Lasten laukut

Suositut filtterit
644 tuotetta

Lasten laukut hurmaavat väreillään ja sopivat monipuoliseen arkeen koulupäivästä harrastuksiin. Reppu on mitä parhain vaihtoehto, kun mukana pitää olla välttämättömät isot ja pienet tavarat. Värillä on väliä, kun valitaan uutta reppua, ja löydätkin aika varmasti jokaisen naperon suosikkivärin ja -hahmon upeasta lasten laukkuvalikoimasta.

Lasten laukut tuovat helpotusta arjen kiireeseen

Lasten laukut tarjoavat monipuolisen valikoiman laukkuja, kuten selkäreppuja, putkikasseja ja olkalaukkuja erilaisiin tilanteisiin. Selkäreppujen persoonalliset värit, mallit ja printit hevosista ja autoista bambeihin tuovat lapsen tyyliin värikkään loppusilauksen. Reppujen vettä ja likaa hylkivä materiaali, leveät olkaimet ja pehmustetut selkäosat helpottavat tavaroiden kantamista ja sopivat hyvin koulupäiviin, pyöräretkelle tai matkalle mukaan. Vetoketjut, nepparit ja läpät varmistavat, että pienetkin tavarat, kuten kynät, kumit ja ponnarit, pysyvät tallessa. Sisä- ja sivutaskut helpottavat myös kun pienet tavarat, kuten nenäliinat tai huulirasva, pitää löytää helposti. Harrastuksia varten kestävä ja kätevä putkilaukku varmistaa, että mukaan mahtuvat kengät, pyyhe, treenivaatteet ja juomapullokin. Sivutaskuihin sujahtavat puhelin ja avaimet.

Lasten laukut helpottavat matkan tekoa, kun tavarat kulkevat helposti selkärepussa. Trendikäs reppu on myös tärkeä osa lapsen tai nuoren persoonallista tyyliä, joten se kannattaa valita huolella. Tai mitä jos olisikin useampi erilainen laukku arjen ja harrastusten erilaisiin tarpeisiin! Yhdistä koulupäivää varten printtiselkäreppu farkkujen, hupparin ja tennareiden kanssa. Tai luo rento koulupäivän look eläinaiheisella selkärepulla, jonka hymyilevät kasvot saavat iloa koko luokalle. Yhdistä repun kanssa valkoiset tennarit, chinot ja printtikuvioitu t-paita.

Lasten värikkäästi kuvioidut laukut inspiroivat koko perhettä hassuttelemaan tyylillä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua