Bikinit

Suositut filtterit
4 663 tuotetta

Bikinit kesän ihanimpiin hetkiin

Kesän ehdottomiin suosikkiasuihin kuuluvat bikinit ovat olleet ranta-asujen kärkikastia jo useita vuosikymmeniä. Modernien kaksiosaisten bikinien suosio perustuu moneen asiaan. Monenlaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvuus, lukuisat erilaiset mallit sekä loputon yhdistelemisen mahdollisuus ovat tärkeä osa bikinien taikaa.

Kuumilla kesäkeleillä on rannalle tai laiturinnokkaan lähtiessä mukava pukea päälle omalle vartalolle sopivat bikinit ja antaa auringon lämmittää. Lomamatkan varustukseen ne sopivat myös täydellisesti, eikä uima-altaan laidalla lekotteluun juuri hienompaa aurinkovaatetusta ole. Zalandon mieluisin värein, kuvioin ja kauniin yksityiskohdin sävyttämästä erittäin laajasta bikinivalikoimasta löydät itsellesi ranta- ja allaspäivien uuden suosikkiasun.

Kaunista ranta-asustusta on saatavilla runsaasti myös moderniin tapaan luonnonmukaisin menetelmin valmistettuna. Meillä Zalandolla näin tehdyt tuotteet tunnistat vihreästä Kestävä kehitys -merkistä ja pystyt tuotesivulla tutustumaan käytettyihin menetelmiin tarkemmin. Bikinien kohdalla luonnonmukaisuus näkyy innovatiivisesti käytetyissä materiaaleissa ja löydätkin valikoimista esimerkiksi lukuisia vähintään 70-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista valmistettuja kauniita vaihtoehtoja.

Bikinimuotia moneen makuun

Bikineissä parhaita puolia ovat niiden monipuolisuus niin suunnittelun kuin ulkoasunkin kohdalla. Upeiden värivaihtoehtojen, erilaisten kuosien ja kauniiden designien sävyttämää bikinimuotia löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen ja kaikille vartalotyypeille. Uusia malleja hankkiessa kannattaakin ulkonäön lisäksi miettiä mihin tarkoitukseen – aurinkoisesta säästä nauttimisen lisäksi – olet hankintaa tekemässä.

Push-up- ja kaarituelliset bikinit ovat mainio vaihtoehto, mikäli haluat korostaa rintojen väliä ja rinnan seutua. Erilaisilla näyttävillä rypytyksillä ja helmoilla varustetut mallit antavat myös tietynlaista pulleutta poveen. Aktiviteettien täyttämään rantapäivään soveltuvat selästä risteävästi kiinnittyvät tai paksuin olkaimin varustetut yläosat sekä pienillä lahkeilla varustetut alaosat. Näin esimerkiksi rantalajien harrastaminen hoituu päällä napakasti pysyvässä, mutta kauniissa ranta-asussa. Olkaimettomat vaihtoehdot ovat puolestaan tasaisen rusketuksen hommaamiseen paras vaihtoehto.

Sopivan mallin löydettyäsi saat keskittyä kauniin kuosin ja värivaihtoehdon valintaan. Kauniin simppeleillä yksivärisillä malleilla hurmaat aina. Kuvioidut ja yksityiskohtaiset vaihtoehdot keräävät kenties enemmän katseita. Valinta on täysin sinun. Mieluisin värein varustetun ja sopivassa koossa valitun mallin myötä onnistut luomaan olemukseesi itsevarmuutta ja kenties myös näyttävyyttä, ja saat nautittua rantapäivistä entistäkin enemmän.

Kokoa itsellesi täydellinen ranta-asu

Rannalla tai uima-altaalla oleskellessa bikinit itsessään ovat jo mainio asuste. Yhdistelemällä niiden kanssa aurinkoisiin keleihin sopivaa vaatetusta ja asustusta saat luotua täydellisen asukokonaisuuden rantapäivään.

Yhdistele vaaleaan bikiniasuun esimerkiksi kaunis ylisuuri aurinkopäähine, sirot varvassandaalit ja tyylikkäät aurinkolasit. Olemuksesi on tällöin hiekkarannalla kuin elokuvatähdellä. Nopeasti kuivuvista materiaaleista valmistettujen bikinien päälle on myös helppo vetäistä kaunis rantahame tai lämmikkeeksi rento t-paita. Näin pystyt siirtymään rannalta mukavasti vaikka rantaravintolan puolelle nauttimaan raikkaista virvokkeista.

Meillä Zalandolla saat luotua juuri haluamasi yhdistelmän täydelliseksi ranta-asuksi. Yhdistele haluamasi ylä- ja alaosat tai valitse valmis kokonaisuus. Viimeistele rantapukeutuminen mieluisilla lisäasusteilla ja olet valmis täydelliseen kesäpäivään. Tervetuloa bikinien kauniiseen maailmaan.