accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten nilkkurit ja saapikkaat

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
5559 tuotetta
Even&Odd-maiharit

Syy nilkkurien ja saapikkaiden pitkäkestoiseen suosioon on selvä: nämä kengät ovat sekä ajattoman kauniita että käytännöllisiä ja kestäviä. Niihin on viileiden kelien tultua helppo pukeutua ja ne monimuotoisuudessaan yhdistyvät useiden erilaisten tyylien ja kokonaisuuksien kanssa persoonalliseksi kokonaisuudeksi. Ja koska olet varmasti seurannut tulevan syksyn trendiuutisia, tiedät varmasti mitä tuleman pitää syyskenkien osalta: syksyn kauneimmat nilkkurit ovat tänä syksynä monissa eri väreissä ja pelkistetyllä ulkomuodolla. Syksyn tullen tarvitsemme jalkoihimme suojaavammat kengät syyssateiden, koleiden kelien ja pikkupakkasten varalta. Silloin, kun luovumme kesän jälkeen kauniista ja kevyistä sandaaleistamme, meidän ei kuitenkaan tarvitse vajota epätoivoon, sillä syksy tuo tullessaan ihanat nilkkurit ja saapikkaat. Niiden avulla muodonmuutos kesäisen kevyestä ja uskaliaasta vaatetuksesta syksyn muotiin käy sujuvasti ja tyylikkäästi.


Nilkkurit & saapikkaat potkaisevat syksysi tyylillä käyntiin


Topshop-nilkkurit

Mikään ei ole paremman näköistä kuin itsevarma nainen, joka kantaa itseään ja omaa olemustaan ylpeänä ja tietäen näyttävänsä hyvältä. Syksy tuo tullessaan vaatesuunnittelun saralta ihania, suuria neuleita sekä midimittaisia neulemekkoja runsailla poolokauluksilla – kuten ovat meille tuoneet ilmi muun muassa Alexander Wang tai Chanel. Runsaiden, paksujen neuleiden ja suurikokoisten villakangastakkien kanssa käytetään tänä syksynä pitkävartisia saappaita tai lyhytvartisia nilkkureita. Yläosa saa olla runsas, ylisuuri ja muhkea neulokseltaan sekä malliltaan. Kengistä löytyy siroutta ja minimalistisuutta ulkonäkönsä puolesta. Tavallisuus on myös tänä syksynä pop: älä edes yritä näyttää liian tyylitietoiselta, sillä isoäidin villapaidat ovat se juttu uusimmassa muotivillityksessä. Tavallisuus on avain onneen. Turha graafisuus ja monimutkaisuus vaatteissa on riisuttu pelkistettyjen perusvaatteiden ja värien tieltä.


Naisellisesti nilkkureilla tai särmikkäästi saapikkailla?


Nilkkureissa ja saapikkaissa on erilaista tunnelmaa. Mieti mitä haluat asullasi tuoda ilmi juuri tänään. Kenties sähäkkää seksikkyyttä vai viettelevää naisellisuutta? Tai ehkä tavoitteenasi on käytännöllinen ja pelkistetty arkiasu, jossa on mukava olla pettämättä tyylitajuaan? Sekä kenkien mallit että korkojen korkeudet vaihtelevat niin nilkkureiden kuin saapikkaidenkin osalta. Halutessasi maanläheisyyttä ja käytännöllisyyttä, turvaudu matalapohjaisiin saapikkaisiin, joilla saat luonnollisuutta ja maalaishenkisyyttä ulkonäköösi. Syksyn suuriksi trendeiksi on povattu myös paksupohjaisia kenkiä – erityisesti nilkkureina – joten leiki vapaasti malleilla ja ideoilla, sillä ne tekevät asustasi juuri täydellisesti omanlaisesi tyylin, uusimpien trendien avustuksella.