Shoppaile brändiä Reebok
Shoppaile brändiä Reebok

24 tuotetta

Saappaat kuuluvat miesten syys- ja talvipukeutumisen perusvarusteisiin. Kun taivaalta tyrskyää märkää loskaa tai purevat pohjoisviimat puhaltavat täysillä, tekevät tyylikkäät ja säänkestävät talvisaappaat elämästä huomattavasti miellyttävämmän. Kunnon kumisaappaille on sateisessa ilmastossa tarvetta ympäri vuoden, ja vaellussaappaat ovat välttämätön varuste vaihtelevaan maastoon suuntautuvilla vaelluksilla ja metsäretkillä.

Miesten saappaat tuovat tyyliä ja suojaa myrskyihin ja tuiskuihin

Kuivat ja lämpimät jalat ovat avain rentoon talvityyliin, jonka tunnelmaa pahinkaan loskakeli ei horjuta. Kaupunkikäyttöön suunnatut talvisaappaat yhdistävät vedenkestävän, lämpimän pinnan ja jalkaa tukevan rakenteen urbaaniin katumuotiin sopivaan designiin. Klassista herrastyyliä suosiva mies yhdistää vedenkestäväksi käsitellyt nahkaiset talvisaappaat suoriin housuihin ja villakankaiseen tweed-takkiin ja suojautuu sateelta tietenkin tukevan sateenvarjon avulla. Käytännöllisempää otetta suosiva pukeutuja vetää jalkaan kumipinnoitteella vahvistetut talvisaappaat, jotka esimerkiksi pitkään vedenpitävään parkatakkiin ja farkkuihin yhdistettynä sopivat muotitietoisen hipsterinkin ylle.

Kaikista kovimmat pakkaset ja erämaahan suuntautuvat talvivaellukset vaativat kengiltä paljon. Onneksi moderni jalkineteollisuus on kyennyt kehittämään teknisillä ominaisuuksilla viimeisteltyjä lämminvuorisia talvisaappaita, jotka on tiivistetty täysin vesi- ja tuulitiiviiksi. Retkeilykäyttöön tarkoitetut saappaat tukevat nilkkaa ja antavat jalkapohjalle lujaa mutta joustavaa pitoa, joka on tarpeen liukkailla kallioilla ja jäisillä poluilla vaeltaessa.

Reippaalla vesisateella perinteiset kumisaappaat ovat mitä käytännöllisin jalkinevalinta. Tukevilla kumisaappailla kelpaa saapastella niin metsäretkillä kuin kaupungin kaduilla, ja villasukilla täydennettyinä kumisaappaat palvelevat myös kylmemmillä ilmoilla. Pitkävartiset kumisaappaat ovat ehdoton varuste myös kalastajalle ja veneilijälle, ja urbaani tyyliniekka vetää sateen sattuessa jalkaan iloisen väriset saappaat suojaamaan housunlahkeita ja tuomaan piristystä sadepäivän harmauteen.

Yhdistät helposti