Naisten uima-asut

Suositut filtterit
3 775 tuotetta

Kuvittele: nautit helteisestä päivästä turkoosien vesien ympäröimällä eksoottisella paratiisisaarella tai kotikaupunkisi parhaalla biitsillä loikoillen kookoksen tuoksuisen aurinkoöljyn kimallellessa kauniisti ihollasi – entä tämä kaikki uudessa, unelmaisessa uima-asussasi ja isoissa aurinkolaseissa. Luo nyt uusi rantalook!

Jotta päivä rannalla vastaisi kaikkia haaveitasi, kannattaa uima-asun valintaan uhrata jokunen ajatus. Loputtomien rantojen ja rajattomien rusketusten maissa saattaa pikkiriikkinen bikiniasu olla kaikkein sopivin valinta. Voit rohkeasti paljastaa vartalosi trooppisen kuumuuden hellittäväksi. Tutummalla rannalla saatat haluta pelata enemmän varman päälle peittävässä uimapuvussa, joka korostaa täydellisesti parhaita piirteitäsi.

Naisten uima-asut vartalon, tarkoituksen ja tyylin mukaan

Naisten uima-asut ja niiden rajattomat mahdollisuudet: vaihtoehtoja on nykyään todella monipuolisesti. Samoin vinkkejä siitä, kuinka naisten uima-asut tulisi valita käyttötarkoituksen, vartalotyypin ja oman tyylin mukaan. Rannalla energisesti liikkuvien naisten uima-asut ovat parhaimmillaan hyvin päällä pysyviä ja liikkeeseen mukautuvia. Päivänpaistattelijoiden suosikit antavat puolestaan rusketusrajat juuri oikeisiin paikkoihin.

Ne onnekkaat, joilla on tiimalasivartalo, voivat pukeutua mihin tahansa tyyliin. Sporttisen vartalotyypin omaavalle sopii parhaiten kaksiosaiset uima-asut, joissa on koristeita yläosassa ja lantion seudulla. Näillä luodaan illuusio kurveista. Muodokkaan naisen kannattaa suosia hyvin tukevia yläosia, kuten uima-asuja halterneck-kiinnityksellä. Yläosaa värikkäämmällä alaosalla ohjaat katseen rinnoistasi kauniisiin jalkoihisi. Jos taas alavartalosi on hallitseva, pidä alaosasi tyyli mieluummin yksinkertaisena. Kun uima-asun tarkoitus ja vartalotyypillesi parhaiten sopiva malli on selvillä jää päätettäväksi enää uima-asun tyyli.

Kreikkalaisen jumalattaren lookia tavoitteleva ei voi olla ihastumatta kultaisiin aksentteihin graafisesti kuvioiduissa uimapuvuissa. Niiden välkehdintä tuo mieleen luksuslomakohteiden ajattoman glamourin. Välittömästä välimerellisestä tyylistä haaveilevaa inspiroi enemmän maanläheiset sävyt ja kukkakuosit. Omaan siluettiinsa luottava voi hyvin valita yksivärisen, linjakkaan uimapuvun, joka tuo esiin vartalon jokaisen kurvin.

Yhdistele ja sekoita

Naisten uima-asut - tervetuloa, kesä!

Uima-asut kannattaa aina hankkia hyvissä ajoin. Näin ehdit rauhassa etsiä juuri sinun vartalotyypillesi sopivaa, imartelevaa ja trendikästä kokonaisuutta. Uima-asuissa on muutenkin mistä valita. On yksiosaisia uimapukuja, on bikinejä sekä molemmista kymmeniä eri malleja. Eikä siinä kaikki: voit yhdistellä osia keskenään niin, että hankit ylä- ja alaosan erikseen. Mahdollisuuksien määrä on lähes rajaton, ja valinta on sinun. Ehkäpä malli on toissijainen ja haluat vain tietyn väriset bikinit tai uimapuvun. Toisaalta, ehkä etsit nimenomaan tietyn mallista uimapukua, jossa vartalosi parhaat puolet pääsevät ansaitsemaansa asemaan. Mitä muita asioita uima-asujen valinnassa tulisi ottaa huomioon? Ensinnäkin, koko on tärkein. Uima-asujen tulee olla sopivat juuri sinun vartalollesi. Liian pieni puristaa, liian suuri roikkuu päällä - etenkin märkänä. Aivan kuten alusvaatteissakin, uima-asujen tulee istua täydellisesti.

Tyylikäs uima-asu imartelee vartaloasi

Koot saattavat vaihdella valmistajan mukaan. Siksi onkin hyvä idea ottaa strategiset mitat ennen uima-asujen ostoa. Alaosan voit tarvittaessa ostaa erikseen - näin saat varmasti sopivan ja mukavan asun altaalle. Materiaalin valintaan vaikuttaa käyttötarkoitus. Mikäli aiot pääosin loikoilla auringon alla, voit olla materiaalin suhteen rennompi ja keskittyä väriin. Jos sen sijaan olet kova uimari, kiinnitä huomiota kuosiin: varmista, että kangas kuivuu nopeasti ja on peittävä juuri oikeista paikoista. Mieti myös sitä, haluatko yläosaasi tai uimapukuusi esimerkiksi kaarituet.