Suositut filtterit
36 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

House of Dagmar kuuluu ruotsalaisen nykymuodin hienostuneimpaan kärkeen. Kolmen sisaruksen perustama muotitalo on erikoistunut moderneihin naisten neulevaatteisiin, jotka saavat inspiraationsa luonnon väreistä ja muodoista yhdistettynä arkkitehtuurin ja geometrian tarkkoihin linjoihin. Useita muotialan palkintoja voittanut House of Dagmar luottaa designissaan korkealaatuisten materiaalien ja skandinaavisen muotoiluperinteen lujaan yhdistelmään, jota se muokkaa omaleimaisella tavalla kohti taiteellista chic-tyyliä ja iloisen vapautunutta feminiinisyyttä.

House of Dagmar henkii ruotsalaista designia ja hienostunutta chic-henkeä

House of Dagmar sai alkunsa Tukholmassa vuonna 2005, kun kolme pitkään muodin parissa työskennellyttä sisarusta päättivät yhdistää voimansa. Karin Söderlind, Kristina Tjäder ja Sofia Wallenstam nimesivät yrityksensä räätälinä työskennelleen Dagmar-isoäitinsä mukaan, joka inspiroi siskoksia tutustumaan muodin ja käsityöperinteen maailmaan jo lapsina. Sisarusten yritys onkin kunnianosoitus ruotsalaiselle käsityölle, jonka kulmakiviä ovat luja laatu ja kestävyys. Skandinaavisen muotoilun perinteet saavat seurakseen vaikutteita kansainvälisestä muodista, nykytaiteesta ja eri kulttuureista. Lopputuloksena on valloittava kokoelma puhtaita linjoja ja selkeitä siluetteja, jotka saavat persoonallisuutta jännittävistä yksityiskohdista ja mielikuvituksellisista leikkauksista. Etsitpä sitten hillityn eleganttia minimalismia tai villin leikkisää näyttävyyttä, House of Dagmar -vaatteet tarjoavat poikkeuksellisen sofistikoitunutta tyyliä miellyttävissä materiaaleissa. Se on kahminut suosiota ja muotipalkintoja ympäri maailmaa, esimerkiksi muotilehti Ellen design-palkinnon vuonna 2015.

House of Dagmar valmistaa luksusneuleita joka tilanteeseen

House of Dagmarin vaatteita on helppo käyttää, yhdistellä ja rakastaa. Korkealaatuisista kuiduista valmistetut neulokset istuvat päälle kauniisti ja kevyesti, ja jokaisessa vaatteessa on ainutlaatuinen luksuksen tuntu. Kun etsit monikäyttöistä ja pelkistettyä asua, joka sopii niin toimistoon kuin treffeillekin, yhdistä graafisen linjakkaasti leikattu tumma bleiseri yksinkertaiseen valkoiseen paitaan ja suoriin kangashousuihin. Jos taas tahdot erottua näyttävien leikkausten ja vapaana liehuvan kankaan avulla, valitse housuiksi leveälahkeiset kangashousut ja paidaksi väljästi laskeutuva, koristeellisilla hihoilla varustettu pusero. Naisellinen juhlatyyli House of Dagmarin tapaan syntyy puolestaan 20-luvun tunnelmaa henkivällä Art deco -tyylisellä juhlamekolla, joka myötäilee kauniisti vartalon kaaria.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista