Katalogi

Suositut filtterit
1 945 tuotetta
gl0lga
gl0lga
4 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sporttimerkki Hummel on varsinainen ilmiö – niin ikänsä kuin tuotteidensa puolesta! Ikää saksalaisbrändillä on lähes 100 vuotta, mikä kielii tasaisesta laadukkuudesta ja huimasta osaamisesta. Maineikas merkki tunnetaan esimerkiksi klassikon asemaan nousseista tennareista sekä pettämättömän tyylikkäistä urheilutamineista.

Hummelin valikoimissa on niin sporttisia shortseja, t-paitoja, toppeja kuin laukkujakin. Tyylikkäät collegepaidat ja raikkaasti väritetyt matala- ja korkeavartiset tennarit sopivat täydellisesti katumuotia noudattelevien asujen elementeiksi. Mutta Hummelin osaaminen näkyy myös teknisissä urheiluvaatteissa. Jos siis etsit makeita sisäpelikenkiä tai hengittäviä pelipaitoja, olet oikeassa paikassa!

Hummel yhdistää urheilullisuuteen ripauksen katumuotia

Ilmeeltään Hummelin miesten, lasten ja naisten urheiluvarusteet ovat selkeälinjaisia ja huoliteltuja. Värimaailma on raikas, ja suunnittelussa yhdistyvät saumattomasti erilaisten lajien tarpeet ja trendikäs ilme. Urheilushortsit ja tekniset paidat ovat lisäksi kevyitä ja hengittäviä. Vapaa-ajalle ja verryttelyyn puolestaan kuuluvat klassisen eleettömät collegehousut ja -hupparit, jotka ovat nousseet suorastaan muoti-ilmiöksi! Valikoimiin kuuluvat myös makean väriset naisten urheilutopit ja trendikkäästi kuvioidut trikoot.

Hummelin tennarivalikoima taas on varsinaista silmänruokaa. Siinä näkyy merkin ikä ? ilmeeltään monet tennarit ovat klassisia. Perusmallit ovat pääosin minimalistisia, joten ne on helppo yhdistää urbaaneihin asukokonaisuuksiin, kuten chinojen ja t-paitojen seuraksi. Hummelin korkeavartisissa tennareissa ja juoksukengissä on puolestaan aavistus retrohenkistä nostalgiaa, joten ne sopivat loistavasti retro-henkistä katutyyliä seuraaviin asuihin farkkujen, neuleiden, reppujen ja hattujen kanssa. Klassikkomerkki hallitsee myös trendikkäästi väritettyjen ja teknisesti täydellisten kuntoilukenkien valmistamisen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua