Suodatin

Naisten urheiluasusteet

412 tuotetta

Kiihtyykö pulssisi nopeammin jouksutahtiin itse lajia harrastaessa vai uutta asustesettiä valitessa? Jos et osaa päättää, olet jo varmaan huomannut, että intohimosi lajia ja muotia kohtaan ruokkivat toisiaan. Kuntosi kohenee samalla kun saat uutta inspiraatiota liikkumiseen naisellisen urheilumuodin viimeisimmistä villityksistä ja teknologisista innovaatioista sekä jatkuvasti uudistuvasta ulkonäöstäsi. Tähän hyvän mielen positiiviseen oravanpyörään astuessasi, et halua koskaan päästä pois siitä.

Naisten urheiluasusteet - karkkia vai graafisuutta?

Kumpi kuvaus sopii sinuun paremmin: rennon joogin tummanharmaan tupsupipon alta paistaa hymyilevä aurinkotervehdys synkimpinäkin päivinä vai hehkuvan pinkki rantapyyhe herättää huomion vain hetkeä ennen hehkeän uimarin sujahtamista pukukoppiin. Asusteet tuovat oman aksenttinsa vahvan naisen urheiluun. Pipon tupsu voi olla piste huolettoman tyylisi i:n päälle. Iloisella karkkivärityksellä voit puolestaan asettaa huutomerkin vasten kauniisti päivettynyttä ihoasi. Asusteilla voit joko korostaa upeaa, kovalla työllä luotua vartaloasi tai tuoda kaipaamaasi rauhallisuutta ja balanssia pukeutumiseesi.

Urheiluasusteet pitävät sporttitytön lämpimänä ja kuivana. Ne antavat ihosi hengittää ja pitävät tiukasti kiinni kun kaipaat tukea harjoitteluusi. Kompressiovaatteet kuten irtohihat ja -säärystimet ovat tulleet jäädäkseen aktiiviliikkujien arkeen. Kevyen kompression on todettu vähentävän harjoittelun aikaisia vammoja ja lyhentävän palautumisaikaa. Kompression lisäksi urheiluasusteiden teknologisiin edistysaskeleisiin kuuluvat useat tekniset materiaalit, joista hengittävimmät tulevat asusteen sisäpuolelle ja tuulta- sekä vettähylkivät materiaalit asusteen ulkopuolelle.

Sporttiset asusteet tuovat energisen potkun niin katu-uskottavaan street wear -tyyliin että tiukemmankin tädin talvityyliin. Värikäs tupsupipo on trendikäs ja sillä tuot uutta ryhtiä tummaan villakangastakkiisi. Hullunkuriset lasketteluhuivit ovat tyylissään ujostelemattoman statement-asuste. Kaunis turbaani-hikinauha on urbaani hienostelevan tytön otsalla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua