Suositut filtterit
359 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

American Vintage on nimestään huolimatta ranskalainen muotimerkki, joka perustaa mallistonsa hienostuneelle minimalismille ja vaatekaapin tärkeimmille kulmakiville. American Vintagen perusti vuonna 2005 Mickaël Azoulay, jonka suunnittelun päämääräksi tuli innovaatio ja täydellisyyden tavoittelu materiaaleissa. American Vintagen vaatteet ovat taidokas sekoitus luonnonmateriaaleja ja laadun voi todella tuntea ihollaan.

Merkki suunnittelee yksinkertaisen kauniita vaatteita ja asusteita sekä miehille, että naisille. Väripaletti pitäytyy aitoon ranskalaistyyliin hillityissä ja puhtaissa perussävyissä. Odotettavissa on siis mustaa, valkoista, harmaata eri vivahteissa sekä maanläheisiä sävyjä, kuten kamelinruskeaa ja beigeä.

American Vintage luo modernin tyylin rentojen muotojen ja klassisten perussävyjen avulla!

American Vintagen vaatteet ovat kuin sijoitus vaatekaapin tärkeimpiin kulmakiviin. Kauniisti leikattu bleiseri ja laadukas neule tai t-paita muodostavat pukeutumisesi perustan. Halutessasi voit yhdistää hillittyihin perusvaatteisiin kokeilevampia elementtejä, kuten voimakkaita värejä. Kirkas väri saa sopivaa vaimennusta pehmeiden luonnonsävyjen rinnalla. Voit myös kokeilla pukeutua samaan sävymaailmaan päästä varpaisiin. Luo haaleaa harmoniaa ja yhdistä väljään, vaaleaan yläosaan väljät housut. Rento collegepaita tuo asuun sporttisuutta, kun taas istuva paitapusero muuttaa asun hienostuneeksi.

Laadukkaat materiaalit ja ajattomat leikkaukset sopivat mainiosti asialliseen mutta samalla trendikkääseen työpukeutumiseen. Miehillä tumma yläosa yhdistettynä samansävyisiin suoriin housuihin ja nauhakenkiin luo lähes räätälöidyn tyylikkään vaikutelman. Asuun voi aina lisätä ripauksen ytyä esimerkiksi klassisella biker-nahkatakilla. Naisilla panostamisen arvoinen vaate on laadukas paitapusero, joka palvelee niin töissä kuin vapaalla. Pehmeän yläosan voi yhdistää vaikkapa karkeisiin farkkuihin ja katu-uskottaviin asusteisiin, ja tyylistä tulee heti särmikkäämpi.

American Vintagen vaatteet ovat mitä monikäyttöisimpiä ja saattavat hyvinkin luoda pohjan uudelle luottoasullesi. Nyt jos koskaan on aika päivittää tyyli uudelle tasolle ja panostaa yksinkertaisen tyylikkäisiin ja ajattomiin vaatteisiin!

Yhdistät helposti