Suodatin

Lasten juhlamekot

458 tuotetta

Monet tytöt rakastavat pukeutua upeisiin juhlamekkoihin niin paljon, että käyvät jopa äidin kaapilla lainaamassa jotain kaunista ja kimaltelevaa ylleen. Lasten juhlamekkojen valikoimasta löydät tyttärellesi ikioman ihanan juhlamekon vuoden jokaiseen juhlaan. Erilaisia malleja on tarjolla lukuisia, ja värimaailma koostuu pehmeistä pastelleista kirkkaisiin ja tummiin väreihin. Lasten juhlamekot tarjoavat perinteisten raidan, ruudun, pallojen ja kukkien lisäksi trendien mukaan vaihtuvia kuvioita. Erilaiset kimalteilla ja paljeteilla luodut efektit sekä pitsit, rypytykset ja rusetit kuuluvat olennaisena osana tyttöjen juhlamuotiin. Juuri mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät juhlamekoista upeita.

Tyttöjen juhlamuoti tarjoaa kauniita malleja ja upeita yksityiskohtia

Lasten juhlamekot tarjoavat ihania vaihtoehtoja, joista varmasti löydät mallin, joka miellyttää sekä vanhempia että tytärtä. Pitkähihainen mekko soveltuu erinomaisesti viileämpiin vuodenaikoihin. Lyhythihaisen mekon tai hihattoman mekon pariksi kannattaa hankkia bolero tai neuletakki lämmittämään kylmien ilmojen ja iltojen varalta. Muistathan myös hankkia mekkoon sopivat juhlakengät – erilaiset ballerinat sopivat loistavasti tyttöjen juhlapukeutumiseen. Valikoimasta löytyy juhlamekkoja niin perheen pienimmille kuin isommillekin tytöille. Jos lapsesi ei osaa vielä kertoa minkälaisista väreistä ja kuvioista pitää, pääsevät äiti ja isä hoitamaan tämän hauskan tehtävän valitsemalla juhlamekkotyyleistä oman suosikkinsa. Kellohelmaiset mekot miellyttävät monen tytön silmää, mutta muitakin malleja on toki tarjolla.

Värikkäät, hempeät ja valloittavat lasten juhlamekot

Keväisiin ja kesäisiin juhliin varmoja valintoja ovat valkoisen eri sävyt sekä hempeät pastellit ja kukkakuviot. Usein vuodenajan lisäksi juhlan luonne ratkaisee, mitä värejä ja kuvioita suositaan. Varsinkin aikuisilla syksyn ja talven juhlissa on totuttu näkemään tummempia värejä, mutta mikään ei estä valitsemasta tytön juhlavaatteisiin vaaleita ja iloisia värejä myös pimeimpinä vuoden aikoina. Lasten muoti onkin usein vapaampaa, eikä yhtä lailla trendeihin sidottua kuin aikuisten muoti, joten tätä seikkaa kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen. Hyvä vinkki onkin valita mekko, joka on lapsen lempiväriä. Siten mekon päälle pukeminen on vieläkin mieluisampaa, ja yhdessä juhliin lähtemisestä tulee hauska kokemus koko perheelle!

Yhdistät helposti