Mallisto

Suositut filtterit
487 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bugatti

Käsityöperinteisiin pohjaava Bugatti on jo kauan suunnannut valppaan katseensa kohti Euroopan savusumuisia suurkaupunkeja. Suunta on edelleen kohti horisontissa siintävää huippumuodin tulevaisuutta. Suunnittelun hedelmät putoilevat pitkin matkaa suoraan syliisi. Nauti näistä catwalkien inspiroimista vaatteista tasokkaissa asukokonaisuuksissa. Miehet voivat kaapata vinkkejä viileään bisnestyyliin esimerkiksi Jon Hamilta. Hän sonnustautuu toistuvasti täydellisesti istuvaan pukuun sävymaailman pysyessä napakasti hallinnassa. Jos sinulla on vaativan uranaisen asenne, brändi tarjoaa käyttöösi johtotason designilla tehtyä houkutusta pukeutumishaasteiden perusteelliseen peittoamiseen.

Laita jalkaan nauhakengät tai nilkkurit, yhdistä niitä toimistotyylin hameisiin ja jakkuihin. Bugatin jalkineet istuvat hyvin chinoihin ja herraskaisiin kangashousuihin. Ne kutsuvat seuraansa asiallisia neuleita, villakangastakkeja ja vakavailmeisiä miesten pukuja. Eivät ne hylji trendikkäitä paitoja tai hyvännäköisiä farkkujakaan. Itsevarmuus seuraa päivät pitkät urbaanin kulkijan kantapäillä, koroissa tai ilman. Puseroiden ryhdikäs tyylikkyys kestää kanssasi hauskasta bileillasta aamuyön tuntien väistämättömään valoon.

Bugatti - kiistatonta varmuutta viimeisillä trendeillä

Bugatin kekseliäät yksityiskohdat ottavat helposti ohikiitävän katseen omakseen. Niissä on aina jotakin tarkemman tutkimisen arvoista extraa. Silmät jäävät seuraamaan huoliteltuja saumoja ja erilaisten materiaalien eleganttia yhdistelyä. Vaatteiden, jalkineiden ja vöiden tekstuureilla leikitään hillitysti, varmalla maulla. Soljet ja hyvännäköiset somisteet antavat pettämätöntä tyylikkyyttä asulle. Tunnetko sinäkin ympärilläsi hieman laadukkaan nahan tuoksua?

Huippubrändin väritykset sopivat loistavasti kaupunkityylin rakentamiseen. Värimaailmasi pysyy erehtymättömänä, sekoita vain huoletta värejä keskenään. Niissä on johdonmukaisia vaihtoehtoja vaaleista tummiin sävyihin.

Haluatko valita luottovaatteet vaativiin tilanteisiin? Istuvuus on vakiona kaikissa Bugatin vaatteissa ja kengissä. Parasta brändissä on sen ylittämätön monikäyttöisyys ja vähäeleinen, mutta empimätön luksus.