accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Bikinit 1907 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Tilaisuus
1907 tuotetta
1907 tuotetta

Naisten bikinit

Bikinit ovat naisten ehdoton suosikkiasu rannalla – miksipä ei! Huima määrä erilaisia malleja, mahdollisuus yhdistää erilaisia ala- ja yläosia toisiinsa ja bikinien helppous rantaelämässä ovat syitä bikinien suosioon. Bikinien historia on erityisen mielenkiintoinen. Modernit bikinit kansan tietoisuuteen toi Louis Réard vuonna 1946, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Jacques Heim oli esitellyt oman versionsa kaksiosaisesta uimapuvusta. Bikinit saivat aluksi hyvin negatiivisen vastaanoton: useat länsimaat kielsivät bikinien käytön rannoilla ja julkisilla alueilla, ja Vatikaani julisti tämän uudenlaisen uima-asun syntiseksi. 1960-luvun puoliväliin mennessä suhtautuminen bikineihin oli kuitenkin pehmentynyt, ja bikineistä oli tullut melko yleinen naisten ranta-asu. Bikinien alkupäivistä tähän päivään on koettu suuri hyppäys, sillä nykyään bikinit ovat naisten suosituin uima-asu. Upeat värit ja kuviot, erilaiset mallit ja kauniit yksityiskohdat takaavat sen, että jokainen löytää mieleisensä bikinien laajasta valikoimasta!


Upeita bikinimalleja kaikille vartaloille ja kaikkiin tyyleihin

Upeita bikinejä löytyy kaikille vartalotyypeille! Narubikinit ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Mikäli kaipaat enemmän tukea, valitse bikinitopiksi kaarituettu ja topattu malli. Erilaiset olkaimettomat yläosat ovat täydellisiä rannalla oleiluun, kun et kaipaa olkaimien tuomaa tukea. Monissa olkaimettomissa bikinitopeissa tulee kuitenkin mukana irrotettavat olkaimet, joten jos haluatkin pukea olkaimet päällesi, esimerkiksi kaupungille suunnatessa, käy se helposti irrotettavien olkaimien avulla. Jos rakastat aktiivista rantaelämää, kannattaa silloin bikinien alaosaksi valita lahkeelliset bikinihousut ja yläosaksi peittävämpi, toppimainen malli.


Bikinimuoti tarjoaa vapauden luoda juuri sinulle täydellinen ranta-asu

Bikinimuodissa parasta on sen tuoma vapaus yhdistellä erilaisia osia keskenään! Jos haluat täydellisesti yhteensopivat ylä- ja alaosan, valitse silloin samaa sarjaa ja kuviota olevat kappaleet tai bikinisetti, jossa molemmat osat tulevat mukana. Jos taas haluat hullutella erilaisilla väreillä ja kuvioilla, käytä hyväksesi mahdollisuutta ostaa esimerkiksi yksivärinen alaosa värikkään ja kuviollisen yläosan kanssa. Monen naisen ylä- ja alavartalo eivät välttämättä ole samaa kokoa keskenään - silloin kannattaa ehdottomasti ostaa bikinihousut ja -toppi erikseen bikinisetin sijaan. Bikinien valikoimasta löytyy laaja kokoelma erilaisia lookeja: klassista raitaa, naisellisuutta korostavia kuvioita, sporttisia malleja ja trooppisia kukkia. Sukella bikinien maailmaan ja valitse suosikkisi täydelliseen kesäpäivään.