Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Miesten takit (2339 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Oikeanlaisella miesten takilla pysyt lämpimänä ja hyvännäköisenä säässä kuin säässä


camel active -nahkatakki

Pysyttele lämpimänä trendikkäillä takeilla ympäri vuoden! Miesten takkimuoti tarjoaa nykypäivänä paljon hyvännäköisiä takkimalleja jokaiselle kaudelle ja joka säähän. Omaan tyyliin sopiva takki on tärkeä osa päivittäistä pukeutumista, ja jokaisen miehen on syytä valita päällystakkinsa huolella. Erityyliset leikkaukset, eri valmistusmateriaalit sekä muut ominaisuudet antavat takille toiminnallisuutta eri sääolosuhteisiin. On hyvä panostaa myös takin väriin ja malliin, jotta se sointuu mahdollisimman kauniisti muiden vaatteiden kanssa ja kruunaa minkä tahansa kaapista löytyvän asuyhdistelmän. Useimpien vaatevarastosta löytyy lukuisia erityylisiä päällystakkeja eri käyttötarkoituksiin. Pikkutakit juhlatilaisuuksiin, anorakit ulkoiluun, toppatakit talven pakkaslukemiin ja sadetakit syksyn sateisille päiville. Runsaasta valikoimasta löydät itsellesi menevät takit niin arkeen, juhlaan kuin vapaa-aikaankin.


Korosta parhaimpia puoliasi tyylikkäällä miesten takilla!


Tyylikkäät takit ovat ehdoton perusvaruste jokaisen miehen vaatekokoelmassa. Näyttävällä ja charmikkaalla takilla voit korostaa parhaita puoliasi ja viimeistellä upean asukokonaisuutesi. Erilaisilla kaulusvaihtoehdoilla voit tuoda asuusi ryhdikkyyttä, särmikkyyttä sekä sivistyneen ilmeen. Valitse merimiesmallinen välikausitakki, kun haluat hurmata vastaantulijat tai tehdä vaikutuksen tärkeässä työhaastattelussa. Nosta vielä takin kaulukset ylös, niin olet kuin kotikaupunkisi John Travolta ja käännät katseet varmasti ympärilläsi! Tai pue yllesi käytännöllinen mutta hyvännäköinen parkatakki, joka soveltuu hyvin sekä syksyyn että talveen. Tässä monikäyttöisessä mallissa kuljet arkiset työmatkat tai voit lähteä vaikka luonnonpuistoon vaeltamaan. Tai vedä päällesi muhkea toppatakki, jos pakkaslukemat paukkuu oikein kovasti. Useat mallit tulevat komealla karvakauluksella, joka antaa tyylikkään lisän ja lämmittää mukavasti hupun ollessa päässä.