Lasten polvisukat

Suositut filtterit
40 tuotetta

Lasten polvisukat ovat hauska ja käytännöllinen lisä lasten tyyliin. Pitkillä sukilla voi lisätä lisälämpöä mutta samalla hauskan yksityiskohdan asukokonaisuuteen. Lasten polvisukat ovat parhaimmillaan kirkkaissa väreissä, jotka sopivat lasten mielikuvitusrikkaaseen arkeen. Valikoimasta löytyvät myös nuorison mieleiset yksiväriset sukat ja urheiluun suunnitellut polvisukat. Lasten polvisukat saattavat olla hauskin vaate erityisesti pikkulasten mielestä – onhan ne hauska pujottaa jalkaan! Tai ehkä niistä syntyy hauskat korvat tai hienohelman käsineet?

Lasten polvisukat joka tilanteeseen

Pehmeä puuvilla ja villa ovat materiaaleina pehmeitä ja miellyttäviä pitää. Sukat joustavat mukavasti ja pysyvät napakasti jalassa, joten makkaralle menneistä sukista ei tarvitse huolehtia. Polvisukat voi pukea näppärästi niin sukkahousujen, leggingsien kuin housujenkin ylle. Ne tuovat lisälämpöä housujen, haalarin tai mekon alla. Mekon kanssa yhdistettynä ne tuovat lisäksi tyyliin hauskan yksityiskohdan. Tekniset urheilusukat sopivat aktiivisesti harrastaville naperoille. Erityisesti jalkapallo ja juoksu vaativat sukilta ominaisuuksia, joihin urheilupolvisukat vastaavat. Ne tukevat, lämmittävät ja hengittävät, ja ovatkin erittäin miellyttävät myös talviurheilussa. Lasten polvisukat ovat myös ihanteellisia rauhallisten koti-iltojen loikoiluun pyjaman kanssa, jolloin ne saa jättää tyylikkäästi myttyyn. Ja mitä olisi kesäinen kumpparityyli ilman polvisukkia? Lasten polvisukat sopivat oivallisesti myös talviseen ulkoiluun niin talvisaappaiden kuin luistinten kanssa.

Lasten polvisukat iloisissa väreissä

Raitasukat on klassinen lasten lemppari. Ovathan raidat hauskoja ja ajattoman tyylikäs valinta sukkiin. Ennen kaikkea ne tuovat kuviona väriä tyyliin. Erilaiset kuviolliset sukat ovat monen lapsen mieleen, sillä niillä voi ilmaista juuri omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan - tai ainakin omia suosikkihahmoja. Sukat saa valita omissa lempiväreissään. Olisiko oma lempiväri sama kuin suosikkijoukkueen tunnusvärit? Nuoriso luottaa usein mustaan ja valkoiseen, sillä ne on helppo yhdistellä mihin tahansa tyyliin. Suosittuja ovat myös tunnettujen urheilujoukkueiden logot, jotka ovat myös ajankohtainen trendi. Meleeratut pinnat ja neutraalit värit toimivat huomaamattomana tyylikannanottona, joka sulautuu tyylikkäästi muihin murrettuihin sävyihin.

Yhdistele ja sekoita