Aurinkolasit

Suositut filtterit
127 tuotetta

Aurinkolasit jokaiseen makuun

Aurinkolasit kuuluvat sekä kesään että muihin vuodenaikoihin. Pasitoipa aurinko sitten talvella tai kesällä, tarvitset aurinkolaseja suojaamaan silmiäsi. Meillä Zalandolla löydät laadukkaista materiaaleista valmistetut lasit jokaiseen makuun. Mikä parasta, valikoimasta löydät lukuisten laatubrändien malleja vaihtelevissa tyyleissä ja väreissä.

Erityisesti kesän lähestyessä aurinkolasit kuuluvat lähes kaikkiin asukokonaisuuksiin. Rannalla ja uima-altaalla siistit lasit ovat luonnollinen kaveri uima-asulle, pehmeälle pyyhkeelle ja käteville varvassandaaleille. Myös talvella, kun aurinko heijastuu lumesta, aurinkolasit tekevät ulkoilusta huomattavasti mukavampaa.

Erittäin kattavasta lasivalikoimastamme löydät runsaasti erilasin värein, muodoin, tyylein ja sankamateriaalein varustettuja malleja. Kulmikkailla linsseillä ja ohuilla metallisangoilla varustetut mallit luovat tyyliä urbaaniin asuun. Merkkibrändien vaihtoehdoista saat sangat vaikka hauskalla kuvioinnilla. Muotoa ja tyyliä voi laseissa harkita muun muassa virtaviivaisten sporttisten mallien ja perinteisten pyöreiden vaihtoehtojen välillä.

Polarisoidut aurinkolasit teille ja vesille

Erilaisten sankamateriaalien ja linssimuotoilujen tuomien ulkonäöllisten seikkojen ohella tekniset aspektit ovat aurinkolaseissa luonnollisesti tärkeitä. UV-suoja on välttämätön silmien hyvinvoinnin kannalta. Linssien tummuutta ja sävyä kannattaa myös pohtia omien mieltymysten mukaan. Yksi hieman muista poikkeava lasimalli on polarisoidut aurinkolasit.

Polarisoiduissa aurinkolaseissa linssin sisään on asetettu kaikenlaisilta pinnoilta vaakasuuntaisia heijastuksia vähentävä kalvo. Kyseinen kalvo päästää vain osan valonsäteistä läpi ja siksi se suojaakin erityisen hyvin heijastuksilta.Polarisoidut linssit ovat omiaan ympäristöihin, joissa valoa heijastuu erilaisilta pinnoilta.

Vesillä ja teillä liikkuessa polarisoidut aurinkolasit ovat mainio valinta. Veden ja tien pinnan heijastuksia voi näillä laseilla torjua kätevästi. Esimerkiksi pitkiä kesäisiä automatkoja ajellessa silmät eivät väsy läheskään niin paljon eikä siristelylle ole tarvetta.

Kaikenikäisten laatulasit

Aurinkolasit ovat tärkeä osa kaikenikäisten pukeutumista, sillä iästä huolimatta silmiä on hyvä suojella. Pienet lapset voivat telmiä pihalla ja rannalla turvallisemmin, kun pienokaisten herkkiä silmiä suojaa laadukkaat lasit. Erityisesti pienten lasten kokoluokissa meillä Zalandolla löytyy hauskan muotoisia lasivaihtoehtoja, kuten ihastuttavia sydämen ja kukan muotoisia malleja.

Jokainen löytää meiltä tyyliinsä sopivat vaihtoehdot helposti. Rauhallisempaa ja perinteisempäämallistoa, joka soveltuu lähes kaikenlaiseen käyttöön,löytyy runsaasti. Kun pyöräilet tai juokset, voit valita silmiesi suojaksi urheilullisen “nopeita” malleja. Niissä on värikkäät pinnat ja pitkälle silmäkulmaan ylettyvät suojat. Juhlallisiin tapahtumiin soveltuvat perinteisen mustat ja arvokkuutta huokuvat aurinkolasit, jotka eivät herätä liikaa huomiota, mutta istuvat erinomaisesti esimerkiksi klassiseen pukutyyliin.

Kaikenikäiset ja -kokoiset auringossa liikkujat löytävät sopivat lasimallit meiltä miellyttävillä muodoilla ja mieluisista materiaaleista valmistettuina. Luonnonmukaisia valmistustapoja ja -materiaaleja hyödyntäneitä malleja löytyy mukavasti ja ne tunnistat kätevästi verkkokaupassamme vihreästä Kestävä kehitys -merkistä. Aurinkolasien kohdalla kestävä kehitys tarkoittaa usein sitä, että valmistusmateriaalina on käytetty esimerkiksi kierrätettyä muovia. Näin valmistetut tuotteet vähentävät jätteen määrää ja pidentävät materiaalien käyttöikää. Tervetuloa tekemään todelliset aurinkolasilöydöt Zalandolla.