Suositut filtterit
5 196 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nike on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista urheiluvaatteiden, -kenkien ja -varusteiden valmistajista, ja sen alamerkki Nike Performance tunnetaan sekä laadustaan että trendikkyydestään. Nike Performance -brändi valmistaa tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin!

Nike on yhdysvaltalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1972. Yrityksen nimi on lähtöisin kreikkalaisen mytologian voiton jumalattarelta. Niken ensimmäiset tuotteet olivat juoksuun ja koripalloon tarkoitettuja kenkiä, mutta sittemmin tuotevalikoima on laajentunut mitä moninaisimpiin urheiluvarusteisiin ja eri lajeihin. Silti yhä edelleen Niken tunnetuimpia ja pidetyimpiä tuotteita ovat erilaiset juoksuun, salille ja pallopeleihin suunnitellut jalkineet, joita monet käyttävät myös vapaa-ajalla ja työssä.

Nike Performance - trendikkään treenaajan ykkösvalinta!

Nike Performance tarjoaa nimensä mukaisesti tuotteillaan parempaa suorituskykyä urheilun harrastajille. Brändin tuotteissa käytetään uusia innovaatioita ja uusinta teknologiaa, ja tuotteet suunnitellaan huolella käyttötarkoitukseensa sopiviksi - ulkonäköä unohtamatta! Nike Performance -tuotteet hehkuvat aina herkullisissa kauden väreissä, ja ne ovat erittäin trendikkäitä ja muodikkaita. Jos siis haluat näyttää pirteältä, energiseltä ja trendikkäältä, Nike Performance on ehdoton valintasi!

Nike Performance -brändin tunnetuimpiin tuoteperheisiin kuuluvat Nike FREE ja Nike PRO. Ensimmäiset FREE-tuoteperheeseen kuuluvat jalkineet valmistettiin hieman yli 10 vuotta sitten, ja ne olivat maailman ensimmäiset suuren yleisön suosion saavuttaneet "paljasjalkajuoksukengät". Kenkien ulkopohjan rakenne aktivoi jalkojen pieniä lihaksia niitä vahvistaen, jolloin jalat kestävät paremmin liikunnan aiheuttamaa kuormitusta. Niken tyylikkäät ja innovatiiviset FREE-kengät ovatkin sekä urheilijoiden että fashionistojen suo