Naisten uimapuvut

Suositut filtterit
1 310 tuotetta

Tyylikkäät naisten uimapuvut kaikille

Hyvä uimapuku saa kantajansa tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Erilaisten olkaimien ja kaulusten avulla jokainen voi löytää omalle vartalolle ja omiin käyttötarkoituksiin parhaiten sopivan uimapuvun, jossa pääsee nauttimaan rannalla loikoilusta ja uimisesta. Zalandon valikoimassa on laadukkaita ja tyylikkäitä naisten uimapukuja jokaisen makuun. Laajasta valikoimasta löydät upeita uimapukuja kaikissa mahdollisissa väreissä. Kirkkaan pinkki tai vihreä uimapuku näyttää upealta rannalla ja tuo päivään lisää energiaa. Valkoinen uimapuku puolestaan korostaa kauniisti rusketusta.

Jos haluat korostaa uimapuvussa esimerkiksi sen upeaa leikkausta, voit valita tyylikkään mustan uimapuvun. Valinnanvaraa riittää myös yksityiskohdissa. Voit valita mustan uimapuvun, jossa on upea röyhelö kauluksessa, tai kuparinruskean uimapuvun, jonka lantion kohdalle on lisätty upea kullanvärinen vyö. Erilaisilla leikkauksilla ja rypytyksillä uimapukuihin on luotu myös lisää persoonallisuutta. Kuoseissa luovuudella ei ole ollut rajoja. Voit valita hauskan sitruskuosin tai vaikka uimapuvun, jossa on hempeitä trooppisia kukkia. Näiden uimapukujen kanssa pääset tuomaan esiin omaa persoonallista tyyliäsi.

Kestävän kehityksen mukaan tuotetut uimapuvut naisille

Pienetkin ympäristöteot auttavat. Voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa siihen, että tulevaisuudessakin saamme nauttia puhtaasta ja kauniista ympäristöstä. Zalandon valikoimassa on runsaasti erilaisia kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja uimapukuja. Voit valita esimerkiksi jopa 70–100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistetun uimapuvun. Tämän todentamiseen on käytetty kolmannen osapuolen kierrätysstandardeja tai merkin omaa kierrätysohjelmaa.

Näillä tuotteilla on pienempi ympäristövaikutus, koska niiden valmistuksessa on käytetty energiansäästöprosesseja ja kierrätettyjä materiaaleja. Näin materiaalin käyttöikä pitenee ja maailmaan syntyy vähemmän jätettä. Tunnistat luontoystävällisesti valmistetut uimapuvut Zalandon valikoimassa pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Nämä kriteerit täyttävän tuotteen valinta voi olla kuluttajalle pieni asia, mutta sen merkitys ympäristölle on suuri.

Laadukkaat uimapuvut kaiken kokoisille naisille eri tilanteisiin

Erilaiset vartalot ansaitsevat juuri niille parhaiten sopivat uimapuvut. Keho muuttuu eri elämäntilanteissa ja se ei saisi olla este ihanien uimapukujen käyttöön ja esimerkiksi uimisesta nauttimiseen. Zalandon valikoimasta löydät myös äitiysuimapukuja. Ne on suunniteltu hyvin istuviksi ja mukaviksi päällä. Urheillessa tarvitaan uikkarit, jotka pysyvät päällä kovassa liikkeessä. Valikoimasta löytyy perinteisiä urheiluun ja aktiiviseen toimintaan sopivia, tukevilla olkaimilla varustettuja uimapukuja. Voit myös valita esimerkiksi pitkähihaisen uimapuvun, joka soveltuu erityisesti surffaukseen. Se suojaa käsiä auringolta ja voit nauttia vedestä turvallisesti pidemmän aikaa.

Valikoimassa on uimapukuja kaiken kokoisille naisille aina plus-kokoon asti. Kaikista näistä uimapuvuista löytyy valinnanvaraa erilaisissa upeissa väreissä ja kuoseissa. Äitiysuimapukuja on klassisen mustan lisäksi esimerkiksi kauniissa vihreässä värissä. Urheiluun sopivia uimapukuja löytyy erilaisissa värikkäissä ja villeissä kuoseissa. Näissä uimapuvuissa saat varmasti lisää energiaa treeneihisi. Upeilla yksityiskohdilla koristellun plus-koon uimapuvun kanssa voit korostaa kaunista vartaloasi. Ihanat rypytys vyötäröllä tai kaunis röyhelö kaula-aukon ympärillä keräävät katseita.