Mallisto

Suositut filtterit
1 421 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oysho tuo mukavuutta ja tyylikkyyttä naisten vaatteisiin

Tämä espanjalainen naisten vaatteisiin keskittyvä merkki luo mukavuutta ja kauneutta kaikkien naisten arkipäivään. Merkiltä saa monipuolisesti niin urheiluvaatteita, rentoja kotivaatteita kuin myös esimerkiksi rannalla käytettäviä vaatteita. Valikoimasta löytyy tietenkin myös uimapukuja. Kaikessa tekemisessään merkki pyrkii kohti kestävämpää toimintaa asiakkaan tarpeet samalla huomioiden. Nykyään brändi valmistaa myös erilaisia jalkineita ja paljon kaikkea muuta.

Monipuolisen valikoiman tuotteita yhdistää kaunis ulkomuoto, joka on huomioitu jopa hiuskoristeissa ja aamutakeissa. Oyshon tyyliä voi kuvailla naiselliseksi, mutta samalla erittäin moderniksi. Tuotteet edustavat viimeisimpiä trendejä, mutta ovat samalla sopivan neutraaleja, jotta niitä voi yhdistellä helposti. Helposti yhdisteltävyys näkyy esimerkiksi neutraalissa värimaailmassa. Zalandon kautta voit hankkia helposti näitä ihania vaatteita, jotka sopivat kaikille naisille.

Oysho valmistaa vaatteensa kestävän kehityksen mukaan

Merkille on tärkeää huomioida kestävä kehitys toiminnassaan. Se tarkoittaa, että vaatteiden materiaaleja on jouduttu miettimään uudestaan. Valikoimaan on lisätty merkittäviä määriä vaatteita, joiden materiaali on esimerkiksi kierrätettyä. Voit valita esimerkiksi takin, joka on valmistettu vähintään 70-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Voit näyttää tyylikkäältä ja pukeutua eettisesti kiinnittämällä hieman huomioita siihen, minkä tuotteen valitset. Se on pieni vaiva asiakkaalle, mutta vaikutus ympäristöön on merkittävä. Yksi konkreettinen keino, jolla merkki pyrkii varmistamaan tuotteiden kestävyyden, on uusi jäljitettävyysohjelma. Sen avulla merkki voi seurata, missä ja miten vaatteet on valmistettu.

Oysho haluaa taata myös hyvät olot työntekijöilleen, varmistaa tuoteturvallisuustason ja huolehtia siitä, että tuotantostandardeja kunnioitetaan tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Tämän vuoksi on otettu käyttöön ohjelma, joka kertoo merkille, miten ja missä kaikki vaatteet on leikattu, värjätty, pesty ja luotu. Tämän jäljitettävyysohjelman ja jatkuvan toimittajayhteistyön ansiosta merkki pyrkii takaamaan, että se tekee yhteistyötä vain sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka noudattavat merkin käytännesääntöjä.

Oyshon vaatteet ovat tunnettuja ympäri maailman

Oysho on espanjalainen vaatteiden jälleenmyyjä. Auringonpaisteisessa maassa ihmiset viihtyvät ulkona, joten vaatteita on siis ollut suunnittelemassa ihmisiä, jotka todella tietävät mitä ominaisuuksia esimerkiksi uimapukuihin tarvitaan. Oyshon toiminta sai alkunsa jo vuonna 2001. Brändille on kertynyt paljon kokemusta muotialalta ja syvällistä ymmärrystä siitä, mitä naiset tarvitsevat. Merkki on erikoistunut etenkin naisten koti- ja alusvaatteisiin. Vuosien aikana valikoima on laajennut todella paljon. Nyt tarjolla on myös tyylikkäitä asusteita ja monipuolinen kattaus esimerkiksi takkeja ja uimapukuja. Halutessasi löydät merkiltä kaiken, mitä tarvitset täydellisen asukokonaisuuden luomiseen.

Merkki aloitti toimintansa vahvasti Espanjassa ja Portugalissa, joihin ensimmäiset 10 liikettä avattiin. Merkki sai sen verran suosiota, että saman vuoden loppuun mennessä liikkeitä oli avattu jo 27. Oysho lähti nopeasti laajentumaan myös muualle Eurooppaan. Tämän jälkeen maailmanvalloitus on vain jatkunut. Merkki on levinnyt Aasiaan, Afrikkaan ja jopa latinalaiseen Amerikkaan. Tutustu sinäkin tähän aurinkoiseen brändiin Zalandon kotisivuilla!