Naisten urheiluvaatteet

12 320 tuotetta

Naisten urheiluvaatteet ovat ennen kaikkea toiminnallisia ja tietysti parhaimmillaan raikkaassa sporttityylissä treenin aikana. Urheilullisuus voi myös kuitenkin olla näyttävä elementti tyylissäsi. Ajankohtaiset trendit viestittävät vahvasti sitä, miten tärkeää terveet elämäntavat, liikunta ja toisaalta mukava ja käytännöllinen pukeutuminen suurimmalle osalle naisista ovat.

Urheilu on läsnä lähes jokaisen nykyaikaisen naisen elämässä. Tämän ovat huomanneet myös urheilumaailman huippubrändit, jotka pyrkivät ottamaan huomion kaikki erilaiset urheilevat naiset: olit sitten zen-tilassa hengittelevä joogaaja, spurtteja rakastava kuntojuoksija tai päivisin menestynyt bisnesnainen, iltaisin aktiivinen fitness-mimmi, brändeillä on sinulle tarjottavanaan upeita urheiluhetkiä laadukkaissa urheiluvaatteissa. Urheiluvaatteet varmistavat, että et suorita liikkumista vaan koet joka kerta nautinnollisen elämyksen.

Naisten urheiluvaatteet ovat täydellinen C-vitamiini energiavajeeseen

Naisten urheiluvaatteet ovat täynnä energiaa ja urheilusuoritusta parantavia teknisiä ominaisuuksia. Laadukkaiden treenikenkien lisäksi joustavat ja hengittävistä materiaaleista valmistetut trikoot ovat ehdoton must jokaisen naisen treenityylissä. Neon-väreissä hohtavat leggingsit taipuvat myös lenkkipolulta tai salilta vapaa-ajan tyyliin, jossa ne näyttävät tyrmäävän tyylikkäiltä hupparin ja t-paidan kanssa.

Talviset lajit vaativat erityistä laadukkuutta varusteilta ja vaatteilta. Naisten urheiluvaatteet ovat täynnä särmikkäitä laskettelutakkeja ja -housuja, jotka sopivat niin lumileikkeihin lasten kanssa kuin fashionistan trendikkääseen after ski -tyyliin. Valitse rinteeseen kirkkaita värejä, ja sinut huomataan varmasti! Klassinen musta on näyttävä väri, kun siihen yhdistää edes hitusen kirkkaita värejä.

Naisten urheiluvaatteet sopivat rentoon vapaa-aikaan, jossa parhaimmat hetket vietetään collegepaidassa ja verryttelyhousuissa teekuppi kädessä ja oma kulta kainalossa tai sohvan nurkkaan vajonneena ystävien kanssa kuukauden romanttiselle komedialle hihitellen ja elämää ihmetellen. Verryttelypuku on ihanteellinen ja helppo vetää ylle, kun treenit loppuvat, ja pehmeän lämpimät materiaalit pitävät kehon lämpimänä ennen treeniä. Terästä urheilullista tyyliäsi vielä asusteilla, jotka mätsäävät urheiluvaatteidesi väriin!

Tutustu myös

Kunnon naisten urheiluvaatteet tekevät liikkumisesta nautinnon

Liikkuminen on kivaa, kun valitsee oikeanlaiset urheiluvaatteet ylleen. Sopivissa vaatteissa ei tule liian kylmä eikä liian kuuma. Hiki ei jää iholle vaan siirtyy vaatteissa ulompiin kerroksiin ja haihtuu pois, eivätkä oikeat vaatteet estä liikkumista hiertämällä tai puristamalla vääristä paikoista. Urheiluvaatteisiin siis kannattaa jokaisen panostaa riippumatta siitä, oletko vain sunnuntaikävelijä tai satunnainen joogaaja vai treenaatko tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti useamman kerran viikossa. Nykyajan urheiluvaatevalikoimista löytyy värejä ja malleja jokaiseen vartaloon ja tyyliin sopivaksi, joten saatavuus ei varmasti ole este oikeiden urheiluvaatteiden hankkimiselle. Enää ei edes tee mieli loikoilla kotisohvalla, kun vaihtoehtona on laittaa pirteänväriset urheiluvaatteet ylle ja lähteä liikkumaan yksin tai yhdessä.

Sopivilla urheiluvaatteilla liikut säässä kuin säässä

Pukeudu vuodenaikaan sopivasti, sillä etenkin talvella urheiluvaatteiden valinnalla todella on väliä! Oikeanlainen pukeutuminen alkaa jo alusvaatteista, joiden tulee olla hikeä pois iholta siirtävät ja hengittävät. Välikerroksen pitää pitää sinut lämpimänä, ja päällimmäisen kerroksen hylkiä kosteutta ja suojata tuulelta. Lisäksi pakkasella tarvitset tietenkin hyvät kengät, pipon ja hansikkaat. Lämpimämmässä säässä kerrospukeutuminen ei ole tarpeen, mutta vuorostaan urheiluvaatteiden teknisten ominaisuuksien merkitys korostuu. Mieti urheiluvaatteita valitessasi myös esimerkiksi erilaisten taskujen tarpeellisuus, jotta saat mukaasi kännykän tai mp3-soittimen tai muut tarpeelliset tarvikkeet. Kauniit ja samalla käytännölliset vaatteet motivoivat sinut liikkumaan ja voit entistä paremmin!

Naisten urheiluvaatteet ovat avainasia jokaisen naisen vaatekaapissa, ja niiden tulisi tarjota niin tyyliä, toimivuutta kuin mukavuuttakin. Zalandon verkkokaupan urheiluvaatemalliston avulla voit ottaa jokaisen haasteen huoletta vastaan, olipa lajisi sitten salibandy, tennis, juoksu, koripallo tai pesäpallo. Naisten urheiluvaatteisiimme on panostettu hengittävillä materiaaleilla ja loistavalla istuvuudella, kuitenkaan tyylikkyydestä tinkimättä. Tyylikkyys on taattu motivaation lisääjä, koska kukapa meistä ei haluaisi päästä näyttämään uusia juoksuvaatteita pururadalle. Nykyään kaikki urheiluvaatteet ja varusteet tehdään tyyleiltään ja väreiltään lähes täysin yhteensopiviksi joten miksi et miettisi huolella mitä puet päällesi treeneihin, yhtälailla kaikki miettivät mitä laittaa päälleen kaverin synttärijuhliin tai vaikka töihin. Laajasta valikoimastamme löydät myös urheilualusvaatteet, jotka takaavat napakalla istuvuudellaan ja kosteuden hallinnallaan että saat parhaan mahdollisen mukavuuden treenatessasi. Lisäksi monet nykyajan trendit on otettu naisten urheiluvaatemuotiin mukaan!