Nyt on tullut aika kierrättää kulahtaneet t-paidat ja bokserit – pukeudu tyylikkäästi miesten trendikkäisiin yöasuihin. Arvosta enemmän vapaa-aikaasi ja hemmottele itseäsi äärimmäisen mukavalla yöasulla: kunnon yöpaidalla ja -housuilla.

Miesten yöpaidat on luotu lämmittämään ja hellimään ihoasi. Pehmoinen flanellipaita klassisine ruutukuvioineen on jo ajatuksena niin rentouttava, että se saa haukottelemaan ja kaipaamaan oman punkan pohjalle. Kevyt, hengittävä pyjamapaita vaarinpaitatyyliin tuo puolestaan mieleen menneiden kesäöiden kevyet tuulahdukset raolleen jätetystä ikkunasta. Muistuu ihana fiilis kääntää vain kylkeä ja jatkaa uneksimista – tyylikkäässä yöasussa.

Maksimaalisen mukavat miesten yöpaidat

Kireät pukukoodit ja päivän hektisyys jäävät kokonaan makuuhuoneen ulkopuolelle ja voit ojentaa väsyneitä raajojasi tyytyväisenä suosikkimerkkisi ylellisessä yöpaidassa ennen uinahtamista ansaittuun uneen. Jos et kuitenkaan halua mennä suoraan petiin vaan rentoutua vielä muutaman tunnin ennen nukkumaanmenoa, pyjama toimii myös mukavana oloasuna.

Vaikka nukkuisit kotona ilman rihman kiertämää, kaipaat yöasua viimeistään kylässä tai työmatkalla. Pidä matkalaukkusi kevyenä: miesten yöpaidat ovat kevyitä ja näppärästi pieneen tilaan pakattavia. Tyylillä taiteileva bisnesmies tykästyy miesten yöpaitojen klassisen eleettömään designiin ja klassikkoväreihin siniseen, harmaaseen, valkoiseen ja mustaan. Logot paidoissa tuovat niihin halutessa sporttisuutta.

Yksiväriset miesten yöpaidat yhdistyvät niin flanellisen pehmeisiin ruutukuvioisiin pyjamahousuihin kuin viileisiin shortseihin kirkkaissa väreissä. Yksivärinen yöasu on klassiseen tyyliin pukeutuvan miehen valinta, aamutorkkuja voi hakea värienergiaa esimerkiksi punaisesta. Voit valita miesten yöpaidat lyhyt- tai pitkähihaisina. Pitkähihainen trikoopaita ja etenkin rento huppari lämmittävät viileinä iltoina kotiolojen lisäksi, kun lähdet iltakalaan, lämmittämään mökin saunaa tai pienelle iltalenkille lähiön tyhjyyttä kaikuville kaduille. Klassisen pukeutumisen ytimessä olevat miesten yöpaidat ovat yksinkertaisesti monikäyttöisiä.

Yhdistele ja sekoita