Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
660 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huippulaadukkaista kengistä se alkoi, ja eteni sitten housujen sekä kaulus- ja poolopaitojen kautta laajaksi Bugatti-repertuaariksi. Asukokonaisuuden viimeisteltyyn loppusilaukseen on nyt saatavilla myös asusteita. ”Made in Germany” takaa Bugattin laadun, minkä lisäksi mukana on tuulahdus italialaista charmia.

Laatumerkki puhuttelee omilla jaloillaan seisovaa miestä, joka tuntee tyylinsä. Valikoimassa on otettu huomioon kaikki ikäryhmät. Saksalaisyritys pysyy uskollisena imagolleen ja panostaa tuotteidensa korkeaan laatuun sekä arvokkaaseen designiin. Mallisto ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain keikareille.

Päästä varpaisiin – Bugatti pukee kaikki

Kukapa uskoisi, että yhden ja saman merkin sisältä on mahdollista saada koko vaatetus, ja vieläpä laadukkaasti? Tässä tulevat Bugattin trendikkäimmät tyylit miehille:

#1 Hra Sporttinen: Bugatti ei valmista ainoastaan pukuja ja hienoja kenkiä. Sporttiseen tyyliin on tarjolla mukavia tennareita, jotka voi yhdistää hyvännäköisiin farkkuihin ja väljään poolopaitaan. Kokonaisuuden viimeistelee rento takki. Kylmänä syyspäivänä vielä pipo päähän – ja voilà!

#2 Hra Dandy: Jos kokopuku tuntuu liialliselta arkeen, voi pitäytyä puvunkengissä ja pikkutakissa ja pukea niiden alle – kangashousuihin yhdistettynä – kauluspaidan sekä V-aukkoisen neuleen. Loppusilauksen asukokonaisuudelle antaa tyylikäs nahkavyö. Edelleenkään ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, etteikö Bugatti olisi tunnettu juuri laadukkaista puvuistaan. Siniseen pukuun sopivat konjakinväriset kengät, muutoin pätee sääntö: musta ja musta viihtyvät yhdessä.

Tyttöjen kannattaa muuten olla varuillaan! Kenkien osalta Bugatti on näet tekemässä aluevaltausta naisten maailmaan. Ja näillähän markkinat vallataan: tyylikkäitä nilkkureita syksyyn, sieviä avokkaita toimistoon ja hyvännäköisiä nauhakenkiä arkeen. Voit yhdistää ne ajankohtaisiin trendivaatteisiin, kuten XXL-kokoiseen villakangastakkiin ja hattuun, ja olet hetkessä Bugatti-varusteltu kylmiin päiviin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Bugatti

Käsityöperinteisiin pohjaava Bugatti on jo kauan suunnannut valppaan katseensa kohti Euroopan savusumuisia suurkaupunkeja. Suunta on edelleen kohti horisontissa siintävää huippumuodin tulevaisuutta. Suunnittelun hedelmät putoilevat pitkin matkaa suoraan syliisi. Nauti näistä catwalkien inspiroimista vaatteista tasokkaissa asukokonaisuuksissa. Miehet voivat kaapata vinkkejä viileään bisnestyyliin esimerkiksi Jon Hamilta. Hän sonnustautuu toistuvasti täydellisesti istuvaan pukuun sävymaailman pysyessä napakasti hallinnassa. Jos sinulla on vaativan uranaisen asenne, brändi tarjoaa käyttöösi johtotason designilla tehtyä houkutusta pukeutumishaasteiden perusteelliseen peittoamiseen.

Laita jalkaan nauhakengät tai nilkkurit, yhdistä niitä toimistotyylin hameisiin ja jakkuihin. Bugatin jalkineet istuvat hyvin chinoihin ja herraskaisiin kangashousuihin. Ne kutsuvat seuraansa asiallisia neuleita, villakangastakkeja ja vakavailmeisiä miesten pukuja. Eivät ne hylji trendikkäitä paitoja tai hyvännäköisiä farkkujakaan. Itsevarmuus seuraa päivät pitkät urbaanin kulkijan kantapäillä, koroissa tai ilman. Puseroiden ryhdikäs tyylikkyys kestää kanssasi hauskasta bileillasta aamuyön tuntien väistämättömään valoon.

Bugatti - kiistatonta varmuutta viimeisillä trendeillä

Bugatin kekseliäät yksityiskohdat ottavat helposti ohikiitävän katseen omakseen. Niissä on aina jotakin tarkemman tutkimisen arvoista extraa. Silmät jäävät seuraamaan huoliteltuja saumoja ja erilaisten materiaalien eleganttia yhdistelyä. Vaatteiden, jalkineiden ja vöiden tekstuureilla leikitään hillitysti, varmalla maulla. Soljet ja hyvännäköiset somisteet antavat pettämätöntä tyylikkyyttä asulle. Tunnetko sinäkin ympärilläsi hieman laadukkaan nahan tuoksua?

Huippubrändin väritykset sopivat loistavasti kaupunkityylin rakentamiseen. Värimaailmasi pysyy erehtymättömänä, sekoita vain huoletta värejä keskenään. Niissä on johdonmukaisia vaihtoehtoja vaaleista tummiin sävyihin.

Haluatko valita luottovaatteet vaativiin tilanteisiin? Istuvuus on vakiona kaikissa Bugatin vaatteissa ja kengissä. Parasta brändissä on sen ylittämätön monikäyttöisyys ja vähäeleinen, mutta empimätön luksus.