Treenikengät

Suositut filtterit
233 tuotetta

Treenikengät

Tee palvelus jaloillesi ja hanki kunnon treenikengät jokapäiväiseen käyttöösi. Urheilusuoritus sujuu sutjakkaasti, kun jaloilla on hyvä olla ja treenikengät on suunniteltu teknisiltä ominaisuuksiltaan urheiluun sopiviksi. Ulkonäöltään ja nykymuodin puolesta ne taas sopivat käyttöön niin kotona, salilla kuin kadullakin.

Suositut Niket, adidakset ja Pumat ovat saaneet rinnalleen myös muita merkkejä. Esimerkiksi Vibram, Desigual ja New Balance tarjoavat erilaisin kuosein ja ominaisuuksin varustettuja treenikenkiä. Kenkien hinnat ovat kohtuulliset, joten voit hankkia useamman parhaiten arkeesi ja käyttöösi sopivan parin.

Hyvä treenikenkä tuo iloa urheiluun

Valitse oikeat kengät harrastamaasi lajiin. Treenikengät-kategoriasta löytyvät hyvät peruslenkkarit kuntoilukäyttöön, mutta mikäli harrastat painonnostoa, crossfittiä, polkujuoksua tai spinningiä, on syytä hankkia lajiin parhaiten soveltuvat kengät. Viime vuosina suosituiksi jalkineiksi ovat nousseet paljasjalkakengät, jotka ovat jaloille äärimmäisen mukavat.

Treenikengät loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä ja villeissä kuoseissa. Haluatpa siis laittaa jalkaasi printtikuvioiset treenikengät tai hillitymmät pinkit, mustat, valkoiset, siniset, keltaiset tai oranssit treenikengät, löydät valikoimasta haluamasi. Urheilusuorituksiin sopivat kengät ovat myös katu-uskottavat nykymuodissa ja treenikengät sopivat kaupunkiinkin – vaikkapa urheilutrikoiden kanssa. Kaupunkilomalla ei tarvitse kantaa huolta sopivista kengistä, joilla jaksaa kävellä, sillä milläpä muilla kuin lenkkareilla, jaksaa vaellella kesäreissuilla kaupungeissa pitkiäkin matkoja. Aloita sporttinen kesä tilaamalla kuntoiluun sopivat kengät jatkuvaan käyttöön!

Tarrakiinnityksellä varustetut treenikengät eivät myöskään ole poikkeus. Myös helposti pikalukituksella kiristettävät kengät tekevät liikkumaan lähdöistä liukkaat, eivätkä nauhat avaudu kesken treenin. Paljasjalkajuoksuun- tai kävelyyn sopivat kengät taas sujautetaan jalkaan kuin ballerinat.

Yhdistele ja sekoita