accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Farkkumekot

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
231 tuotetta

Naisten farkkumekot

LTB-farkkumekko naisille

Etsitkö yhä sitä yhtä oikeaa, vaatekaappisi säväyttäjää? Jokaisen naisen garderoobin perusvalikoimaan kuuluvat farkkumekot pelastavat huonoimmaltakin pukeutumispäivältä. Kevyet mutta ryhdikkäät, denim-kankaasta valmistetut mekot käyvät sekä arki- että bilepukeutumiseen ympäri vuoden. Farkkumekot ovat paitsi monikäyttöisiä myös aina trendikkäitä. Ikityylikäs farkkukangas pitää suosionsa ja eleganssinsa kaudesta ja trendistä toiseen. Valitsemalla sopivan klassisen ja ajattoman mallin teet satsauksen, joka tulee palkitsemaan sinut vuosiksi eteenpäin. Hienostuneilla ja aikaa kestävillä suunnitteluratkaisuilla varustettu mekko taipuu lukuisiin asukokonaisuuksiin. Henkipä tyylisi Amerikan keskilännen rosoisia Americana-vivahteita tai romanttisen rönsyilevää feminiinistä tyyliä, denim-kankainen mekko istuu asuun kuin asuun.


Trendikkäät ja käytännölliset farkkumekot pukevat hyvin erilaisia vartalotyyppejä

Farkkumekko naisille – Expresso

Farkkumekot sopivat jokaiselle vartalotyypille monipuolisten mallivaihtoehtojen sekä tukevan ja kestävän kankaan ansiosta. Olitpa vartaloltasi urheilullisen poikamainen tai rehevän muodokas, denim-kankaisista mekoista voit löytää vartalotyyppiäsi imartelevan vaihtoehdon. Tarjolla on myös lukematon määrä eri mallivaihtoehtoja eri valmistajilta. Olkaimettomia mekkoja, mekkoja spagettiolkaimilla tai hihoilla, A-linjaisia mekkoja tai tiukalla fiftarivyötäröllä varustettuja mekkoja. Erityisesti kesäiseen tyyliin sopivaa vaaleaa farkkua, aina raikasta tummaa farkkua tai ehkä asennetta tarjoavia kulutuksia ja erilaisia pesuja. Ihanan rempseään hippityyliin ihastunut voi halutessaan valita myös mekon erilaisilla kirjailuilla. Farkkukankaiset mekot ovat erityisesti käytännöllisen tyylin rakastajan luottovaate. Mekkojen taskut, rypistymätön kangas sekä kiristysnauhat vyötäröllä tekevät vaatteen käyttökokemuksesta paitsi muodikkaan myös mukavan. Miksi tinkiä mukavuudesta tai tyylistä, kun voit saada molemmat?

Vuoden ympäri, kaudesta toiseen - farkkumekot soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön

Levi's -farkkumekko naisille

Farkkumekot on fiksulla asustamisella ja kerrospukeutumisella helppo päivittää kevyestä kesälookista lämpimämpään talvityyliin. Lyhyempikin helma soveltuu talvella käytettäväksi, kun asustat mekon kaveriksi esimerkiksi palmikko-kuvioiset sukkahousut ja muhkean neuletakin. Syksyn sateisina päivinä farkkumekot näyttävät erityisen hyviltä nauhanilkkureihin ja nahkatakkeihin yhdistettyinä. Ympäri vuoden denim-kankaisten mekkojen ympärille koottu tyyli täydentyy erityisen hyvin erilaisilla huiveilla ja rannekoruilla. Valitse asusteet tavoittelemasi lookin mukaan. Runsaan boheemiin farkku-tyyliin kuuluvat olennaisena osana koruröykkiöt sekä massiiviset palkkikorot. Siroon kaupunkityyliin tähtäävä sen sijaan valitsee farkkuasunsa seuraksi kevyet sandaalit ja elegantin pikkulaukun. Kallistuipa makusi minkä tahansa tyylisi puolelle, farkkukankaisessa mekossa voit aina tuntea olosi sekä huolitelluksi että rennoksi.