Suodatin

Ylipolvensaappaat

470 tuotetta

Ylipolvensaappaat ovat notkea trendikenkä, joka taipuu eri tyyleihin ja tilanteisiin. Ne eivät siis ole vain näyttäviä sisääntuloja janoavien daamien suosikit vaan varteenotettava vaihtoehto myös hillitympienkin tyylimuusien kenkähyllylle. Voisivatko kissamaisen elegantit ylipolvensaappaat olla sinunkin uusin tyyli-ihastus?

Myös muotipoliisi näyttää vihreää valoa ylipolvensaappaille, sillä niitä näkyy yhtenään katukuvan kaunottarien ja muodin edelläkävijöiden jaloissa – unohtamatta catwalkeja! Näyttävät tyyli-ikonit luottavat polven yli ulottuviin saappaisiin niin glamourin elegantissa kuin katutyylissä. Matalat ylipolvensaappaat ovat must klassisen trendikkääseen kaupaunkityyliin, kun taas ylipolvensaappaat korolla tuovat näyttävää lisää asuun kuin asuun.

Miten pukea ylipolvensaappaat?

Ylipolvensaappaat saattavat tuoda mieleen ensimmäisenä Pretty Womanin, ja ne ovatkin ehdottomasti seksikkäät jalkineet, joten niiden aistikasta naisellisuutta ei tarvitse korostaa. Parhaiten ne sopivatkin lähes arkisten ja muuten yksinkertaisten vaatteiden ja asujen jatkeeksi. Toki myös minimittainen pikkumusta voi olla onnistunut kaveri ylipolvensaappaiden kanssa, jos aika ja paikka ovat oikeat.

Huolettoman tyrmäävät ylipolvensaappaat luovat kauniin ja pitkän siluetin, ja ne sopivatkin kenelle tahansa. Onko siluettisi pitkä? Jos et haluat korostaa linjakasta siluettiasi, niin valitse simppeli collegemekko pitkillä hihoilla, jotta asusta ei tule liian wow! Katso, että saappaiden ja mekon väliin jää tilaa, ettei pituus korostu. Myös muodokkaammat ja isoja kokoja käyttävät tytöt voivat rokata ylipolvensaappaita. Kaunis siluetti syntyy tummista farkuista, pitkästä neuleesta tai lanteille ulottuvasta puserosta ja juuri polvien yläpuolelle ulottuvista saappaista. Voithan toki katsoa mallia myös Kim Kardashianilta, joka viihtyy useinkin ultratyylikkäissä ylipolvensaappaissa: hän yhdistää ne suvereenistä kynähameeseen ja lyhyeen toppiin tai bleiseriin, riippuen onko kyseessä ilta vai päivätyyli. Asu pysyy maltillisena, kun valitset yläosaan pitkät hihat. Pienikokoisen kannattaa rohkeasti valita minimitta korkeiden saappaiden kanssa. Ylipolvensaappaat sopivat myös toimistolle tuomaan särmää muuten asialliseen asuun. Alaosaksi kannattaa valita tummat ja peittävät housut ja yläosaksi kauluspaita, poolokauluspaita tai bleiseri. Koruilla viimeistelet elegantin tyylin.

Yhdistele ja sekoita

Ylipolvensaappaat ovat fashion statement

Ylipolvensaappaat - Over Knee High Boots! Ensimmäiseksi ylipolvensaappaat tuovat mieleen Rihannan. Sitten mielikuvaan liittyvät Kate Moss, Jennifer Lopez ja Claudia Schiffer! Ylipolvensaappaat ovat ehdotonta saappaiden aatelia. Ne ovat varmasti sensuellit ja seksikkäät. Ratsastajien ja metsästäjien polvisuojaa tarjonneista saappaista alkunsa saaneiden ylipolvensaappaiden nykyinen käyttäjäkunta koostuu maailman kuuluisimmista huippumalleista ja pop-taivaan tähdistä - sekä sinusta, muotitietoinen ja trendikäs nainen. Kun hankit ylipolvensaappaat Zalandolta, saat varmasti laadukkaat saapikkaat, joissa voit valloittaa maailman itsekin. Valitse matalat, keskikorkeat tai piikkikorkoiset saappaat yli 50 ylipolvensaappaan valikoimasta. Polvea hipovat ja sen yli kaartuvat saappaanvarret herättävät varmasti huomiota. Zalandon mallistosta voit valita saappaat kapealla, normaalilla tai leveällä varrella. Näillä kaikilla on omanlaisensa vaikutus kokonaisuuteen. Todella kapeat varret voivat olla joustavaa stretch-kangasta tai tekonahkaa, jonka ansiosta saappaan varsi myötäilee pohkeittesi ja polvesi kaaria. Vaikutelma on äärettömän sensuelli ja kutkuttava. Ylipolvensaappaat antavat tällöin vaikutelman sukista, jotka nousevat kohti sukkanauhoja.

Ylipolvensaappaat vaativat tarkkaa harkintaa asukokonaisuuden suhteen

Ylipolvensaappaat ovat sellaisenaan jo melkoinen katseenvangitsija. Siksi asukokonaisuutta kannattaa miettiä tavallista tarkemmin. Yleisperiaatteena on, että jos korostaa jotakin, niin tekee sen kunnolla ja samalla huolehtii, että muut osaset ovat hillitympiä ja korostettavaa asiaa tukevia. Valitse näiden saappaiden kanssa kapeat housut, stretch-housut, nahkalegginsit tai sukkahousut. Ylipolvensaappaat voi hyvin yhdistää jättikokoiseen neuleeseen tai lyhyeen mutta runsaaseen takkiin. Myös minihame yhdistettynä niukkaan yläosaan tai jättineuleeseen on usein onnistunut valinta ylipolvensaappaiden pariksi. Vältä kuitenkin liian lyhyttä miniä yhdistettynä piikkikorkoisiin saapikkaisiin, jollet ole menossa yökerhoon! Näiden saapikkaiden sovittaminen on tärkeää, jotta niiden istuvuus varmistuu. Zalandolla voin huoletta tilata saappaat ja tarvittaessa vaihtaa ne aivan ilmaiseksi.