Mallisto

69 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Surffibrändi Reefin taika on tyylikäs huolettomuuden ja trendikkyyden yhdistelmä. Se näkyy brändin rennoissa miesten surffivaatteissa sekä niin miehille kuin naisille suunnitelluissa Reef-sandaaleissa. Etelä-Amerikan surffirannoilta 30 vuotta sitten muotimaailman tietoisuuteen noussut merkki valmistaa kenties kaikkien aikojen makeimmat sandaalit niin ranta- kuin kaupunkikäyttöönkin!

Sandaalivalikoima on häkellyttävän laaja ja runsas niin mallien, värimaailman kuin materiaalienkin suhteen. Naisten valikoimassa on perinteisiä varvassandaaleja, huoliteltuja nahkasandaaleja sekä trendikkäitä vaellussandaaleja. Miehille Reef valmistaa sekä sporttisia että urbaaniin tyyliin sopivia sandaaleja – ja rentoja surffishortseja, t-paitoja sekä huppareita.

Reef – aurinkoista muotia Etelä-Amerikasta

Argentiinalaisten veljesten perustama brändi hallitsee surffityylin ja rennon rantamuodin suvereenisti. Merkin sandaalit sopivat moitteettomasti aurinkoisten asukokonaisuuksien lähtökohdaksi! Naisten sandaalivalikoiman klassiset varvassandaalit ovat kuin luodut huolettomaan traveller-henkiseen pukeutumiseen. Siro malli takaa sen, että sandaalit sopivat niin maksimekkojen kuin shortsiasujenkin seuraksi. Juuri niiden valmistajana Reef nousi maailmanmaineeseen!

Boho chic -henkiseen pukeutumiseen sopivat puolestaan erinomaisesti erilaiset nahkasandaalit ja punoksin viimeistellyt sandaalit. Niiden seuraksi puetaan liehuva mekko eikä asusteissa säästellä. Asu viimeistellään trendikkäällä lierihatulla tai trendikkäästi hiusten peitoksi sidotulla huivilla. Kun haluat muuttaa ilmeesi urbaaniksi, yhdistä sandaalisi rentoihin alimittaisiin boyfriend-farkkuihin ja paitapuseroon!

Miesten Reef-valikoiman legendaarisin elementti ovat perinteiset varvassandaalit. Mallistossa on niin sporttisesti muotoiltuja kuin hillityn tyylikkäitä sandaaleja. Varvassandaalit kuuluvat tietenkin shortsien ja printtipaidan kanssa surffihenkiseen kesätyyliin, mutta kokeile niitä myös farkkujen tai chinojen ja huolettoman kauluspaidan seurana!

Tutustu myös