Naisten vaelluskengät & retkeilykengät

Suositut filtterit
580 tuotetta

Naisten vaelluskengät, jotka vievät sinut upeisiin seikkailuihin

Haluatko tutkia luonnon ihmeitä ja valloittaa uusia huippuja? Koetella rajojasi ja kulkea haastavissakin maastoissa? Meillä Zalandolla on täydelliset vaelluskengät juuri sinulle – todelliselle seikkailijasielulle.

Mallistolle naisten vaelluskengät on suunniteltu tarjoamaan riittävää pitoa karkeissa ja liukkaammissakin maastoissa. Jalat pysyvät siis tukevasti maassa, olipa kyse sitten kivikoista, mudasta tai juurakoista, vaikka mielessäsi liitelisitkin vuorenhuippujen yllä kaartelevien kotkien matkassa. Askeleesi tuntuu kevyeltä vielä pitkänkin matkan jälkeen.

Kunnolliset naisten retkeilykengät ovat myös mukavat. Kenkiemme pehmustetut sisäpohjat, ergonomisesti muotoillut lestityypit sekä hengittävät materiaalit takaavat sen, että matkaa jaksaa taittaa kilometri- tai jopa päiväkaupalla. Jos siis suunnittelet pidempää vaellusta ja tarvitset istuvat sekä suoritusta tukevat vaelluskengät, tule tutustumaan Zalandon mallistoon!

Tyylikkäät ja säänkestävät naisten retkeilykengät

Säällä ei ole väliä, kun varustaudut koitokseen oikein. Vuorilla ja tuntureilla keli saattaa vaihdella äkistikin, joten valitse olosuhteisiin sopivat vaelluskengät, esimerkiksi sellaiset, jotka on varusteltu vedenitävillä kalvoilla. Näin jalat pysyvät kuivina sateessa kulkiessa tai vaikkapa puroja ylittäessä. Talvisiin vaelluksiin kannattaa varustautua vuoratuilla naisten retkeilykengillä, kesäisempiin päiviin sen sijaan on syytä varata hengittävät kengät.

Tarjolla on lukuisia erilaisia malleja. Klassisten, korkeavartisten nilkkureiden ohella myös kevyempää, lenkkarityylistä kenkää. Joissain malleissa on hyödynnetty lujatekoisia, tukea tarjoavia materiaaleja, kuten vaikkapa nahkaa sekä polyesteria ja lisätty vielä kunnon vuoraukset. Toisissa on taasen kevyttä, sukankaltaisesti istuvaa verkkokangasta.

Värejä on käytetty monissa malleissa runsaasti – monesti useampaa eri sävyä ja kuosia yhdistellen. Monet valikoimamme naisten vaelluskengät ovat kuitenkin neutraaleja ja yksivärisiä. Valita voi siis ihan oman maun mukaan joko klassista mustaa, hillittyä harmaata, syvän punaista tai kirkkaan keltaista. Tule tutustumaan Zalandon valikoimaan ja löydä omaan tyyliisi ja jalkaasi sopivat vaelluskengät!

Vaelluskengät sporttisen tyylin kulmakivenä

Yhdistä naisten vaelluskengät osaksi persoonallista tyyliäsi ja erilaisia, kiinnostavia asukokonaisuuksia. Niitä voi pukea esimerkiksi rentojen ulkoiluhousujen tai pitkien trikoiden kanssa. Kesällä moni valitsee jalkaansa shortsit, jolloin ne eivät edes peity pitkien lahkeiden alle, vaan pääsevät edustamaan koko kokonaisuudessaan.

Kun koon valitsee oikein, voi kenkään sujahtavaan jalkaan mahduttaa myös useamman sukan kerrallaan. Näin varpaat pysyvät lämpöisinä kovemmillakin pakkasilla vaeltaessa. Sukkien varret voi myös jättää hauskasti kurkistelemaan vaelluskenkien varren alta.

Monet vaelluskengät on helppo sovittaa myös osaksi urbaania kaupunkityyliä. Niissä voi siis pitkän, vuorilla vietetyn päivän jälkeen hyvin lähteä myös kiertämään kylää ja nauttimaan nähtävyyksistä. Tilaa itsellesi Zalandolta naisten vaelluskengät, joissa yhdistyy trendikkyys ja käytännöllisyys!

Lisää mukavuutta ja turvaa jokaisella askeleella

Zalandon vaelluskenkien suunnitteluvaiheessa on pidetty silmällä aktiivisten liikkujien tarpeita. Näin ollen monien jalkineiden valmistusvaiheessa niihin on lisätty erilaisia edistyksellisiä teknologioita, kuten iskunvaimennusta lisääviä ilmatyynyjä sekä jalkaholville tukea tarjoavia täytteitä.

Kengistä on tehty myös joustavat, jotta jalka pääsisi liikkumaan vapaasti, eikä rakoista koituisi haittaa kesken jyrkimmän nousun. Niitä saa kiristettyä sopivan napakoiksi kätevästi nauhoista ja löysättyä samalla tavalla tarpeen mukaan.

Älä siis tyydy ulkoilemaan ihan missä tahansa jalkineissa vaan panosta laatuun. Jalka kiittää ja meno on huomattavasti mukavampaa kunnon kengissä. Tilaa kestävistä, mutta jalan muotoihin mukautuvista materiaaleista valmistetut vaelluskengät Zalandolta vain muutamalla klikkauksella!