Miesten untuvatakit

Suositut filtterit
232 tuotetta

Tyylikatsaus miesten untuvatakkeihin

Untuvatakkeihin liittyy kolme hyvää ominaisuutta: Ne ovat lämpimiä, kevyitä ja näyttävät hyvältä. Ei epäilystäkään, etteikö sinullakin pitäisi olla sellainen. Untuvatakki on myös helppo yhdistää muihin vaatteisiin, ja täytteestä riippuen sitä voi käyttää välikuukausina tai talvella. Untuvatakki on todellinen takkien multitalentti.

Laivastonsininen, voimakkaan punainen, havunvihreä tai antrasiitti – takeista löytyy tyyliin kuin tyyliin sopivia värejä samoin kuin leikkauksia. Voit valita muotoon leikatun, hupullisen, huputtoman tai parkamallisen untuvatakin. Seuraavassa kerromme eri yhdistelymahdollisuuksista.

Miesten untuvatakkien monet tyylit

#sporttinen: Kapeasti tikattu, lyhyt untuvatakki kuninkaallisen sinisenä on kiistatta urheilullinen. Siihen voi yhdistää sporttiset tennarit ja bootcut-farkut. Myös v-kaula-aukkoinen peruspaita sopii rentoon asukokonaisuuteen.

#chic: Untuvatakin voi mainiosti pukea myös kangashousujen kanssa – sopii niin toimistolookiin kuin hiukan enemmän tyyliä vaativaan arkimenoon. Näihin tilanteisiin paras valinta on parkamallinen untuvatakki. Turkissomisteinen huppu on tyylikäs lisä kokonaisuuteen. Pue takin alle yksivärinen pusero, joko kravatin tai rusetin kanssa. Jos pidät brittityylistä, valitse voimakkaan punainen takki ja yhdistä sen kanssa ylös napitettu paita. Jalkaan vielä Chuck-tennarit ja asukokonaisuutesi on valmis.

#klassinen: Musta, huputon untuvatakki kapealla tikkauksella yhdistettynä mustiin skinny-farkkuihin luo klassisen lookin. Valkoinen paita painatuksella tai nappilistalla sopii kokonaisuuteen, ja klassisen loppusilauksen antaa huivi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua