Lasten reput

550 tuotetta

Muistatko vielä, millainen oli ensimmäinen koulureppusi? Varsin todennäköisesti saatat muistaa, sillä reppu on yksi tärkeimpiä varusteita lapsen arkielämässä. Ei ole lainkaan helppoa valita, minkälaiseen reppuun tahtoo päivittäiset koulukirjansa, treenikamansa ja muut tärkeät asiat pakata. Onneksi valikoimistamme löytyvät laadukkaimmat ja tyylikkäimmät lasten reput, joista valita suosikkinsa kaikessa rauhassa.

Lapsen ykköskriteeri repun valinnassa on tietenkin se, miltä reppu näyttää. Lasten reput keikkuvat näkyvillä paikoilla mahdollisesti päivittäin ja säällä kuin säällä, joten niiden on oltava tarkalleen lapsen oman tyylin, maun ja persoonan mukaisia. Toinen, trendikkyyttäkin tärkeämpi ominaisuus on mukavuus. Se konkretisoituu kunnolla vasta reppua käytettäessä. Hienointakaan reppua ei tee mieli käyttää, mikäli se tuntuu selässä epämukavalta. Ergonomisesti laadukas reppu on kaikista laukkumalleista paras kasvavalle lapselle, sillä paino kohdistuu tasaisesti koko selän kannateltavaksi. Kunnon repussa painavatkaan koulukirjat eivät uuvuta kesken matkan.

Lasten reput tuovat väriä ja tyyliä koulutielle

Onko lapsesi kirkkaana hehkuvien värien vai luonnonläheisten sävyjen ystävä? Kuuluvatko hänen suosikkeihinsa uusimmat satuhahmot, aina hauskat eläinaiheet vai yksinkertaisen tyylikkäät graafiset kuosit? Onko hän tyyliltään sporttisen käytännöllinen, värikkään irrotteleva vai muodin uusia tuulia seuraava pieni trendsetter? Laajasta reppuvalikoimastamme löydät lasten reput joka tyyliin ja makuun. Harva aikuinen tahtoo käyttää samaa laukkua joka ikinen päivä, joten valitse vaikka useampi malli eri tilanteisiin. Esimerkiksi metsäretkelle on hyvä ottaa mukaan vaellustarkoituksiin sopiva säänkestävä reppu. Treeneihin tai yökylään tarvitsee puolestaan repun, johon kaikki tavarat varmasti mahtuvat.

Tee lapsesi koulutie mahdollisimman mukavaksi ja hauskaksi hankkimalla reppu, jota on ilo sekä kantaa että katsoa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua