Miesten takit

8 025 tuotetta

Kaipaatko uljasta urheilutakkia uusiin kisoihin tai tyylikästä trenssiä taidetapaamiseen? Pohjoisessa ilmastossa miesten takit ovat tarpeellisia ympäri vuoden. Hyvältä takilta vaaditaankin paljon. Käyttöominaisuuksien lisäksi takki saisi tietenkin olla mahdollisimman hyvännäköinen sekä läheltä että kaukaa. Takki muodostaa ison osan asusta, joten trendikkäät takit ovat avainasemassa edustavan kokonaisvaikutelman luomisessa. Onneksi sopivia takkeja löytyy jokaiseen makuun.

Valitse miesten takit persoonasi mukaan

Takin muotiarvoa ei sovi vähätellä. Tyylikäs takki heijastelee kantajansa persoonaa ja on säähän ja tilanteeseen sopiva. Esimerkiksi street-muodista innostunutta pukee vapaa-ajalla niin trendikäs baseball-takki kuin rento anorakkikin, mutta liikelounaalle on syytä valita asiallinen pikkutakki tai villakangastakki. Yksikään takki ei kuitenkaan ole täydellinen ilman sopivia asusteita. Syys- tai talvitakin parhaat kaverit ovat tietenkin lämmin päähine, kauluri tai kaulaliina ja mukavat käsineet. Toppatakin kanssa hauskan parin muodostavat pirteä pipo tai korvaläpällinen trapper-lakki. Muodollisempi pukeutuminen vaatiikin mielellään jo huopahattua ja hyvälaatuista kashmir-huivia. Toisaalta asusteita tarvitaan kesälläkin. Mikä olisikaan sopivampi pari urheilutakin kanssa kuin aina yhtä katu-uskottava lippis?

Miesten takit – materiaalilla on merkitystä

Takin materiaalillakin on merkitystä. Esimerkiksi nahkatakit ovat varsinainen klassikko, joka tuntuu inspiroivan suunnittelijoita yhä uudelleen. Tunnetko itsesi asfalttiviidakon Indiana Jonesiksi ruskeassa pilottitakissa vai haluatko hurmata Elviksen tapaan mustassa biker-takissa? Monella muullakin materiaalilla on omat vannoutuneet kannattajansa. Ripaus dandy-henkeäkään ei silloin tällöin ole pahitteeksi – viininpunainen samettitakki ja silkkihuivi kelpaisivat varmasti sekä glam-rokkareille että romanttisille runoilijoille. Myös farkkutakki on kestosuosikki, jolle ihan jokaisella löytyy käyttöä. Kulutettu farkkutakki ja mustat farkut ovat arkisen tyylikäs ja vaivaton look monenlaiseen menoon. Aina miesten takit eivät ole kokonaisuudessaan yhtä ja samaa kangasta, vaan yksityiskohtiin on saatettu käyttää muita materiaaleja. Esimerkiksi turkiskaulus on varsin tavallinen mutta näyttävä lisä talvitakeissa. Myös erilaiset kulutuspaikat hihoissa tuovat mukavasti särmää. Takkien ulkoasuun vaikuttavat lukuisat pienet suunnitteluratkaisut. Valinnanvaraa siis riittää, joten siitä vain valkkaamaan!

Tutustu myös

Oikeanlaisella miesten takilla pysyt lämpimänä ja hyvännäköisenä säässä kuin säässä

Pysyttele lämpimänä trendikkäillä takeilla ympäri vuoden! Miesten takkimuoti tarjoaa nykypäivänä paljon hyvännäköisiä takkimalleja jokaiselle kaudelle ja joka säähän. Omaan tyyliin sopiva takki on tärkeä osa päivittäistä pukeutumista, ja jokaisen miehen on syytä valita päällystakkinsa huolella. Erityyliset leikkaukset, eri valmistusmateriaalit sekä muut ominaisuudet antavat takille toiminnallisuutta eri sääolosuhteisiin. On hyvä panostaa myös takin väriin ja malliin, jotta se sointuu mahdollisimman kauniisti muiden vaatteiden kanssa ja kruunaa minkä tahansa kaapista löytyvän asuyhdistelmän. Useimpien vaatevarastosta löytyy lukuisia erityylisiä päällystakkeja eri käyttötarkoituksiin. Pikkutakit juhlatilaisuuksiin, anorakit ulkoiluun, toppatakit talven pakkaslukemiin ja sadetakit syksyn sateisille päiville. Runsaasta valikoimasta löydät itsellesi menevät takit niin arkeen, juhlaan kuin vapaa-aikaankin.

Korosta parhaimpia puoliasi tyylikkäällä miesten takilla!

Tyylikkäät takit ovat ehdoton perusvaruste jokaisen miehen vaatekokoelmassa. Näyttävällä ja charmikkaalla takilla voit korostaa parhaita puoliasi ja viimeistellä upean asukokonaisuutesi. Erilaisilla kaulusvaihtoehdoilla voit tuoda asuusi ryhdikkyyttä, särmikkyyttä sekä sivistyneen ilmeen. Valitse merimiesmallinen välikausitakki, kun haluat hurmata vastaantulijat tai tehdä vaikutuksen tärkeässä työhaastattelussa. Nosta vielä takin kaulukset ylös, niin olet kuin kotikaupunkisi John Travolta ja käännät katseet varmasti ympärilläsi! Tai pue yllesi käytännöllinen mutta hyvännäköinen parkatakki, joka soveltuu hyvin sekä syksyyn että talveen. Tässä monikäyttöisessä mallissa kuljet arkiset työmatkat tai voit lähteä vaikka luonnonpuistoon vaeltamaan. Tai vedä päällesi muhkea toppatakki, jos pakkaslukemat paukkuu oikein kovasti. Useat mallit tulevat komealla karvakauluksella, joka antaa tyylikkään lisän ja lämmittää mukavasti hupun ollessa päässä.