Lastenvaatteet

Suositut filtterit
857 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaikkien aikojen sporttimerkki adidas hallitsee täydellisesti leikkisien ja muodikkaiden lasten vaatteiden luomisen. Lasten adidas-vaatteet huokuvat tyyliä, laatua ja taattua katu-uskottavuutta!

Lasten adidas-valikoima on mukaansatempaavan monipuolinen. Etsitkö hauskaa, muodikasta ja laadukasta verryttelyasua? Järjestyy. Vai onko hakusessa makea retrohenkinen ja katumuotia noudatteleva yksityiskohta? Sellaisiakin adidaksen lasten valikoimassa on runsaasti. Ja sekin on tietysti selvä, että lasten adidas-vaatteet kattavat myös erilaisiin harrastuksiin tarvittavat tamineet – oli tarpeen sitten simmarit tai sporttishortsit!

Lasten adidas-vaatteet ovat avain tyrmäävään tyylikkääseen sporttiseen ilmeeseen

Adidaksen klassista lasten sporttimuotia edustavat kolmella raidalla viimeistellyt hupparit, pusakat ja topit. Ne sopivat täydellisesti rennon mutta ehdottoman katumuotitietoisen asun osaseksi. Seuraksi riittävät relaxed fit -farkut ja somat tennarit, ja makea ilme on valmis!

Adidas tunnetaan myös erinomaisesta taidosta yhdistellä huipputrendejä ja sporttisuutta. Se pätee myös legendaarisen sporttibrändin lasten valikoimaan. Niinpä siitä voi poimia pirpanoiden päälle puettavaksi huippumuodikkaasti kuvioituja verkka-asuja, shortseja ja t-paitoja. Adidas hallitsee myös erilaisten materiaalien funktionaalisen ja näyttävän yhdistelyn: sen lasten vaatteissa kohtaavat niin college kuin hengittävä verkkokangaskin!

Urheiluharrastusten kovimpiinkin vaatimuksiin adidas vastaa myös ammattitaidolla. Niinpä lasten adidas-vaatteet sisältävät myös esimerkiksi koriksen pelaamiseen tarkoitettuja settejä, lenkkipolulle ja vaikkapa tenniksen pelaamiseen sopivia kevyitä ja hengittäviä shortseja ja teknisiä yläosia sekä nuorten jalkapallolupausten makeita verryttelyasuja. Niissä yhdistyvät adidaksen tekninen osaaminen, erinomainen laatu sekä tietysti makea ulkonäkö.

Yhdistele ja sekoita