Katalogi

Suositut filtterit
2 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tule tarinoiden ihmeelliseen maailmaan! Mitä olisikaan lapsuus ilman piirrossankareita ja hauskoja heppuja, jotka seikkailevat suosikkitarinoissa. Disney tuo kaikki ihanat suosikkihahmot lasten vaatekaappeihin iloisissa väreissä trendikkääseen kuoreen käärittynä.

Disney on ollut lasten suosikki vuosikymmenestä toiseen. Disneyn tarina alkoi halusta luoda jotain taianomaista ja uskomatonta – samaa taikapölyä Disney on ripotellut onnistuneesti myös vaatemallistoihinsa, jonka t-paidat, trikoomekot ja hupparit kylpevät ilossa.

Lasten pukeutuminen saa olla hauskaa – sitä se on Disney-vaatteissa!

Disneyn suosikkihahmot Minni ja Mikki Hiiri seikkailivat ensimmäisen kerran yhdessä 1928. Tämä iki-ihana kaksikko nousee trendikkääksi joka vuosikymmen, kuten nyt. Minni ja Mikki ovat täydellinen parivaljakko koristamaan lapsekkaan pirteitä vaatteita, joista ei huumoria puutu. Parivaljakon musta-valkea-punainen värimaailma on aina yhtä tyylikäs. Modernia ilmettä siihen tuovat uudet värit, kuten pinkki, turkoosi ja violetti. Suloiset Minni-vaatteet ovat tyttöjen mieleen ja ne tuovat tumman denimin rinnalle sopivasti söpöilyä. Farkkuhaalari tai farkkumekko on täydellinen pallojen ja sydämien kyllästämien t-paitojen ja tennareiden kanssa. Söpöt hiirenkorvat tai jättikokoinen rusetti Minnin malliin kruunaavat hauskan tyylin.

Disneyn uusin menestys Frozen vie lapset lumisiin maisemiin ja kuka tahansa jääprinsessa tai -prinssi ihastuu hempeän pastelliseen värimaailmaan. Yhdistä värikäs t-paita tyllimäiseen hameeseen ja tennareihin - aito prinsessa viimeistelee asun kauniilla kruunupannalla kun aloitteleva fashionista loihtii street-tyylin lippiksellä. Disneyn hahmot seikkailevat myös suloisissa bikineissä ja uimapuvuissa.

Poikien leikit kaipaavat mukaansa vauhdikkaan kumppanin - autot, lentokoneet ja robotit singauttavat leikkivän sankarin vauhdin hurmaan. Pukeutuminenkin tapahtuu yhdessä hujauksessa. Taio kesätyyli cargo-shortseista ja turkoosista hihattomasta topista. Olkihattu tuo lookiin rentoutta ja suojaa pientä kesämiestä auringolta. Mustavalkoinen kokonaisuus on tyylikäs ja sopii rokimpaankin asuun nahkatakin ja mustien pillihousujen kaveriksi. Aika swag!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua