuluttavat lukemattomia vaatekappaleita ja jalkineita, ja tietyin väliajoin on lapsen vaatevalikoimaa yksinkertaisesti päivitettävä päästä jalkoihin. Tällöin sinun kannattaa kääntää katse kohti Zalandon valikoimaa, sillä meiltä löydät kuumimmat tuotemerkit ja runsaasti erilaisia vaihtoehtoja lapsesi pukeutumiseen.

New Balance on tunnettu amerikkalainen tuotemerkki, joka perustettiin jo vuonna 1906. Brändin luoja William J. Riley keskittyi yrityksen alkuaikoina suunnittelemaan mahdollisimman mukavia jalkineita, jotka istuisivat täydellisesti ja muotoutuisivat yksilöllisesti käyttäjänsä jalkaan. Tästä lähti New Balancen nousu yhdeksi tämän hetken johtavaksi urheilukenkien ja vapaa-ajan vaatteiden valmistajaksi. Nyt sinulla on tilaisuus hankkia lapsellesi tuotemerkin korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja kenkiä, joilla liikkuminen ja vapaa-ajan touhut sujuvat kuin leikiten.

Hanki lapsellesi parasta – valitse New Balancen vaatteet, asusteet ja kengät

Tutustu meidän mittavaan lasten New Balance -tuotteiden valikoimaamme ja uudista lapsesi vaatevalikoimaa hankkimalla tuotemerkin upeita luomuksia sekä jalkaan että ylle. Meiltä löydät laajan valikoiman New Balancen lasten kenkiä, kuten esimerkiksi matala- ja korkeavartisia tennareita sekä iskunvaimennuksella varustettuja juoksukenkiä. Lisäksi New Balance on suunnitellut lasten trendikkäitä paitoja ja käteviä reppuja esimerkiksi kouluun tai urheiluun. Brändin tuotteiden värivalikoima on hulppea, sisältäen kirkkaita ja iloisia värejä, kuten punaista, keltaista, sinistä ja vihreää. Lisäksi tarjolla on hillitympiä värejä, kuten mustaa, harmaata ja raidallisia vaihtoehtoja. Kaikista tuotemerkin kengistä löytyy tuotemerkin logo sekä suuri N-kirjain. Muita yksityiskohtia ovat tarra- tai nauhakiinnitys, joustinosat, verkkokangas ja erilaiset kuviot. Valitse parasta lapsellesi ja hanki New Balancen suunnittelemia ja valmistamia lasten vaatteita, asusteita ja kenkiä. Niiden avulla lapsesi vapaa-aika ja harrastukset sujuvat erinomaisesti!

Yhdistele ja sekoita