accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten uimapuvut 429 tuotetta

Iodus-uimapuku

Naisten uimapuvut ovat umpinaisempi, hieman hillitympi ja vähemmän paljastava versio uima-asuista. Naisille, joiden mielestä bikinit eivät tunnu tarpeeksi turvallisilta ja jotka haluavat peittää joitain ongelma-alueita, löytyy Zalando.fi -verkkokaupasta laaja valikoima uimapukuja. Uimapuku peittää vatsan ja antaa figuurille hieman täydellisemmän olemuksen. Mutta tietenkään Zalandon uimapuvut eivät jätä seksikkyyttä huomiotta! Niin rannalla kuin myös uima-altaalla tai kylpylässä uimapuvut jättävät aina hyvän vaikutelman. Jopa urheilussa uimapuvut ovat suosittuja. Zalandon uimapuvut pysyvät visusti aloillaan menossa kuin menossa, ja voit jatkaa aktiviteettejasi turvallisin mielin.


Zalandon uimapuvuilla annat aina hyvän vaikutelman!


Uimapuvut olivat jo antiikin Roomassa tunnettuja, ja vielä nykyäänkin uimapuvuissa yhdistyvät vapauden ja rentoutumisen tunteet. Anna mielesi levähtää jokapäiväisestä elämästä ja kehosi mennä uimaan huippumuodikkaassa uimapuvussa. Zalandon verkkokaupasta tilaat kätevästi uimapuvun tulevaa kesää, rantalomaa tai kylpyläreissua varten! Muista myös suojata pääsi huivilla tai lippiksellä paahtavalta auringolta! Tilaa siis heti, niin saat oman uimapukusi jo muutamassa arkipäivässä ilman toimituskuluja. Mikäli et jostain syystä ole tuotteisiin tyytyväinen, on sinulla 30 päivän palautusoikeus.