Bikinit

2 472 tuotetta

Pikku pikku bikinit ovat olleet ranta-asujen ykkönen jo yli 70 vuotta. Siinä ajassa bikinit ovat ehtineet läpikäydä monenlaisia tyylikokeiluja. Onko sinun suosikkisi herttaiset bandeau-bikinit, uskaliaat kolmiobikinit tai kenties jotain aivan muuta? Bikiniasut ovat löytäneet tiensä myös monien urheilulajien virallisiksi kisa-asuiksi. Esimerkiksi beach volleyta tai bikinifitnessiä ei voisi ajatellakaan ilman näyttäviä bikiniasuja.

Bikinit vartalon mukaan

Bikinien ostossa kannattaa miettiä myös omaa vartalotyyppiään. Mikä on vartalosi paras puoli? Haluaisitko lisätä vai häivyttää muotojasi? Esimerkiksi rimpsut, rypytykset ja toppaukset bikiniliiveissä huijaavat povea pulleammaksi, kun taas kaarituelliset bikiniliivit tukevat napakasti jo valmiiksi muodokkaita rintoja. Myös raskausaikana voi viettää kesäänsä auringosta nauttien, kunhan hankkii erityiset äitiysbikinit. Bikinien ostoa voi lähestyä myös aiotun käyttötarkoituksen mukaan. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi hankkia täydellinen rantarusketus, olkaimettomat bikinit ovat paras vaihtoehto tasaisesti päivettyneen hipiän saavuttamiseksi. Jos ideaali lomapäiväsi on sen sijaan aktiviteettejä täynnä, selästä risteävät tai paksut olkaimet pitävät bikiniyläosasi tukevasti paikoillaan. Väri ja muut puhtaasti esteettiset yksityiskohdat ovatkin sitten jo makuseikkoja. Uusimpia muotivinkkejä kannattaa tarkkailla vaikkapa kurvikuningattarina tunnetun Kardashianin klaanin päältä. Sisarkatras on nähty päivää paistattelemassa useissa eri bikiniasuissa, mutta erityisen vaikuttavalta ovat näyttäneet esimerkiksi valkoiset tai ihonsävyiset bikinit.

Bikinit, saronki, aurinkohattu – kaikki mukana!

Rantakassiin kannattaa pakata bikinien lisäksi myös muita vaatteita. Uimasession jälkeen on mukava lämmitellä hetki sarongin, pareon tai tunikan suojissa. Kirkasvärinen pareo ja kukkakuosiset bikinit vievät sinut hetkessä trooppisten paratiisisaarten tunnelmiin ja tarjoavat riittävää suojaa vaikkapa jätskinhakureissun ajaksi. Erityisen eleganttiin lopputulokseen pääsee, jos saronki tai tunika noudattelee bikinisetin värejä. Jos niukat bikinialaosat ujostuttavat kaikesta huolimatta, uimashortsit tai bikinihousujen päälle puettavat rantahameet ovat hyvä ratkaisu. Onnistuneeseen rantapäivään tarvitset tietenkin myös aurinkohatun. Flirttaile Amerikan malliin narubikineissä ja cowboy-hatussa tai ilmennä vogue-henkeä jättimäisessä lierihatussa, naisellisissa vintage-bikineissä ja suurissa aurinkolaseissa. Nauti paikastasi auringossa upeissa bikineissäsi ja niihin täydellisesti sopivissa rantavarusteissa.

Tutustu myös

Naisten bikinit

Bikinit ovat naisten ehdoton suosikkiasu rannalla – miksipä ei! Huima määrä erilaisia malleja, mahdollisuus yhdistää erilaisia ala- ja yläosia toisiinsa ja bikinien helppous rantaelämässä ovat syitä bikinien suosioon. Bikinien historia on erityisen mielenkiintoinen. Modernit bikinit kansan tietoisuuteen toi Louis Réard vuonna 1946, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Jacques Heim oli esitellyt oman versionsa kaksiosaisesta uimapuvusta. Bikinit saivat aluksi hyvin negatiivisen vastaanoton: useat länsimaat kielsivät bikinien käytön rannoilla ja julkisilla alueilla, ja Vatikaani julisti tämän uudenlaisen uima-asun syntiseksi. 1960-luvun puoliväliin mennessä suhtautuminen bikineihin oli kuitenkin pehmentynyt, ja bikineistä oli tullut melko yleinen naisten ranta-asu. Bikinien alkupäivistä tähän päivään on koettu suuri hyppäys, sillä nykyään bikinit ovat naisten suosituin uima-asu. Upeat värit ja kuviot, erilaiset mallit ja kauniit yksityiskohdat takaavat sen, että jokainen löytää mieleisensä bikinien laajasta valikoimasta!

Upeita bikinimalleja kaikille vartaloille ja kaikkiin tyyleihin

Upeita bikinejä löytyy kaikille vartalotyypeille! Narubikinit ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Mikäli kaipaat enemmän tukea, valitse bikinitopiksi kaarituettu ja topattu malli. Erilaiset olkaimettomat yläosat ovat täydellisiä rannalla oleiluun, kun et kaipaa olkaimien tuomaa tukea. Monissa olkaimettomissa bikinitopeissa tulee kuitenkin mukana irrotettavat olkaimet, joten jos haluatkin pukea olkaimet päällesi, esimerkiksi kaupungille suunnatessa, käy se helposti irrotettavien olkaimien avulla. Jos rakastat aktiivista rantaelämää, kannattaa silloin bikinien alaosaksi valita lahkeelliset bikinihousut ja yläosaksi peittävämpi, toppimainen malli.

Bikinimuoti tarjoaa vapauden luoda juuri sinulle täydellinen ranta-asu

Bikinimuodissa parasta on sen tuoma vapaus yhdistellä erilaisia osia keskenään! Jos haluat täydellisesti yhteensopivat ylä- ja alaosan, valitse silloin samaa sarjaa ja kuviota olevat kappaleet tai bikinisetti, jossa molemmat osat tulevat mukana. Jos taas haluat hullutella erilaisilla väreillä ja kuvioilla, käytä hyväksesi mahdollisuutta ostaa esimerkiksi yksivärinen alaosa värikkään ja kuviollisen yläosan kanssa. Monen naisen ylä- ja alavartalo eivät välttämättä ole samaa kokoa keskenään - silloin kannattaa ehdottomasti ostaa bikinihousut ja -toppi erikseen bikinisetin sijaan. Bikinien valikoimasta löytyy laaja kokoelma erilaisia lookeja: klassista raitaa, naisellisuutta korostavia kuvioita, sporttisia malleja ja trooppisia kukkia. Sukella bikinien maailmaan ja valitse suosikkisi täydelliseen kesäpäivään.