Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Kuosi
Aurinkolasien muoto
Mallisto
115 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Dolce&Gabbana – italialaisen asustedesignin kuninkaallinen

Dolce&Gabbana on yksi tunnetuimmista italialaisista luksusbrändeistä ympäri maailmaa. Vuonna 1985 perustettu muoti- ja lifestyle-brändi suunnittelee vaatteita ja asusteita sekä catwalkeille että käyttömuodiksi. Brändin ikoniseen tyyliin kuuluu muun muassa italialainen ylellisyys: runsaat printit, erilaiset tekstuurit, värikkäät kuosit ja kukkakuviot. Toisaalta brändi taitaa myös äärimmäisen minimalismin. Merkin faneihin kuuluvat lukemattomat musiikki- ja elokuvamaailman tähdet ympäri maailmaa. Tuotteiden salaisuus pätee aina huolellisessa ja innovatiivisessa suunnittelutyössä sekä laadukkaissa materiaaleissa. Luksusmerkki on miettinyt jokaisen tuotteen pienimmätkin yksityiskohdat tarkkaan.

Dolce&Gabbana ei pelkää herättää designeillaan tunteita. Dramaattisuus ja rajoja rikkova asenne näkyvät sekä brändin vaatteissa että asusteissa. Italialaismerkki tunnetaan hyvin aurinkolaseistaan, jotka määrittävät hyvin pitkälle aurinkolasimuodin suuntauksia kaikkialla maailmassa. Myös sinä voit olla tyylin edelläkävijä valitsemalla aurinkolasisi merkin kattavasta valikoimasta. Dolce&Gabbana suunnittelee aurinkolaseja sekä naisille että miehille. Myös tyylien skaala on valtava. Etsit sitten ajattomia, klassisia laseja, futuristisia laseja tai retrohenkisiä vintage-laseja, löydät varmasti etsimäsi brändin valikoimasta. Aurinkolasimalleihin on helppo tutustua Zalandon kautta. Halutessasi tuotteen toimitus onnistuu kotiovellesi asti.

Kaikkia Dolce&Gabbanan aurinkolaseja yhdistävät laadukkaat materiaalit. Lasit on UV-suojattu, ja saat lasien mukana myös suojakotelon tai -pussin. Pidä laseistasi huolta, niin ne pysyvät käytössäsi pitkään. Ikonisen italialaismerkin laseista muotoutuu helposti lempiasusteesi – ja toista asustetta et onnistuneeseen asukokonaisuuteen välttämättä tarvitsekaan.

Vintage-tyylisiä pehmeän pyöreitä aurinkolasimuotoja

Dolce&Gabbanan aurinkolasimalleihin kuuluu lukuisia variaatioita retrohenkisistä pyöreistä aurinkolaseista. Mikäli haluat mahdollisimman monipuoliset lasit, jotka istuvat sekä jakkupukuun että rennoille päiväkävelyille, satsaa klassikkomalliin. Esimerkiksi lähes pyöreät aurinkolasit liukuvärjätyillä linsseillä ja ohuilla kullanhohtoisilla kehyksillä ovat varma klassikkomalli.

Pyöreitä laseja on tarjolla myös symmetrisillä, täysin pyöreillä linsseillä. Jos musta kuuluu lempiväreihisi, täydennä esimerkiksi kokomusta tai -valkoinen asusi graafisilla mustilla aurinkolaseilla. Täydellisen pyöreät linssit vahvoilla mustilla kehyksillä eivät jää katutyylissä huomaamatta. Laseja koristaa näyttävä valkoinen Dolce&Gabbanan logo. Tumman linssin taakse on hyvä piiloutua niinä päivinä, kun väsymys painaa.

Kaipaako tyylisi ripauksen glamouria tai haluatko erottua massasta? Italialaisbrändin aurinkolaseista löydät kaivatun luksuselementin muuten minimalistiseen tyyliin. Lisää arkilookiisi pyöreät lasit mustilla tai punaisilla tyylitellyillä kehyksillä. Kehyksen ylälaidan aaltokuvio antaa laseille ainutlaatuisen ilmeen, ja kokonaisuuden täydentävät kullanhohtoiset ohuet sangat.

Näyttävät aurinkolasit tekevät asun

Dolce&Gabbanan aurinkolasimallit tarjoavat valtavasti valinnanvaraa jokaiseen tyylin. Voit valita perhosmallin, kissansilmälasit tai voimakkaat neliskanttiset lasit. Mikäli haet dramaattista aurinkolasilookia, poimi asustekaappiisi esimerkiksi suuret neliskanttiset lasit hieman läpikuultavilla mustilla kehyksillä. Ohut kultainen sanka toimii kontrastina voimakkaalle kehykselle. Näissä laseissa erotut sekä katutyylissä että aurinkotuolissa levätessäsi. Kokeile myös vahvoja perhosmallin aurinkolaseja, joiden kehyksissä toistuvat klassiset eläinteemat, kuten pantterikuvio.

Miesten aurinkolaseissa näkyvät muun muassa voimakkaat neliskanttiset muodot sekä futuristinen tyyli. Sporttiseen vapaa-ajantyyliin istuvat esimerkiksi futuristiset lasit, joissa linssit sulautuvat yhtenäiseksi pinnaksi. Vahvoissa mustissa sangoissa on kultaisia yksityiskohtia, ja näkyvillä on tietysti näyttävästi myös Dolce&Gabbanan logo. Jos tyylisi on hyvin minimalistinen, kokeile aurinkolaseja lähes läpinäkyvillä sangoilla. Läpikuultavista sangoista ja tummasta linssistä syntyy mielenkiintoinen kontrasti.

Viettelevät, retrotyyliset kissansilmäaurinkolasit kuuluvat naisten suosikkeihin. Kissansilmälinssiä on tarjolla monissa eri malleissa. Jos haluat räväyttää, valitse näyttävä musta kissansilmälasimalli voimakkaalla graafisella kehyksellä. Kissansilmälookiin luottavat monet tyyli-ikonit ympäri maailmaa, joten testaa tyyliä rohkeasti. Rohkeat aurinkolasit on helppo yhdistää sekä rentoon katutyyliin että skarppiin businesspukeutumiseen.