Naisten uimapuvut

742 tuotetta

Naisten uimapuvut todistavat, ettei seksikäs tarkoita aina paljastavaa! Minimalistisen kauniit uima-asut piirtävät upean siluetin vartalostasi pehmeillä ja mukavilla materiaaleilla paljastaen vain aavistuksen koko kauneudestasi. Uimapuvut ovat sekä teknologialtaan edistyksellisiä että tyyliltään vallankumouksellisia. Jousto ja tuki vaihtelevat pitkin uimapuvun kevyttä rakennetta ja antavat mahdollisuuksia mitä mielikuvituksellisempiin luomuksiin, jotka vaihtelevat aina uimapuvun pintaan printatuista kukkakuvioista monimutkaisiin nyörityksiin. Uimapuku on jälleen huippumuodikas!

Naisten uimapuvut klassisille kaunottarille

Harvinaiseksi käynyt uimapuku on nykyään rohkea valinta! Siihen pukeutuneena erotut brasialaistyylisiä pikkuobikineitään rannan tuntumassa korjaavista auringonpalvojista itsevarmalla asenteellasi. Keräät sekä tyylipisteet että pelipisteet rannan matseista vapaalla liikehdinnälläsi ja hyväntuulisella asenteellasi. Sporttinen uimapuku on upea ilmestys joko yksivärisenä tai color block -efektillä tehostettuna versiona. Yksiväriset perusuimapuvut tuovat mieleen ysäriklassikko Baywatchin viehkeät rantavahdit. Jos haluat lisäannoksen klassista hienostuneisuutta, pukeudu Marilyn Monroen tyyliin pelkistettyyn halterneck-uimapukuun. Hyvä tunne alkaa jo siitä, kun puet uimapuvun yllesi. Se muotoilee vartalosi kurvit kohdilleen ja peittää ongelmakohdat. Valitse siis, mitä haluat korostaa, ja poimi uimapukujen malleista oikea asu sen mukaan.

Polttavan kuumat naisten uimapuvut

Jos haluat olla hellepäivän aurinkoakin kuumempi ilmiö rannalla, pukeudu kiehtovasti leikattuun cut out -uimapukuun. Tällä uima-asulla luot helposti vartalosi eri osia korostavia illuusioita. Paljasta vaikkapa vyötärölinjasi sivuista leikatulla uimapuvulla, joka saa vyötärösi näyttämään entistä kapeammalta tai tee täysin päinvastoin ja jätä suurin osa vartalostasi auringon hellittäväksi. Vaihtoehtoisesti voit leikkiä raidoilla vartalosi mittasuhteita korostaaksesi. Modernit naisten uimapuvut ovat kaikki eri muotista. Olkaimet on aseteltu joko varmasti niskan taakse tai kevyesti harteille. Bandeau-mallista ne puuttuvat kokonaan. Herkulliset detaljit kiipeävät pitkin asua nyörien, rypytysten ja röyhelöiden muodossa ohjaten katseet juuri niihin puoliisi, joista pidät eniten. Uimapuku saa kiiltää kuin diskopallo tai olla mattapintaista, mustaa tekonahkaa. Väriskaala ja tyylien kirjo on niin loputon, että on vaikea löytää vain yksi suosikki monien joukosta! Viimeistele rantalookkisi yhdistämällä uimapukusi revittyihin farkkushortseihin, kauniiseen lierihattuun sekä näyttävään lierihattuun.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista