Suodatin1

Under Armour
Mallisto

1,289 tuotetta

Salil eka, salil vika - kun treenivaatteet ovat kunnossa, mikään ei voi pysäyttää sinua. Under Armour on niin salilla treenaajien kuin lenkkipolulla viihtyvien liikkujien suosikkimerkki, jonka vaatteet sekä istuvat että kestävät. Vaatteiden tekniset ominaisuudet saavat laji- ja tyylitietoisten suunnittelijoiden käsissä trendikkään ulkomuodon.

Kaikki loistavat konseptit saavat alkunsa yksinkertaisesta ideasta - niin oli myös Under Armourin tapauksessa. Merkin perustajan, huippu-urheilija Kevin Plankin, missio hengittävästä ja hien haihduttavasta t-paidasta sai aikaan jotain paljon suurempaa. Vuonna 1996 perustettu urheiluvaatemerkki on nykyään yksi maailman suosituimpia urheiluvaatevalmistajia. Eikä vähiten erinomaisen tekniikkansa ja laatunsa ansiosta. Sekä kylmiin että lämpimiin ilmastoihin sopivat vaatteet ovat käyttöominaisuuksiltaan vertaansa vailla. Tyylikkäissä kuoseissa ja väreissä valmistettavat vaatteet suunnitellaan paitsi miehille ja naisille myös nuoremmille liikkujille.

Under Armour -vaatteet soveltuvat adrenaliinipitoisiin lajeihin!

Aktiivinen liikkuja löytää Under Armour -mallistoista urheilukerraston aina alusvaatteista ulkoiluvaatteisiin asti. Aluspaidat ja -housut pitävät liikkujan lämpimänä niin sateessa kuin talvipakkasilla. Hengittävät ja nopeasti kuivuvat materiaalit niin alus- kuin päällysvaatteissa takaavat, että olet aina valmis uuteen suoritukseen. Salikolli ja -kissa ilahtuu malliston tyylikkäistä treenivaatteista. Salitrikoot ja -shortsit istuvat täydellisesti eivätkä hierrä. Sporttiset yläosat, kuten t-paidat, pitkähihaiset paidat ja hupparit, ovat joko tyylikkään yksivärisiä tai herkullisilla printeillä varustettuja. Poimi merkin valikoimasta myös tärkeät treeniasusteet aina treenilaukkua ja sukkia myöten.

Tummanpuhuva, värikäs vai tehostevärejä tummalla pohjalla? On tärkeää pitää kiinni omista tyylimieltymyksistä myös urheillessa. Yhdistele Under Armour -vaatteita ja -asusteita luovasti, sillä treenatessakin on lupa näyttää hyvältä. Eri printtien ja värien yhdistely on sallittua ja jopa toivottavaa. Tuo asuusi energiaa yllättävillä kontrasteilla värien ja materiaalien suhteen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

null