Mallisto

Suositut filtterit
145 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Billi Bi on yksi trendikkäiden, kauneutta ja laatua rakastavien, naisellisten nuorten naisten suosikkimerkeistä. Eikä ihme, sillä skandinaavisen tyylikkyyden lisäksi merkin kengistä löytyy aina myös ripaus uskallusta ja persoonallisuutta. Kenkien laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen valmistusprosessi taas takaavat jalkineiden istuvuuden ja käyttömukavuuden. Joten Billi Bit jaloissasi voit tuntea olosi sekä mukavaksi että huipputyylikkääksi.

Billi Bi tuo laatua ja kauneutta jokaiseen päivään

Billi Bi henkii skandinaavista laatua ja ammattitaitoa. Tämä vuonna 1936 perustettu tanskalaisbrändi tunnetaan laajalti muodikkaista design-kengistään. Merkin jalkineet ovat nuorekkaita, trendikkäitä ja laadukkaita ja ne valmistetaan eteläisessä Euroopassa italialaisesta nahasta, espanjalaisten suutareiden valvovan silmän alla.

Billi Bi -kengät korottavat sinut aina niitä käyttäessäsi arjen yläpuolelle, olipa niissä korkoa tai ei! Tunnistat tämän kööpenhaminalaismerkin ennen kaikkea sen laadukkaasta tyylikkyydestä ja kiehtovasta naisellisuudesta. Löydät skandimerkiltä kauniit ja mukavat kengät jokaiseen päivään ja tilanteeseen!

Tanskalaista kenkämuotia joka päivään

Billi Bi valmistaa jalkineita jokaiseen lähtöön. Korolliset tai korottomat nilkkurit kuuluvat ehdottomasti jokaisen naisen perusjalkineisiin, sillä niiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Kauniit piikkikorkoiset juhlasandaalit lähes vaativat seurakseen hulmuavan mekon tai tyylikkään pikkumustan ja nahkaiset saappaat suojelevat varpaitasi kylminäkin talvipäivinä. Kesämekon tai shortsien seuraksi kannattaa valita kevyet espadrillot tai sporttisemmat loaferit ja työpukeutumiseen sopivat klassiset nauhakengät tai avokkaat. Ja kun viimein on aika vaihtaa vapaalle, voit sujauttaa jalkaasi vaikkapa mukavat ja rennot pistokkaat, jotka sopivat huippuhienosti yhteen esimerkiksi kivasti kuluneiden suosikkifarkkujesi kanssa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista