Katalogi

Suositut filtterit

Coastal tarjoaa rentoa ja hauskaa tyyliä

Coastal Caps, tai lyhyemminCoastal, on saksalainen päähinemerkki, joka perustettiin vuonna 2009. Brändin tavoitteena ja ajatuksena on tarjota asiakkailleen rentoa ja hauskaa surffausasennetta, vaikka rantaa ei olisi lähimaillakaan.

Merkin tarjoamat päähineet ovat pääosin verkkoperäisiä lippiksiä, joiden kuvitus on yhdistelmä huumoria ja ironiaa, reippaita värejä ja rohkeaa tyyliä. Mallien kuoseissa on nähtävissä myös ripaus tarkoituksenmukaista provosoivuutta, joka entisestään korostaa brändin rentoa asennetta.

Meillä Zalandolla pääset valikoimaan useista Coastalin hauskoista malleista mieluisat. Poimi ostoskoriin hauska malli ja sopiva väri, pue päähäsi rennon istuva sekä sopivan hauska lippalakki, joka päässä hoituu joko päivä aurinkoisella rannalla tai hikoilu työmaalla.

Miellyttävän rennot lippalakit

Coastalin lippalakit ovat ennen kaikkea turhaa jäykistelyä ja virallisuutta vastaan kapinoivia rentoja päähineitä. Pelkästään brändin kuvitusten näkeminen aiheuttaa jo hieman rennompaa fiilistä ja tuo pientä hymyä ankeampaankin päivään.

Rennosta ulkomuodostaan huolimatta merkin päähineissä on keskitytty luonnollisesti myös laatuun ja ne kestävät hyvin käyttöä. Verkkoperälippikset ovat valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, ja normaalimalliset lippalakit puolestaan 100-prosenttista puuvillaa. Päähineiden vuoret on valtaosin valmistettu hyvin tummumista välttelevästä polyesteristä.

Brändin rentoja lippiksiä löydät useissa väreissä ja erilaisin kuvituksin, mutta erilaisista kokoluokista ei juurikaan tarvitse huolehtia. Harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta Coastalin lippalakit ovat yhden koon malleja, jotka pystyy kätevästi säätämään omaan päähän sopiviksi päähineen takaa löytyvällä säätimellä.Zalandon palautusoikeus auttaa niissä erittäin harvinaisissa tilanteissa, joissa brändin päähineet eivät kooltaan olekaan sopivia.

Väriä ja asennetta jokaiseen päivään

Coastal-lippikset tarjoavat oivan mahdollisuuden hieman repäisevämpään tyyliin. Toki näillä päähineillä voi räjäyttää pankin pukemalla sopivan mallin vaikka puvun kanssa, mutta ehkä omimmillaan brändin reteät verkkoperämallit ovat rentoon ajanviettoon ystävien kanssa oli kyseessä sitten rantalentopallo tai säästä nauttiminen lähipuistossa istuskellen.

Oletko miettinyt hankkivasi hieman värikkäämpää päähinettä? Brändin valikoimasta löydät teemaan sopivia merensinisiä malleja, räikeillä punaisilla verkoilla varustettuja lippiksiä, sekä paljon muuta. Vaatemerkin lippalakit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kokeilevampaan tyyliin.

Useista vaatemerkin lippiksistä löydät hauskoja tekstejä tai kuvituksia. Valitse omaan mieleesi sopiva, säädä koko mieluisaksi, ja hallussasi on kaveriporukan hauskin lippis. Coastal tarjoaa asennetta jokaiseen päivään.