Mallisto

280 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

...ja nimenomaan ONLY! ONLY-brändin kengät ovat trendikkäitä ja ehdottoman kilpailukykyisiä. Päävärinä on musta, ja muutoin kenkämallisto ilmentää modernia ja samalla aitoa ja alkuperäistä henkeä. Kiinnostuitko? Luepa siis lisää ONLY-kengistä.

Trendikkäät ja mukavat kengät ovat aina käyttökelpoiset – eikä naisella toki voi koskaan olla liikaa kenkiä! Rokahtava tyyli tekee jälleen tuloaan, ja myös androgyynin trendin kannattajat löytävät mallistosta omansa. Paljastamme sinulle nyt upeimmat mallit.

Trendikkäänä ONLY-kengillä

#sporttiset tennarit – saat ONLYlta trendikengät Adidaksen alkuperäismallin henkeen valkoisina, mustina ja korkealla tai matalalla varrella. Skater-hameen tai skinny-farkkujen kanssa ne näyttävät erityisen cooleilta.

#korkkarit – koruttoman yksinkertaiset ja teräväkärkiset, kuosina tummansininen, musta tai glamoröösin hopeanhohtoinen. Hyvännäköisille korkokengillehän on aina käyttöä, etenkin pikkumustan tai elegantin leningin kanssa.

#booties – paksulla profiilipohjalla varustetut ONLYn nilkkurit tai saapikkaat ovat erityisen jykevät ja rockhenkiset. Valikoimasta löytyy niin Chelsea-bootsien tyylisiä vaihtoehtoja kuin nauhakenkiä.

#nauhakengät – näitä on niin paksupohjaisina kuin kiiltäväpintaisina, ja erityisen hyviltä ne näyttävät kangashousujen ja tyylikkään puseron kanssa. Näillä kelpaa mennä myös toimistoon.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista