Shoppaile brändiä Levi's®
Shoppaile brändiä Levi's®

605 tuotetta

Vetäise ihanan joustavat ja kevyet legginsit jalkaan ja nauti mukavasta olosta. Trikoohousut sopivat niin urheiluun kuin arjen rentoihin asuihin. Logot, erikoiset materiaalit ja verkkopinnat ovat avain uniikkiin tyylin.

Naisten leggingsit ovat monien makeiden asukokonaisuuksien olennainen elementti! Klassiset mustat leggingsit ovat ehdoton tunikoiden ja vapaa-ajan mekkojen seuralainen viileällä säällä, kun taas kuvioidut trendileggingsit sopivat streetwear-tyyliin. Leggingsit ovat myös oivat treeniseuralaiset. Mitä makeammat sporttileggingsit, sitä paremmin treeni sujuu. Heittäydy siis laadukkaiden ja tyylikkäiden leggingsien maailmaan, ja poimi omaan tyyliisi sopiva leggingspari jos toinenkin.

Naisten leggingsit ovat osa urbaania muotia

Laadukas leggingspari on erinomainen seuralainen pitkille ja väljille yläosille. Kukapa ei pitäisi rentojen, mutta naisellisten tunikoiden ja napakoiden leggingsien yhdistelmästä? Ja viileämmällä säällä korvaamme tunikat tietenkin huipputyylikkäillä pitkillä neulepaidoilla. Kengiksi sopivat niin saappaat kuin maiharitkin – kunhan vain vartta on riittävästi. Huippumuodikas ilme puolestaan syntyy, kun ihoa myötäileviin keinonahkaleggingseihin yhdistetään pitkähelmainen ja ryhdikäs paitapusero. Urbaanin tyylin viimeistelemme esimerkiksi trendikkäillä nahkaloafereilla, huopahatulla ja pyöreillä aurinkolaseilla. Sähäkkäänkin tyyliin keinonahkaiset leggingsit sopivat. Silloin niiden seuraksi puetaan korkeakorkoiset sandaalit ja ohut, kauniisti laskeutuva toppi tai t-paita. Leggingsien monipuoliseen maailmaan kuuluvat myös farkkuja muistuttavat jeggingsit. Ne eivät tavallisista farkuista juuri eroa – paitsi kenties mukavuudellaan ja loistavalla istuvuudellaan!

Leggingsit siivittävät sujuvaa treeniä

Naisten leggingsit ovat myös sporttisen muodin kulmakivi. Streetwear-tyyliin sopivat loistavasti makeasti kuvioidut, aavistuksen vajaamittaiset mallit, joihin on mahdoton olla ihastumatta. Niihin yhdistämme tietenkin trendikkään collegepaidan ja näyttävät tennarit. Sporttinen kokonaisuus viimeistellään tietenkin makealla lippiksellä. Trendikkäät leggingsit tekevät myös treenistä mukavaa: ne sopivat niin joogaajille, juoksijoille kuin pyöräilijöillekin. Rohkeasti kuvioidut leggingsit inspiroivat värikkäistä treenivaatteista pitäviä, ja niihin yhdistetään tyylikkäästi yksivärinen yläosa ja tennarit. Minimalistista ilmettä arvostavat valitsevat puolestaan yksiväriset treenileggingsit, joiden seuraksi valitaan niiden värimaailmaa seuraava yläosa ja jalkineet.

Tutustu myös