Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Urheilukengät

Miesten urheilusaappaat

49 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
RAINBOOT - Kumisaappaat - black UTILITY TS WR - Talvisaappaat - asphalt/titanum TURKU TREK - Talvisaappaat - black slate BLACKFIN II HIGH - Talvisaappaat - black/silver GARIBALDI 2 - Talvisaappaat - whiskey/espresso ICEBREAKER - Talvisaappaat - black RENEGADE ICE GTX - Talvisaappaat - schwarz CARIBOU - Talvisaappaat - black BUGABOOT PLUS OMNI-HEAT MICHELIN - Talvisaappaat - black/boulder STOCKHOLM - Talvisaappaat - new wheat KAZAN II GTX MID - Talvisaappaat - schwarz QUEST WINTER GTX - Talvisaappaat - black coffee/black/red dalhia OSLO II GTX MID - Talvisaappaat - oliv/dunkelbraun YUKON5 - Talvisaappaat - dark brown 1964 Pac - Talvisaappaat - black tusk SEILAS - Kumisaappaat - yellow COLD TERRAIN TEXAPORE MID - Talvisaappaat - pinewood WINTER HIKER SPEED - Talvisaappaat - core black/core energy TRAIL OX 200 I WP - Talvisaappaat - black/charcoal GRIFFON - Talvisaappaat - charcoal PORDOI MID - Talvisaappaat - dark tuff/tlantic SERFAUS GORE-TEX MID - Talvisaappaat - anthrazit FAIRBANKS OMNI-HEAT - Talvisaappaat - deep rust/whale COLD TERRAIN TEXAPORE MID - Talvisaappaat - black CARIBOU SL - Talvisaappaat - braun

Saappaat kuuluvat miesten syys- ja talvipukeutumisen perusvarusteisiin. Kun taivaalta tyrskyää märkää loskaa tai purevat pohjoisviimat puhaltavat täysillä, tekevät tyylikkäät ja säänkestävät talvisaappaat elämästä huomattavasti miellyttävämmän. Kunnon kumisaappaille on sateisessa ilmastossa tarvetta ympäri vuoden, ja vaellussaappaat ovat välttämätön varuste vaihtelevaan maastoon suuntautuvilla vaelluksilla ja metsäretkillä.

Miesten saappaat tuovat tyyliä ja suojaa myrskyihin ja tuiskuihin

Kuivat ja lämpimät jalat ovat avain rentoon talvityyliin, jonka tunnelmaa pahinkaan loskakeli ei horjuta. Kaupunkikäyttöön suunnatut talvisaappaat yhdistävät vedenkestävän, lämpimän pinnan ja jalkaa tukevan rakenteen urbaaniin katumuotiin sopivaan designiin. Klassista herrastyyliä suosiva mies yhdistää vedenkestäväksi käsitellyt nahkaiset talvisaappaat suoriin housuihin ja villakankaiseen tweed-takkiin ja suojautuu sateelta tietenkin tukevan sateenvarjon avulla. Käytännöllisempää otetta suosiva pukeutuja vetää jalkaan kumipinnoitteella vahvistetut talvisaappaat, jotka esimerkiksi pitkään vedenpitävään parkatakkiin ja farkkuihin yhdistettynä sopivat muotitietoisen hipsterinkin ylle.

Kaikista kovimmat pakkaset ja erämaahan suuntautuvat talvivaellukset vaativat kengiltä paljon. Onneksi moderni jalkineteollisuus on kyennyt kehittämään teknisillä ominaisuuksilla viimeisteltyjä lämminvuorisia talvisaappaita, jotka on tiivistetty täysin vesi- ja tuulitiiviiksi. Retkeilykäyttöön tarkoitetut saappaat tukevat nilkkaa ja antavat jalkapohjalle lujaa mutta joustavaa pitoa, joka on tarpeen liukkailla kallioilla ja jäisillä poluilla vaeltaessa.

Reippaalla vesisateella perinteiset kumisaappaat ovat mitä käytännöllisin jalkinevalinta. Tukevilla kumisaappailla kelpaa saapastella niin metsäretkillä kuin kaupungin kaduilla, ja villasukilla täydennettyinä kumisaappaat palvelevat myös kylmemmillä ilmoilla. Pitkävartiset kumisaappaat ovat ehdoton varuste myös kalastajalle ja veneilijälle, ja urbaani tyyliniekka vetää sateen sattuessa jalkaan iloisen väriset saappaat suojaamaan housunlahkeita ja tuomaan piristystä sadepäivän harmauteen.

Yhdistät helposti