Miesten lompakot

Suositut filtterit
1 076 tuotetta

Oletko tullut ajatelleeksi, että hyvännäköiset lompakot ovat osa modernin herrasmiehen city-tyyliä? Vaihtelevan muotoisissa rahapusseissa on huippubrändien hiomaa tyylikkyyttä! Löydät niiden pinnoista ajankohtaista trendikkyyttä ja sisäpuolelta käytännöllisiä korttitaskuja.

Miesten lompakot ovat tärkeitä asusteita urbaanin arjen pyörteissä! Otat omasi esille monessa tilanteessa päivän mittaan. Poimitko hienostuneen näköisen rahapussin tyylikkään puvun povitaskusta? Tai ehkä pidät luksusmerkin lompakkoa pitkän päällystakin taskussa taksin maksamista varten. Reilun tyylin lompsat käyvät yhteen huolettomien vapaa-ajan asujen kanssa. Niissä voi olla hitunen retrohenkeä tai uhmakasta näyttävyyttä, kuten ylläsi olevassa bombertakissa tai karismaattisessa nahkatakissa.

Lompakot ovat huippumuodikkaita asusteita

Minkälaisesta lompakosta haluat poimia maksuvälineen, jolla kustannat upean illallisen liikekumppanille? Miesten rahapussien pinnoissa on upeita kohokuvia, tekstuureita ja ylellisiä logoja. Saisiko omassasi olla myös kullan kiiltoa tai muita metallisia tehosteita? Niissä on käteviä taskuja moninaisille maksukorteille, bussikorteille ja kullanarvoisille kuville! Saatathan tietysti haluta vain pienen pussukan, joka mahtuu merkkifarkkujen taskuun. Siellä setelit ja kolikot viihtyvät keskenään sulassa sovussa. Löydät komeita massipusseja myös ilman kolikkotaskua, jos tulet toimeen pelkillä maksukorteilla tai suurilla seteleillä. Ellet sitten halua käyttää erillistä kolikkokukkaroa.

Rahapussien tummat ja klassiset värit ovat citymiehen varmoja valintoja. Värien valikoimasta voit poimia murretut tai raikkaat trendivärit. Ne sopivat nykyaikaisten laukkujen kanssa yhteen. Jos etsit rahapusseista taiteellisuutta, löydät samalla myös räväköitä ja pirteitä värisävyjä!

Muotitietoisen miehen lompakot ja käyntikorttikotelot voivat olla toisiinsa sopivaa tyyliä. Lisäisitkö asuusi samanhenkisen laukunkin? Voithan miettiä yhdistelmään myös reppua, jossa on esimerkiksi rahapussin väriset remmit! Jos haluat jatkaa tyylittelyä vieläkin pidemmälle, niin minkähänlaiset kengät mahtaisivat sopia tähän settiin? Sinua saattaisivat kiinnostaa virtaviivaiset puvunkengät tai paria astetta rennommat nahkaiset tennarit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista