Laskettelu ja lautailu kuuluvat talven hauskimpiin harrastuksiin. Tämä näkyy myös rinnemuodissa, joka irrottelee villisti niin väreillä kuin kuvioillakin. Miesten laskettelu- ja lumilautailutakit tarjoavat täydelliset puitteet onnistuneeseen laskettelupäivään niin laadukkaiden teknisten ominaisuuksiensa kuin iloisen raikkaan ulkomuotonsakin ansiosta.

Hyvän laskettelutakin täytyy selättää melkoinen määrä teknisiä haasteita. Pintamateriaalin on oltava tuulenpitävä ja siedettävä kosteutta. Tiiviit hihansuut, pääntie ja kiristettävä helma puolestaan estävät lumen pääsyn takin sisään. Takin on oltava tarpeeksi lämmin paukkupakkasillekin muttei kuitenkaan liian kuuma, sillä hiostava takki johtaa nopeasti epämukavaan oloon. Sen alle onkin tärkeää pukea tekninen aluspaita ja valita sopiva välikerros ulkolämpötilan mukaan. Laskettelu- ja lumilautailutakit on lisäksi varustettu tilavilla taskuilla ja lenkeillä hissikortin kiinnittämistä varten.

Miesten laskettelu- ja lumilautailutakit eivät jätä kylmäksi lämmön tai tyylikkyyden suhteen

Laskettelumuoti on värien juhlaa! Ja toisin kuin esimerkiksi tummasävyisessä juhla- tai bisnesmuodissa, rinnepukeutumisessa myös miehet saavat iloitella väreillä täysin siemauksin. Valkoisen hangen ja sinisen taivaan kanssa sopivat mainiosti yhteen esimerkiksi lämpimät punaisen sekä raikkaan turkoosin sävyt. Jos et osaa valita suosikkiväriäsi, ota useampi kerralla – miesten laskettelu- ja lumilautailutakit tarjoavat myös monivärisinä loistavia malleja sekä vangitsevien printtikuvioiden särmää.

Rinnetyyliä voi muokata moneen suuntaan myös asusteiden avulla. Mikäli täysmusta takki tuntuu omimmalta, voi ilmettä keventää halutessaan värikkäiden asusteiden tai lasketteluhousujen avulla – esimerkiksi auringonkeltaiset asusteet herättävät muuten mustan asukokonaisuuden uuteen eloon.

Miesten laskettelu- ja lumilautailutakit tarjoavat jokaisen laskettelijan ja lautailijan persoonaan mätsääviä malleja huippuunsa hiotuilla ominaisuuksilla varustettuina. Valitse omaan tyyliisi sopiva takki ja lähde nauttimaan rinteiden lumosta!

Yhdistät helposti