Miesten lompakot

Suositut filtterit
912 tuotetta

Miesten lompakot vuoden jokaiseen päivään

Miesten lompakot ovat niin vakiintunut osa kaikenlaista miehistä pukeutumista, että niiden olemassaoloa ei tule juuri edes ajateltua. Valtaosalle meistä tyylikkäät lompakot ovat kuitenkin yksi tärkeimmistä asusteista ja niille löytyy käyttöä lähes päivittäin, ympäri vuoden.

Kotoa lähtiessäsi tunnustelet ennen ulko-oven sulkemista taskustasi yleensä kaksi asiaa: avaimet ja lompakon. Päivän mittaan rahapussi tulee helposti kaivettua esiin monenlaisissa tilanteissa, kuten ruokakaupassa, ravintolassa, julkisia kulkuneuvoja käyttäessä, sekä monessa muussa arkeen kuuluvassa tapahtumassa. Meillä Zalandolla löydät komeat miesten lompakot moneen makuun ja käytettäväksi jokaisena vuoden päivänä niin edustuspukujen kuin arkisten kauppavaatteidenkin ohessa.

Värien osalta varmoja ja luotettavia valintoja ovat klassisen tyylikkäät ruskea ja musta, jotka erityisesti nahkalompakoissa tarjoavat perinteistä arvokkuutta. Halutessasi räväkkyyttä tai muuten vain omaan tyyliisi sopivaa värikkyyttä, löydät satojen miesten lompakoiden valikoimastamme myös paljon pirteitä vaihtoehtoja. Reteä kullanvärinen vaihtoehto tai rauhallisen sininen lompakkomalli antaa esimerkiksi mahdollisuuden hyvinkin erilaisiin tyylittelyratkaisuihin. Sama pätee kattavaan kokojen valikoimaan, josta löydät helposti juuri omiin tarpeisiisi soveltuvat rahapussit.

Modernit korttilompakot huokuvat tyyliä

Hyvännäköiset ja edustavat miesten lompakot ovat kiinteä osa miehistä pukeutumista. Meillä Zalandolla tarjolla olevasta valikoimasta paikannat yhtä lailla kookkaat perinteiset rahapussit kuin modernit korttilompakotkin. Nykypäivänä ja käteisrahan käytön vähentyessä ovat hieman kompaktimmassa koossa löytyvät, pääosin korteille suunnitellut lompakkovaihtoehdot kasvattaneet merkittävästi suosiotaan.

Erilaisia kortteja on edelleen arkikäytössä lukemattomia. Kirjastossa tarvitset kirjastokorttia, kaupassa puolestaan maksukortteja sekä mahdollisia kanta-asiakaskortteja. Luonnollisesti erityisesti bisnesmaailmaan tiukasti kuuluvat käyntikortit kulkevat myös kätevästi mukana pieneen kokoon kääriytyvässä lompakkomallissa. Käteinenkin mahtuu näihin malleihin taiteltuna varsin mainiosti.

Urbaanissa ympäristössä ja esimerkiksi osana tyylikkään herrasmiehen asukokonaisuutta erilaiset rahapussit ja korttilompakot toimivat erityisen hyvin. Laadukkaasta nahkasta valmistettu pieni, lähes maksukortin kokoinen lompakkomalli sujahtaa kätevästi vaikka puvun povitaskuun. Isommissa lompakkovaihtoehdoissa etuna on puolestaan kolikoille suunniteltu osasto sekä koko avautuvan lompakon mittainen seteliosasto.

Huippubrändien laatua ja korkeatasoisia materiaaleja

Miesten lompakot löydät Zalandolla kymmenien huippubrändien valmistamina. Onko sinulla suosikkimerkki, jonka tuotteista pidät erityisesti? Ei hätää, suurella todennäköisyydellä valikoimistamme löytyy juuri etsimäsi valmistaja. Tarjolla on vaihtoehtoja klassisesti muotoiltuina, jämäkän modernilla rakenteella varustettuna, rennon rock-henkisinä, sekä boheemia tyyliä edustavina nyöripussukoinakin. Löydä oma suosikkisi jo tänään tai ihastuta komealla lompakkolahjalla.

Yleisimmät materiaalivaihtoehdot miesten lompakoissa ovat nahka ja keinonahka. Korkeatasoisten brändien käyttämä laadukas nahka kestää aikaa, käyttöä ja kulutusta vuosikausia. Tarjolla on myös paljon vaihtoehtoja, joissa kestävä kehitys on otettu huomioon ja nahka on valmistettu luontoa erityisesti kunnioittaen. Keinonahkaisissa malleissa vastaan tulee puolestaan paljon laadukkaista kierrätetyistä materiaaleista luotuja lompakkoja.

Kun haluat luoda yhteneväistä tyyliä muiden asusteidesi, kuten vyön, käyntikorttikotelon ja erilaisten laukkujen kanssa, voi hyvä vaihtoehto olla samanväristen tuotteiden hommaaminen. Tämä onnistuu yhdellä kertaa Zalandon verkkokaupassa, josta saat kaikki tyylikkäät miesten asusteet yhdestä osoitteesta.