Suodatin

Naisten saappaat

1,692 tuotetta

Sääret rakastavat saappaita. Korkeavartiset saappaat antavat säärille sekä suojaa että huomiota, ja matalammat mallit tarjoavat käytännöllistä mukavuutta muodikkuutta unohtamatta. Naisten saappaiden valikoimastamme löydätkin satoja eri tapoja vetää huomio sääriin.

Saappaat ovat naisten jalkinemuodin klassikko. Ne tuovat suojaa ja lämpöä monenlaiseen säähän, ja ovat samalla helppo tapa tehdä asusta huomiota herättävän rohkea, boheemin luonnollinen tai särmikkään asenteikas. Korkeita korkoja vai matalaa käytännöllisyyttä? Klassista mustaa vai iloista väriloistoa? Käteviä nauhoja, cowboy-hapsuja vai minimalistista yksinkertaisuutta? Se on sinun päätettävissäsi.

Saappaat tuovat särmää ja suojaa jokaisen naisen asuun

Saappaat ovat loistava tapa antaa asulle annos naisellista ilmettä, joka ei jää huomaamatta. Jos rakastat korkeiden korkojen kopinaa, tiukasti säärtä myötäilevää nahkapintaa ja linjakkaan kapeaa kärkeä, löydät suosikkisaappaasi korkeakorkoisten ja kiilakorkosaappaiden valikoimasta. Korkeat korot rakastavat hulmuavia helmoja, tyyliteltyjä nahkalaukkuja ja elegantteja jakkuja, mutta sopivat loistavasti myös tuomaan särmää rentoon farkkuasuun tai rohkeaan rock-tyyliin. Korkeat ylipolvensaappaat vetävät saapasmuodin veistoksellisen näyttävyyden äärimmilleen: nosta sääresi pääosaan pukemalla korkeiden ylipolvensaappaiden pariksi kuvioidut sukkahousut ja lyhyet shortsit tai minihame.

Kun tyylikkään ulkonäön lisäksi myös ehdoton mukavuus, istuvuus ja käytännöllisyys ovat ykköskriteereitäsi, valitse matalat klassiset saappaat, hyvin istuvat nauhasaappaat tai kätevästi jalkaan vedettävät bootsit. Matalapohjaiset nahkasaappaat tuovat vähäeleistä mutta tyylitietoista ilmettä esimerkiksi villakangastakin tai bleiserin kanssa. Käytännöllisen katutyylin ystävä voi puolestaan yhdistää ne vaikkapa farkkuihin ja parkatakkiin. Cowboy- ja biker-bootsit antavat täyden mukavuuden rohkealla vivahduksella villin lännen tai prätkäkulttuurin tunnelmaa.

Kumisaappaat ja talvisaappaat takaavat sen, että jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä pahimmallakin kaatosateella ja kirpeimmilläkin pakkaskeleillä. Kumisaappaiden ilmeen täydentävät raikkaat värit ja näyttävät kuviot, ja tyyliä talvisaappaisiin tuovat lämpimät karvapinnat ja muhkeat toppaukset.

Yhdistele ja sekoita