453 tuotetta

Farkkumekko on urbaanin, trenditietoisen naisen luottovaate. Farkku on materiaalina rento ja erilaiset mallit tuovat mekkoihin laajan kirjon eri tyyleihin sopivia vaihtoehtoja. Farkkumekot ovat aina tyylikkäitä ja aina muodissa! Värimaailma koostuu sinisen eri sävyistä, aina melkein valkoisesta vaaleansinisestä tummimpaan siniseen ja mustaan asti. Myös kuviollisia, farkkukankaisia mekkoja on saatavilla. Upeat mallit vaihtelevat kesäisistä hihattomista ja spagettiolkaimisista mekoista pitkähihaisiin kylmempiinkin ilmoihin soveltuviin malleihin.

Farkkumekko yhdistää menneiden aikojen työläisten suosiman materiaalin, modernit leikkaukset ja mallit sekä oivaltavat yksityiskohdat. Löysät mallit voit pukea päällesi joko sellaisenaan tai halutessasi voit korostaa vyötäröäsi yhdistämällä väljän mekon vyön kanssa. Tyttömäistä tyyliä voit toteuttaa näyttelijä Michelle Williamsin tavoin valitsemalla kellohelmaisen mekon ja jalkaasi pastelliset ballerinat. Ylisuuret, miesten kauluspaidoilta inspiraationsa saaneet mallit toimivat täydellisesti leggingsien ja pirteiden tennareiden kanssa.

Farkkumekot toimivat niin pelkistetyssä, boheemissa kuin sporttisessakin tyylissä

Supertrendikästä 70-luvun tyyliä asuusi saat yhdistämällä farkkumekon ruskeisiin, mokkanahkaisiin asusteisiin, mieluiten hapsuilla varustettuina. Farkusta valmistettu mekko onkin ihanteellinen kumppani kesän festareille, jolloin boheemi hippityyli on täydellinen valinta. Muunneltavuutensa ansiosta voit pukeutua farkkumekkoon ympäri vuoden. Talvella kannattaa valita pitkähihainen malli ja asustaa se paksuilla villaisilla sukkahousuilla sekä polvipituisilla nahkasaappailla. Leikkauksiltaan elegantit ja pelkistetyt mallit sopivat myös rennompaan juhlapukeutumiseen, asusta vain glamouria tihkuvilla koruilla ja huikeilla koroilla!

Ota haltuun yksi ihanimmista vapaa-ajan trendeistä ja uppoudu farkkumekkojen maailmaan. Aina tyylikäs ja huoliteltu Hollywood-näyttelijä Kate Bosworth taitaa tyttömäisen tyylin lisäksi boheemin lookin pukemalla hihattoman farkkumekkonsa kanssa konjakinruskeat asusteet. Huolettoman rentoon tyyliin sopiikin erinomaisesti väljän mallinen mekko. Uniikin sporttilookin saat luotua yhdistämällä farkkukankaisen mekon värikkäisiin tennareihin sekä hauskasti kuvioituun verryttelytakkiin. Farkkumekon yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat, kokoa lempiasusi pukeutumalla trendimekkoon ja valitse omaan, uniikkiin lookiisi parhaiten sopivat asusteet!

Yhdistele ja sekoita