Suositut filtterit
652 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Varoitus! Patrizia Pepe ei ole jokaiselle. Vain ne, joilla on riittävästi luonnetta ja kanttia, kantavat vaatemerkin asusteita ja vaatteita niiden arvoisella tyylillä. Italialainen huippubrändi tihkuu jännitystä jokaisella yllättävällä detaljillaan ja iskemättömällä tyylitajullaan. Erityisesti pitää varoa Patrizia Pepen killeri-korkoja ja cowboy-bootseja, sillä ne eivät sovi arkajaloille vaan niille, jotka ovat aamunkoitosta toiseen valmiita taistelemaan päivän parhaiten pukeutuneen tittelistä.

Kuuma ja cool, aito italiano

Jos olet varoituksista huolimatta valmis kääntämään päät ja tekemään lähtemättömän vaikutuksen, antaa Patrizia Pepe ripauksen lisämaustetta valmiiksi tuliseen luonteeseesi. Brändin minimalistinen design on sopivassa suhteessa nahkaa ja niittejä, pehmeää sifonkia ja herkkiä sävyjä. Jotain mitä et osannut odottaa, kiehtovina värien ja materiaalien käsittelyn taidonnäytteinä. Näppejäsi et kuitenkaan polta näillä klassisilla luomuksilla, sillä muotitalon kuumaakin kuumemmat luomukset ovat täynnä viileää itsekunnioitusta.

Musiikkimaailman cooleimpiin hottiksiin kuuluva Katy Perry ei arastele tyylinsä suhteen. Arkiasunaan Patrizia Pepen niitein koristeltuun trenssiin pukeutuva laulajatar solmii takin huolettomasti kiinni ennen ulos lähtöä. Hän kiiruhtaa ohi paparazzien ja väkijoukkojen kasvoillaan vanhan ajan elokuvista tuttua filmitähtien hehkua ja vaatetuksenaan onnistuneesti päivitetty klassikko. Tumma kaunotar on täynnä vaatetuksensa korostamaa karismaa.

Miehet ihastuvat Patrizia Pepeen, olivatpa ne sitten naisten päällä tai omassa vaatekaapissa. Ultrafeminiiniset muotiluomukset ovat vähällä viedä kaiken huomion, mutta muotitalon miesten vaatteet eivät ole yhtään vähäisemmän huomion arvoisia. Raamikkaat t-paidat ja ryhdikkäät chinot sekä timmissä kunnossa olevaa keskivartaloa imartelevat neuleet, tekevät fiksulla, hiukan kapinallisella ilmeellään pojasta miehen, joka ei koskaan kasva liian aikuiseksi.

Tutustu myös