Varsikengät

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
6 903 tuotetta

Varsikengät

Tiesitkö, että varsikengät tehtiin alunperin sotilasjalkineiksi? Varsikenkiä on käytetty kautta historian: jopa Rooman valtakunnassa käytettiin sotilasjalkineena pohjastaan nastoilla vahvistettua caliga-sandaalia, joka ulottui juuri nilkan yläpuolelle. Varsikenkiä käytettiin, ja käytetään edelleen, sotilaskäytössä siksi, että ne tukevat jalkaa ja nilkkaa sekä sopivat säähän kuin säähän. Vaikka varsikenkien alkuperä oli sotilaskäyttö ympäri maailman, ne ovat vuosien saatossa kehittyneet käytännössä tarkoittamaan nauhallista kenkää, jonka varsi ulottuu alle polven, mutta yli nilkan.

Varsikengät ja niiden monet ilmeet

Jos on jotain, joka saa naisten sielun kehräämään, se on uudet ja kauniit kengät. Ja niitähän on oltava kaapissa enemmän kuin tarpeeksi: jokaiseen tilaisuuteen ja mielentilaan sopivat. Zalandon varsikenkäkokoelmasta löydät vaivatta sen oman merkkisi ja mallisi. Naisille sopivia varsikenkiä on aina nilkkureista tennareihin ja varrellisiin korkokenkiin. Rento meininki syntyy yhdistämällä nauhalliset maihinnousukengät legginsien, rennon puseron ja hipsterilasien kanssa - näin luot söpön lookin, joka toimii ja kerää katseita. Tai jos tomboy-look ei ole sinulle, saat aikaan naisellisen kokonaisuuden yhdistäessäsi korollisen varsikengän tai nauhallisen nilkkurin slim fit -farkkujen, topin ja korujen kanssa.

Joskus kuulee sanottavan, että kengät kertovat käyttäjästään. Vaikkei kenkien kiillosta voikaan päätellä varallisuutta eikä kenkien tyylistä käyttäjänsä ammattia, kunnon jalkineisiin panostaminen on kuitenkin sen arvoista. Kun kengät sopivat, jalkasi kiittävät. Miesten varsikengät ovat käytännölliset, helppohoitoiset ja tietysti tyylikkäät - olivatpa kyseessä sitten nahkaiset kiiltomustat nilkkurit tai beiget maiharit. Varsikengät tukevat nilkkaa ja ovat mukavat jalassa. Kesä tai talvi, varsikengät näyttävät aina hyvältä. Zalandolta löytyy popoja ihan jokaiselle ja jokaiseen tarkoitukseen - tutustu, sovita ja ihastu!

Yhdistele ja sekoita