Katalogi

Suositut filtterit
1 071 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos otat urheilun sekä vakavasti että hauskana harrastuksena, Asics on paras treenikumppanisi! Aktiiviliikkujana hurahdat täysin tähän huippu-urheilijoiden suosimaan brändiin, jonka menestys ei ole sattumaa vaan vuosikymmenten tutkimuksen ja kehityksen tulosta. Brändi hioo tuotteitaan yhdessä eri lajien mestareiden kanssa vastaamaan heidän tarpeisiinsa sekä teknologian että tyylin puolesta.

Asics lupaa maksimaalista suorituskykyä ja hyvää oloa

Jokainen urheilua harrastava tietää, että parhaat tulokset vaativat lahjakkuuden, sinnikkyyden ja treenaamisen lisäksi kunnon urheiluvarusteet. Asics varustaa sekä maailman nopeimmat sprintterit että arjen aktiiviliikkujat parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä, jota treenivaatteet ja -välineet voivat tarjota. Asics-kengillä oletkin aina askeleen lähempänä henkilökohtaista ennätystäsi. Niiden ainutlaatuinen, geelipohjainen iskunvaimennus pitää askeleesi keveinä ja väsymättöminä pidempään kuin moni muu kenkä. Kenkien vankka mutta kevyt rakenne tukee ihanteellisesti jalkasi luonnollista askellusta ja kenkien responsiivisuus tekee niistä mukavan joustavat mutta silti täysin tasapainoiset. Nopeuttasi ja ketteryyttäsi siivittävät, pätevien kenkien lisäksi, vartaloasi myötäilevät tekniset Asics-vaatteet. Niiden muodot ja materiaalit saavat liikkeesi paitsi tuntumaan mahtavalta myös näyttämään helpon luontevalta ja luonnollisen kauniilta. On ilo seurata, kun liikut onnellisena suosikkilajisi parissa!

Oikeat varusteet omaan lajiin

Asics-urheiluvarusteiden valikoima on niin moninainen, että pelkkiä juoksukenkiä on lähtöön kuin lähtöön, nopeista ja räjähtävistä rauhallisiin ja harkittuihin. Treenivaatteiden kirjo kattaa kaiken pehmoisesta ja hengittävästä ihokerroksesta, mukavasti lämmittävään välikerrokseen ja sään vaihteluilta suojaavaan, tiiviiseen kuorikerrokseen. Kenkien ja vaatteiden muotoilu on pitkälti eri lajien mukaan erikoistunutta. Poikkeavathan jalkapalloilijan tarpeet niin tyylin kuin varusteidenkin suhteen fitness-harrastajan mieltymyksistä. Sisälajeissa saatat pärjätä hyvin yhdellä, treenitopista ja trikoista koostuvalla setillä harjoittelukerrasta toiseen, mutta vaihtelemalla tyyliä motivoit itseäsi myös muodin avulla. Sama pätee ulkolajeihin, vaikka laadukas Asics-kerrasto palvelee hyvin koko sesongin ajan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista