Katalogi

Suositut filtterit
248 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö edustavia vaatteita golfkentälle? Puma Golf huolehtii asusi tyylipuhtaasta mutta huolettomasta ilmeestä. Naisten ja miesten pelivaatteet täyttävät etiketin vaatimukset viheriöllä, mutta ripottele niitä asialliseen toimistotyyliinkin!

Minkälaisissa vaatteissa virittelisit luontevaa lyöntiasentoa? Hollywood-tähtien golfaus sujuu aina huipputyylikkäänä. Esimerkiksi Catherine Zeta-Jones tietää miten viheriöllä hurmataan! Hän pukeutuu usein hameisiin, mutta monen mittaiset housutkin kelpaavat kaunottaren kauluspaidan seuraan. Olisiko sinunkin valintasi naisellinen urheiluhame, joka yhdistyy upeasti tekniseen urheilupaitaan? Muista käyttää paitaasi myös maksihameen kanssa kaupungilla! Asuun sopiva tuulitakki pitää lihaksesi lämpiminä viileämmällä säällä, missä sitten oletkin. Miesten kangashousuissa on herraskaiset prässit, joten voit sujauttaa ne myös konttoriin asiallisen puvuntakin seuraan. Hyvännäköiset shortsit käyvät pelaamisen lisäksi komeaan katutyyliin vaikka printtipaitojen pariksi.

Puma Golf on verraton valinta viheriölle

Puma Golf on suunnitellut vaatteistaan linjakkaita. Brändillä on hyvin istuvia, mutta selkeälinjaisia leikkauksia. Niiden sporttinen naisellisuus on huippumuodikasta. Ne asettuvat myös miesten klassishenkisten vaatteiden seuraan mainiosti. Kuosit myötäilevät korrektia tyyliä, niissä on pieniä kuvioita ja virkistäviä raitoja, joilla voit tarvittaessa vähän räväyttääkin!

Puma Golf antaa sinun valita naisellisista, hempeistä ja vahvoista väreistä. Herkullisten värien hehku erottuu edukseen vihreää nurmea vasten. Myös miesten vaatteissa on hillityn viileää värimaailmaa, täydennä sitä luovasti rakkaimmilla lempisävyilläsi. Selkeänä erottuvat kontrastit tekevät asustasi harkitun näköisen. Käytä kahta tai kolmea värisävyä hienostuneen vaikutuksen tekemiseen!

Puma Golf tekee naisten ja miesten golfkenkiä, jotka sopivat täydellisesti yhteen brändin pelivaatteiden kanssa. Nauti elegantista yhtenäisyydestä asussa tai inspiroidu jalkineista aivan omalla tavallasi. Minkälaisen päähineen hyväksyisit naisellisille kutreillesi? Olisiko siinä kenties pieni sievä lieri tai reilu lippa? Liitä miehen maskuliiniseen tyyliin asiallinen lippis, näin häikäistyt ainoastaan loistavista lyönneistäsi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua