Suositut filtterit
7 082 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Adidas rakastaa urheilijoita ja urheilijat rakastavat Adidasta! Jos et ole vielä kokeillut Adidas Performance -urheiluvaatteita, tulet yllättymään niiden istuvuudesta, laadusta ja tinkimättömän tyylikkäästä ulkonäöstä. Tänä päivänä Adidas on kiistattomasti yksi maailman urheiluvaatetuksen huippumerkeistä. Brändin tarina alkoi vuonna 1949, kun Adolf "Adi" Dassier perusti merkin yhdessä veljensä kanssa. Rakkaudesta urheiluun syntyi tuotemerkki, jonka tunnistaa kolmen raidan kuviosta. Adidas on tehnyt tiivistä yhteistyötä eri urheilulajien ja urheilijoiden kanssa. Yhteistyö ja rakkaus urheiluun näkyvät brändin mahtavissa tuotteissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset urheilusuorituksesta nauttimiseen!

Adidas Performance - toiminnallista huippulaatua

Adidaksen tuotevalikoima jaettiin 1990-luvulla kolmeen eri linjaan. Syntyi Adidas Performance, joka edustaa huippulaatua ja intohimoista tuotekehitystä lajilleen omistautuneiden urheilijoiden tarpeisiin. Adidas Performance -vaatteet ja jalkineet suunnitellaan toiminnallisuus ja suorituskyky edellä. Muotoilun ja materiaalien innovaatiot tekevät Adidas Performance -tuotteista mukavia, kestäviä sekä lajillesi ominaisen tuen ja suorituskyvyn antavia. Adidaksen käyttämää edistyksellistä teknologiaa edustavat esimerkiksi säältä suojaava Gore-Tex sekä ihon kuivana ja kankaan miellyttävänä pitävä Coolmax.

Olipa urheilulajisi juoksu, fitness, koripallo tai futis, Adidas Performance tuntee lajillesi ominaiset tarpeet. Mikä parasta, Adidas tarjoaa laadun lisäksi myös silmänruokaa. Ajankohtaiset mallistot tuovat valittavaksesi huipputyylikkäitä väriyhdistelmiä sekä ajanmukaisia kuviopainatuksia. Kolmen raidan rinnalla sykähdyttävät mielikuvitukselliset printit ja ilmeikkäällä tavalla muotoillut logopinnat. Adidas tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä miehille, naisille ja lapsille löytyvät omat, upeat mallistonsa.

Nauti huipputyylistä ja täydellisestä suorituskyvystä Adidas Performancen kanssa!

Yhdistät helposti