Miesten collegepaidat

8 856 tuotetta

Collegepaidat ovat aina kuuluneet miesten urbaaniin muotiin, mutta nyt ne ovat kuumista kuumin muoti-ilmiö. Sen taustalla on 80- ja 90-luvun muotivirtausten uusi nousu. Ja ovathan collegepaidat varsinainen kaupunkipukeutumisen klassikko!

Konstailemattomat collegepaidat ovat designiltaan selkeitä. Juuri nyt trendikkäitä ovat kokoharmaat, eleettömät paidat sekä nostalgiset, retrotunnelmaisesti väritetyt tai logolla koristetut paidat. Miesten collegepaitavalikoimaan kuuluu myös trendikkäin kuvioin ja tyylikkäin yksityiskohdin viimeisteltyjä sekä hupulla varustettuja malleja.

Särmät collegepaidat kuuluvat katumuotiin

Miesten eleettömään, mahdollisimman neutraaleista elementeistä koottuun trendikkääseen normcore-tyyliin collegepaidat kuuluvat olennaisesti. Yksivärinen paita yhdistetään chinoihin ja minimalistisiin juoksutossuilta ilmeensä lainanneisiin tennareihin. Myös rosoiseen skeittityyliin college kuuluu. Sen alle puetaan t-paita, jonka helma jätetään näkyviin. Kokonaisuuteen kuuluvat myös väljät, lahkeista kapeat, kenties revityt farkut sekä skeittitennarit. Tyylin viimeistelystä vastaa tietenkin klassinen pipo!

Collegepaidat kuuluvat myös miesten värikkääseen, 80- ja 90-luvusta inspiroituvaan katumuotiin. Kuvioitu, kirkkaanvärinen tai logolla koristeltu paita yhdistetään esimerkiksi lahkeista käärittyihin chinoihin ja värikkäisiin korkeavartisiin retrotennareihin. Päähän painetaan vielä värikäs lippis ja selkään heitetään reppu – hauskassa kokonaisuudessa kelpaa lähteä kaupunkikierrokselle!

Collegepaidat sopivat myös trendikkäästi perinteisestä miesten muodista inspiroituvaan, kapealinjaiseen tyyliin. Silloin ne yhdistetään kauluspaitaan ja napakasti istuviin, aavistuksen vajaamittaisiin housuihin. Kengiksi valitaan esimerkiksi korkeavartiset, nauhalliset nilkkurit tai hillityt klassikkotennarit. Tämänkin kokonaisuuden viimeistelyyn – ja väripilkuksikin – sopii siisti pipo! Ilme viittaa 60-luvun tunnelmiin mutta on ehdottoman moderni.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Huoletonta tyyliä asuihin collegepaitojen avulla

Collegepaidat ovat miehille kuin maito jääkaapille – sitä tulisi aina olla siellä! Tämä johtunee collegepaitojen monimuotoisuudesta ja käytännöllisyydestä, sillä niitä voi käyttää missä tahansa ja ne voi yhdistää mihin tahansa! Miesten collegepaidat eivät ainoastaan tuo yksilöllisyyttä käyttäjälleen, vaan ovat myös todella mukavia päällä, ja käyvät moniin tilanteisiin kuten kouluun, vapaa-aikaan sekä urheiluun. Yhdistä trendikäs collegepaita rennosti chinoihin, tuubihuiviin ja tennareihin, ja olet tyylikkään huolettomasti pukeutunut. Syksyisen, pimeän sunnuntai-illan viettoon TV:n äärellä collegepaita on omiaan collegehousujen kanssa.

Miesten collegepaidat – urheilullisia, trendikkäitä ja monipuolisia!

Mikäli etsit jotain päällepantavaa aamulenkkiä varten, collegepaita on oiva vaatekappale tähän tarkoitukseen! Collegepaidoilla luot myös rennon kaupunkilookin, kun yhdistät ne väljiin farkkuihin. Miesten collegepaidat ovat täydellinen ja helppo vaate miehille, jotka eivät halua murehtia tyyliä mutta haluavat silti näyttää trendikkäiltä! Zalando tarjoaa sinulle monipuolisen ja laajan valikoiman miesten collegepaitoja, joista voit vain valita suosikkisi ja tilata sen – oma collegepaitasi on enää muutaman klikkauksen päässä, joten tilaa omasi jo tänään!