Naisten vaellus- & retkeilykengät

397 tuotetta

Naisten vaellus- ja retkeilykengissä käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa! Huippulaadun ja kestävyyden ohella saat samassa paketissa myös tyylikkään ulkomuodon. Pääset nauttimaan metsäisistä vaellusmaisemista ja etenemään vaativassakin erämaa-maastossa laadukkain ja turvallisin askelin. Naisten vaellus- ja retkikenkien ei tarvitse olla kömpelöitä tai raskasrakenteisia, vaan ne voivat olla siroja - näiden mallien suunnittelussa on keskitytty helppoon liikkumiseen. Löydät tästä kenkävalikoimasta kevyitä vaihtoehtoja, joissa jalka nousee kepeästi ja voit keskittyä täysin luonnosta ja kauniista maisemista nauttimiseen!

Vaellus- ja retkeilykengät ovat täydellisesti istuva ja luotettava kumppanisi, jonka kanssa uusien haasteiden ja saavutusten tavoittelu on nautinnollinen matka. Erinomaisin ominaisuuksin täydennetyt kengät istuvat jalkaasi sukan tavoin ja niiden varret tukevat nilkkaasi, kun kuljet epätasaisessa maastossa. Paksuista materiaaleista valmistetut kengät suojaavat jalkojasi terävissä kivikoissa ja vaihtelevalla maaperällä vaeltaessasi. Lisäksi kenkien vedenpitävät päällysmateriaalit ja paksut pohjat kuljettavat jalkasi kuivina perille saakka. Kenkävaihtoehdoista löytyy sporttisia, lenkkarityylisiä vaelluskenkiä, korkeavartisia maihareita sekä pirteän värisiä matalavartisia retkikenkiä ? ei siis muuta kuin valitsemaan uusia kenkiä seuraavaan seikkailuusi!

Värikkäät vaellus- ja retkeilykengät tuovat raikasta fiilistä vaeltamiseesi!

Näissä luotettavissa naisten vaellus- ja retkeilykengissä kuljet paikasta toiseen varmoin askelin. Saat lisäilmettä askeliisi kun täydennät vaellusasusi saman sävyisellä vaatetuksella sekä värikkäin asustein. Pirteän värikkäällä huivilla, kirkaskuvioisella selkärepulla sekä muodikkaalla ja käytännöllisellä vyölaukulla tuot helposti naisellista lisänäyttävyyttä retkilookiisi. Kauniin värinen lakki tai pipo ja samaan sävyyn mätsäävät sormikkaat lämmittävät viileällä säällä ja täydentävät samalla asukokonaisuutesi. Myös metsässä kulkiessa voit pukeutua muodikkaasti ja viimeisten trendien mukaisesti!

Tutustu myös