accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten saappaat

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Väri
652 tuotetta

Zalandolla voit lajitella saappaita valmistajan, koon, värin ja koron korkeuden tai sen tyypin mukaan


Even&Odd-korkosaappaat

Saapasjalkakissa! Saappaissa on jotakin viehkeää ja kissamaista, kepeää ja vapaata. Saappaat saattavat myös olla tukevat, kärkivahvisteiset tai säänkestävät. Saappaanvarsi voi nousta juuri nilkan yläpuolelle, puolipohkeeseen, polven alle tai polven yli jopa puolireiteen. Zalandon saappaat yllättävät, houkuttavat ja hurmaavat, mutta myös toimivat niin arjessa kuin juhlassakin. Todellakin - nykyisin saapikkaat voivat olla myös juhlakengät! Sirot, ohuesta nahasta tai upeasta kankaasta tehdyt kauniisti nyöritetyt saappaat sopivat niin pitkän juhlahameen kuin miniäkin minimmän hamosen tai säihkyvien piraattihousujen asusteeksi hienoimpaankin juhlaan kaikkina vuodenaikoina. Saappaista on todella moneksi.


Saappaan tyylin määrittelee sen varren, pohjan ja koron korkeus, kärjen ja koron muotoilu, kengän materiaali ja väritys sekä se, onko varressa nauha- vai vetoketjukiinnitys. Suomalaiset suosivat talvisin sääolosuhteiden takia raskasrakenteisempia, matalakorkoisempia ja säänkestävistä materiaaleista tehtyjä saappaita, joita Zalandolla onkin tarjolla näyttävä valikoima urbaaneista rock´n roll -tyyppisistä saappaista hiihtorinteille sopiviin lumisaappaisiin. Juhliin voit kuitenkin talvellakin pakata kenkäkassiisi sisäkengiksi sirommat ja korkeammat saappaat. Suosituimmat saappaat Zalandolla ovat mustia tai ruskeita ja korkeavartisia. Kannattaa kuitenkin olla rohkea ja kokeilla myös muita värejä. Miten ilahduttavaa onkaan harmaana aamuna saapastella bussipysäkille kirkkaan punaisissa tai kesäisen vihreissä saappaissa!


Guess-saappaat

Zalandon saappailla tyylisi on täydellinen


Saappaat saivat syntynsä muinaisten roomalaisten sandaaleista. Korkealle polveen asti nyöritettyihin sandaaleihin alettiin taistelujen tuoksinassa lisäsuojaksi asetella nahanpaloja nyörien väliin. Pian oli syntynyt varrellinen saapas. Maailman kuuluisimpia saappaita ovat varmaankin cowboy-saappaat. Niiden historia on vahva ja väkevä Villistä Lännestä kulttielokuvien kautta jokaisen muotitietoisen kenkäkaappiin. Toinen universaalin suosion saavuttanut saapasmalli on Dr. Martens. Nämä saappaat ovat kulkeneet punkbändeistä filmitähtösten jalkoihin. Uusimpia trendejä ovat tuoneet UGG-saappaat, joiden voittokulku alkoi Kalifornian rannoilta. Näissä lammasturkissaappaissa Los Angelesin kaunottaret kissamaisesti kuljeskelevat hiekkarannoilla ja yhdistävät saappaat rennosti pelkkiin bikineihin. Zalandon laajasta saapasvalikoimasta sinäkin voit poimia herkkuja, joilla luot oman uniikin tyylisi!


Tom Joule -kumisaappaat

Saappaiden hankkiminen tulee ajankohtaiseksi silloin, kun mieleen hiipii lokakuun lopulla ensi kertaa ajatus talven vääjäämättömästä tulosta, ja toive ilmaston lämpiämisestä johtuvasta takakesän koittamisesta vihdoinkin hiipuu. Mieli ryhtyy epätoivon vimmalla työstämään kynnyksellä seisovaa pimeyttä, suunnatonta kylmyyttä ja lumen tuloa. Onneksi se sitten keksii lohdukseen ensin joulun ja heti sen jälkeen talvipukeutumisen ja näiden molempien suomat mahdollisuudet auttaa itseään ajautumasta lamaavaan alakuloon. Talvipukeutuminen on hyvä aloittaa pohtimalla naisten saappaita ja kaikkia saappaiden alakategorioita. On hauskaa arvella erityyppisten saappaiden vaikutusta omaan alter egoon. Millaisena hahmona tahtoisit hiippailla synkässä kylmyydessä, kun kova tuuli vielä tehostaa pakkasen purevuutta? Voit valita bootsit tai cowboy-saappaat, kiilakorkosaappaat tai ylipolvensaappaat, korkeakorkoiset saappaat tai nauhalliset saappaat. Löydettyäsi itsellesi sen oikean saapasparin saappaiden laajasta kirjosta olet ottanut ensimmäisen ratkaisevan askeleen tarinassasi, jossa selviydyt tästäkin talvesta.


Juuri ne oikeat naisten saappaat odottavat sinua - valinta on sinun


Naisten saappaiden kirjo on todella suuri. Elegantit ylipolvensaappaat hivelevät silmää ja lämmittävät perusteellisesti. Lämpöisen talvitakin kanssa käytettyinä ne tekevät sinulle mahdolliseksi pitää mekkoa myös talvella. Ylipolvensaappaat eivät menetä mitään vaikuttavuudestaan, vaikka niiden korko olisikin matala - siro varsi, joka on valmistettu korkealaatuisesta nappanahasta tai nahanjäljitelmästä tekee oikeutta säärillesi, ja lämmin vuori suojaa kylmältä. Ehdoton katseenvangitsija naisten saappaiden joukossa ovat tietysti ylipolvensaappaat korkeilla koroilla. Ne vaativat kuitenkin suurta rohkeutta niin jäisillä kaduilla kulkemiseen kuin katukuvassa huomion herättämiseenkin. Ylipolvensaappaat voi mainiosti yhdistää minimekkoon, pitkään neuleeseen, farkkuihin tai hotpans-pöksyihin. Talven lumituiskuihin ja sporttisempaan menoon voi puolestaan suositella kunnon bootseja tai matalakorkoisia naisten saappaita, joissa on nauhakiinnitys.