Läppärilaukut

437 tuotetta

Päähineet

Kun illat alkavat pimetä ja lämpötila laskea, on aika kaivaa pipot ja myssyt esille. Niiden käyttökausi kestää Suomen syksyn ja talven yli aina pitkälle kevääseen saakka. Oikeaan talvipukeutumiseen tarvittavat päähineet pitävät miehet ja naiset lämpiminä ja toimintakykyisinä kovassakin pakkasessa. Pakkasella kehon lämmöstä katoaa harakoille jopa 80 prosenttia suojaamattoman pään kautta, joten ilman päähinettä paksutkaan talvivaatteet eivät pidä ihmistä lämpimänä. Päähineet vähentävät lämmönhukkaa ja ovat siten ensisijaisen tärkeä osa talvivaatetusta. Kaupungille tai kevyempään ulkoiluun riittää päähine kuin päähine, jolloin tyyliseikat voivat ratkaista millaisen pipon päähänsä laittaa. Villa tai villasekoite on lämmin ja joustava päässä talvella, kevyempi puuvillapipo riittää syksyyn ja kevätsäähän. Monissa villapipoissa on erillinen vuori, joka estää pipon hikoamisen ja helpottaa sen hoitoa.

Pipo on pääasia

Peruspipojen lisäksi urheillessa ja hikoillessa tarvitaan omat päähineensä. Teknisistä materiaaleista valmistettu, hikeä iholta siirtävä ja hengittävä urheilupipo on supermukava käyttää. Urheiluun tai esimerkiksi moottorikelkkailuun tarvitaan kypärän alle kypärämyssy. Vesillä liikkuessa päähine on paikallaan myös kesän aikana. Kesällä on kylmyyden sijaan suojauduttava auringonpaisteelta ja -paahteelta. Baseball-lakki varjostaa silmiä ja suojaa auringon paahteelta. Lippalakki on kätevä esimerkiksi pyöräillessä tai veneillessä, ja katu-uskottavaan hip hop -tyyliin baseball-lakki kuuluu aina, sisällä ja ulkona. Värien ja mallien kirjo houkuttelee valitsemaan jotain uutta ja erilaista. Miesten päähineet eivät ehkä ole yhtä riemunkirjavia kuin naistenhatut, mutta erilaisia malleja löytyy kuitenkin runsaasti. Kaudesta riippuen pinnalla ovat pipot ja myssyt tupsulla tai ilman, läpälliset talvihatut, lippalakit, tweedkankaiset pappalakit ja tietenkin perinteiset lierihatut. Valitsemalla omaan tyyliin sopivat päähineet ja niihin matchaavat käsineet ja huivit, olet aina sään mukaan pukeutunut. Eikä haittaa, jos look on kovin tavallinen ja arkinen, se on nyt kuuminta hottia. Hurraa taviksille!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Päähineitä on ollut maailmassa ties kuinka kauan suojaamassa päätä ja osoittamassa kantajansa sosiaalista asemaa. Entisaikaan päähine oli sitä suurempi mitä korkeammassa asemassa sen kantaja oli, ja muistamme varmasti entisaikojen herrojen korkeat silinterihatut ja daamien eri tavoin koristellut leveälieriset hatut, jotka kohosivat majesteettisina päiden yläpuolilla. Zalando tarjoaa hieman lievempiä versioita näistä suureellisista päähineistä, kuten lippalakkeja, lierihattuja, nauhallisia hattuja ja pipoja. Päähine on itsessään myös lisävaruste, joka korostaa asun kokonaisuutta antamalla sille ilmettä tuoden esille kantajan persoonallisuuden. Upea kesäinen hattu korostaa hienosti rentoa trikoomekkoa, kun taas lippalakki eri värityksineen on täydellinen klassisten farkkujen kanssa. Mutta viileänä talvipäivänä paras vaihtoehto on ehdottomasti pipo tai myssy, joita löytyy herkullinen määrä erilaisia persoonallisia versioita. Pipoja on yksinkertaisia päähän vedettäviä malleja, sekä retro tyyliin viittaavia malleja, joissa on läpät suojaamassa korvia ja vähän poskiakin. Pipon kanssa voidaan yhdistellä lämpimiä kaulaan kiedottavia kaulaliinoja.

Korosta persoonallisuuttasi Zalandon päähineillä!

Tutustu laajaan päähineiden valikoimaamme, ja valitse mieleiset koko perheelle! Verkkokaupastamme löytyy hattuja, lippiksiä ja pipoja jokaiselle perheenjäsenelle. Aivan perheen pienimmille Zalando tarjoaa somia kesäisiä hattuja tytöille, ja värikkäitä lippalakkeja pojille. Aikuisille löytyy pipojen lisäksi erivärisiä lippalakkeja tunnetuilta merkeiltä, kuten adidas, Converse ja Jack & Jones. Valikoimastamme löytyy myös miehekkäitä viskoosista valmistettuja kapealla lierillä olevia hattuja ja lippalakkeja, sekä naisille hempeitä kuviollisia lierihattuja. Zalandon päähinevalikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Käy siis valitsemassa itsellesi ja perheellesi tämän hetken tärkein asuste!