Miesten oloasut & yöpuvut

996 tuotetta

Oletko tyylitietoinen mies, joka näkee painajaisia epämuodikkaissa pyjamissa? Trendikkäät miesten yöasut tekevät unistasi levollisia, niissä on upea ulkoasu ja urbaanin miehen vartaloa miellyttävät leikkaukset.

Pyörivätkö toimiston loputtomat mappirivistöt ja tiedostoja pullistelevat tietokoneet vielä illallakin mielessäsi? Ennen nukkumaanmenoa kannattaa rauhoittua rennossa ja hyvännäköisessä asussa. Miesten yöasut käyvät oikein hyvin nukkumisen lisäksi leppoisaan löhöilyyn kotosalla. On rentouttavaa oleilla pehmeässä pyjamassa kotisohvalla ja keskittyä kaikessa rauhassa lempisarjansa seurailuun. Sovittele miesten yöasut myös muhkean kylpytakin tyyliin! Saat takkisi lämpimällä hupulla tai ilman. Kun lisäät asuun vielä pehmeäpohjaiset sisäkengät, voit iltasella istuskella tyylikkäänä parvekkeella tai takapihalla.

Miesten yöasut varmistavat muodikkaat unet

Haluatko klassisen näköisen pyjaman vai tykkäätkö käyttää luovuutta yövaatteissakin? Yöasusetit pitävät tyylisi yhtenäisenä ja varmana. Miesten yöasut myös inspiroivat yhdistelemään erilaisia paitoja ja housuja keskenään. Jos olet äärimmäisen mukavuudenhaluinen vilukissa, valitse lämpimät yövaatteet pitkillä hihoilla ja lahkeilla. Jos tarkenet liiankin hyvin, sinun kannattaa luottaa lyhythihaisiin ja -lahkeisiin asuihin. Lyhyidenkin lahkeiden pituudet vaihtelevat. Niissä on myös komeita maskuliinisia kuoseja, joihin kuuluu esimerkiksi pieniä ja suuria ruutuja ja raikkaita raitoja. Tehokeinoina käytetyt yksityiskohdat voivat olla vaikka näyttäviä nauhoja, printtejä ja logoja.

Pidätkö klassisista väreistä? Miesten yöasut on väritetty rauhallisin sävyin. Jos tarvitset rohkeaa värikylläisyyttä tai tehovärien pilkahduksia, niitäkin joukosta löytyy. Esimerkiksi tummasävyisiä housuja on piristetty voimakkaan värisillä vyötärönauhoilla, joiden mukaan voit halutessasi valita paidankin!

Miesten yöasut lämmittävät vartaloasi, mutta huolehdi myös jaloista. Jos lattia on viileä, vedä jalkaasi asun mukaiset sukat. Paljon matkustavan miehen yövaatteisiin voit sovittaa hyvännäköisen toilettilaukun. Olisiko suosikkisi pieni linjakas pussukka vai suurempi kantokahvoilla varustettu laukku, jonne varmasti mahtuvat parranajovälineet ja hiustenhoitotuotteet.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista