Suodatin

Miesten verryttelyhousut

1,986 tuotetta

Verryttelyhousut ovat sporttinen ja miellyttävä yleisvaate kaikkiin tilanteisiin, joissa housuilta vaaditaan pehmeää ja joustavaa käyttömukavuutta sekä perinteikästä urheilutyyliä. Niiden mahdollisuudet eivät rajoitu vain salille, vaan tyylikkäimmät verryttelyhousut ovat tuoneet klassikkovaatteen ominaisuudet myös olennaiseksi osaksi uuden vuosituhannen katumuotia.

Verryttelyhousut kehitettiin alun perin nimensä mukaisesti urheilijoiden lämmittelyvaatteeksi, jonka alle saattoi pukea varsinaisen kilpailuasun. Vähitellen niiden pehmeä mukavuus alkoi saavuttaa suosiota muillakin elämänalueilla. Muotihitiksi ne nousivat 1970-luvun aikana esimerkiksi kungfu-legenda Bruce Leen elokuvien innoittamana, ja kasarin aikanakin ne pysyttelivät vahvasti pinnalla. Sittemmin verkkareiden voimaan ovat atleettien lisäksi luottaneet esimerkiksi lukuisat räppärit ja pop-musiikin tähdet.

Miesten verryttelyhousut sopivat salille, sohvalle ja kaupungin kaduille

Kun etsit laadukkaita ja mukavia verryttelyhousuja treenitarkoitukseen, valitse sporttiset verkkarit laadukkailta urheiluvaatemerkeiltämme. Verkkarit voivat olla perinteiseen tapaan mustat, väljälahkeiset ja kenties valkoisilla näyttävillä logoilla kuvioidut, ja halutessasi viileämpää treenityyliä voit valita lyhytlahkeiset shortsimalliset housut. Treeniverkkareiden kengiksi valitaan tietenkin lenkkarit ja yläosaksi esimerkiksi t-paita, hihaton paita tai tekninen urheilupaita. Verryttelyhousut ovat täydellinen valinta myös huolettomaksi kotivaatteeksi tai aktiivisen vapaa-ajan ykköshousuiksi.

Voit pukea verkkarit myös osaksi trendikästä streetwear-tyyliä, kunhan valitset housujen mallin oikein ja yhdistät sen muihin letkeisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Rentoa mukavuutta urbaanilla twistillä tarjoavat esimerkiksi räväkästi kuvioidut verryttelyhousut, pehmeät denim-jäljitelmät ja hienostuneet harmaan sävyt, jotka istuvat täydellisesti esimerkiksi farkkutakin ja tennareiden tai loafereiden kanssa. Modernin pelkistetyn, vahvojen linjojen varaan rakennetun ilmeen luot yhdistämällä esimerkiksi yläosastaan väljät ja säärien ja nilkkojen kohdalta tiukasti istuvat mustat housut tummiin maihareihin ja väljästi laskeutuvaan hupulliseen paitaan.

Miesten verkkarit ovat yhdistelmä luotettuja urheilumuodin perinteitä ja uusien trendien tuulia. Tutustu laajaan mallistoon ja valitse oma suosikkisi!

Yhdistät helposti