Katalogi

Suositut filtterit
57 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Barts on taatusti mieleenpainuvien asusteiden valmistaja. Syitä merkin erottuvuudelle on useita: monipuolinen Barts on niin hupaisien kuin huipputrendikkäiden pipojen valmistaja. Lisäksi valikoimiin kuuluu lämpöä ja pehmeyttä huokuvia kaulaliinoja sekä trendikkäitä tuubihuiveja.

Perustajansa mukaan nimetty Barts on hollantilainen brändi, vaikka se perustettiinkin Ranskassa, ja vieläpä shortsimerkkinä! Nykyään valikoimaan kuuluu erilaisia päähineitä ja muita asusteita, ja merkin talvipipot ovat nousseet suureen suosioon ympäri maailmaa. Vuosittain ilmestyviin uusiin mallistoihin kuuluu aina raikkaita uutuuksia, jotka kielivät merkin panostuksesta luovuuteen ja innovaatioihin!

Barts päässä ei palele!

Barts tunnetaan erityisesti muhkeista, käsin neulotuista talvipipoistaan. Ne sopivat loistavasti niin lumilautailuun, talviseen ulkoiluun kuin urbaanien asukokonaisuuksien täydentäjiksi! Valikoimassa on trendikkäitä tupsulla koristettuja retrohenkisiä pipoja, suloisia yksivärisiä malleja sekä hupaisasti kuvioituja, hymyn huulille nostavia pipoja. Tekstuurit vaihtelevat väljästä, näyttävästä neuloksesta tasaiseen ja tiheämpään neulokseen, josta valmistetaan skeittihenkisiä ja selkeälinjaisia pipoja. Luomusten värimaailma on runsas: siitä löytyy päät kääntäviä näyttäviä kirkkaita värejä, pipomaailman kestosuosikin asemaan noussutta harmaata sekä erilaisia makeita väriyhdistelmiä. Mallistosta löytyy myös yhteen sopivia pipoja ja kaulaliinoja. Katsasta myös Bartsin lämpöiset lapaset!

Bartsin luovuudesta ja muotivirtausten seuraamisesta ovat selkeitä todisteita myös makeat, talviseksi muoti-ilmiöksi nousseet pannat sekä tuubihuivit. Niidenkin ilme on muhkean lämmin! Pantojen värimaailma on monipuolinen: siitä löytyy sekä pirteitä värejä että hillittyjä sävyjä. Tuubihuivit sopivat niin talvitakin seuraksi kuin sisäkäyttöönkin hartioita muodikkaasti lämmittämään!

Yhdistät helposti