Suositut filtterit
562 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Obey Clothing luo rouheaa katumuotia, johon se ammentaa inspiraatiota niin punk rockin ja skeittauksen tee-se-itse-vastakulttuureista kuin populaarikulttuurista. Vaatteiden kuvituksista ja ideologiasta voi löytää myös poliittisia viestejä, joten jos haluat ottaa kantaa tyylilläsi, olet oikealla tiellä. Brändin vaatteissa on rosoa juuri riittävästi tuomaan tyyliisi "tiedän kuka olen ja pidän siitä" -asennetta.

Obey-vaatteet syntyivät taideprojektista

Merkin tarina alkoi tarrasta. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa tarra, vaan perustaja Shepard Faireyn luoma tarra vuodelta 1989, jolloin hän opiskeli Rhode Island School of Designissa. Tarra räjähti maailmanlaajuiseksi katutaidekampanjaksi, joka jatkuu vahvana vielä tänäkin päivänä. Shepardin populistinen sanoma on löytänyt uuden kanvaasin vaatteista, joita se alkoi valmistaa kaiken muun taiteen jatkoksi 2001. Tyyliltään merkin vaatteissa näkyvät vahvasti klassinen militäärivaatetus, työvaatteet sekä alakulttuurit aina punkista skeittaukseen. Suunnittelijat Mike Ternosky ja Erin Wignall jatkavat Shepardin työtä luoden yhdessä juuri sopivasti sarkasmia sisältävää muotia. Erityisesti brändin yhteistyömallistot, joita se luo lahjakkaiden katu-, tatuointi- ja musiikkiartistien kanssa, ovat tehneet vaikutuksen katumuotia ahnaasti seuraavien anti-fashion-pukeutujien piirissä. Muun muassa itse Debbie Harry on luonut ikonisen malliston Obey Clothingin kanssa. Vaikka kyseessä on vahvasti lähtökohdiltaan underground-henkinen brändi, on se löytänyt lojaalin fanikunnan myös kaupallisilta markkinoilta. Tässä onkin yksi ajankohtaisimmista brändeistä, ja sen persoonalliset vaatteet tuovat kenen tahansa tyyliin lisäsärmää.

Inspiroidu punkista ja skeittimuodista – nämä vaatteet poimimme tyyliimme

Punk- ja skeitti-estetiikka on kuumaa kamaa muodissa, ja moni suunnittelija ammentaakin alakulttuureista asennetta luomuksiinsa. Mekin haluamme nyt lisätä hieman asennetta tyyliimme ja yhdistämme pokalla Obeyn vaatteita jopa hienostuneempaan tyyliin. Merkin vaatteissa näkyy vahvasti ysärivaikutteita, jotka ovat pinnalla muodissa ylipäätään. Tässä onkin merkki, jonka vaatteista stailistimme löytävät suosikkeja niin miesten kuin naisten tyyleihin. Välj&