Katalogi

Suositut filtterit
143 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kickers on kengille kuin farkut housuille: rento vaihtoehto siistille sisätyylille. Ulkoilmassa viihtyvä vipeltäjä ei koe tiukkaa toimisto-lookia täysin omakseen vielä aikuisenakaan, vaan hänen villi sielunsa vaatii päästä takaisin lapsuuden huolettomaan aikaan. Aikaan, jolloin parhaat kengät sekä näyttivät että tuntuivat mahtavilta.

70-luvun vapaassa, rauhaa rakastavassa huumassa syntynyt Kickers valloittaa yhä sympaattisuudellaan. Brändin klassiset Kick Hi -kengät ovat jo vuosikymmenten ajan erottaneet reilut ja rennot kaverit pingottajista klassisen high-five-tervehdyksen tapaan. Brittirokkareidenkin suosioon nousseet kengät eivät kuitenkaan ole pelkkää nostalgiaa vaan osa elävää legendaa!

Aina ajankohtaiset Kickersit

Vaikka Kickers kasvoi vuosien myötä isoksi, se ei koskaan kasvanut aikuiseksi. Kickers lopulta astui myös työelämään, mutta säilytti leikkisän ilmeen ja pehmeät, kivien potkiskeluun tarkoitetut kengänkärjet suosikkimalleissaan. Turha vakavuus ei edelleenkään kuulu kenkäjätin ideologiaan, mikä ilahduttaa kaikkia kenkien alkuperäiseen ilmeeseen ihastuneita.

Kickersin moderneissa malleissa yhdistyvät brändin ikoninen muotokieli, luonnolliset materiaalit ja kenkien upeat detaljit kuten huolelliset tikkaukset. Uusilla innovaatioilla kenkien mukavuutta on paranneltu entisestään ja vallitsevien trendien myötä kenkämallien kirjo on monipuolistunut. Kickersin uusimpiin kenkämalleihin kuuluvat nahkatennarit ovat sekä muodikkaat että ihanan uniikit. Tennarit säväyttävät erityisesti herkullisilla väreillään, joita näkee harvoin muissa nahkakengissä.

Kickersin nahkanilkkurit ja -saappaat ovat väritykseltään hillitympiä, mutta detaljeiltaan ilmeikkäämpiä. Nahkaremmit ja soljet lisäävät buutseihin rouheaa ilmettä, joka sopii täydellisesti yhteen nahkatakin ja asusi muiden nahka-asusteiden kanssa. Sandaaleissa nahkaremmeillä rakennetaan puolestaan koko kengän rakenne. Nahan pehmeys sulautuu mukavasti jalkaan ja tekee sandaalista sekä hengittävän että joustavan. Nahkaa ja muita luonnonmateriaaleja käytetään monipuolisesti brändin useissa kenkämalleissa, minkä ansiosta kengät istuvat jalkaan aina luontevasti ja kauniisti.

Tutustu myös